@Gianluca-Gabanini
de aangegeven prijs is onjuist. de kosten per nacht bedragen 20 euro, alle diensten inbegrepen, zelfs voor 4 personen.
Momenteel gesloten. Ik weet niet of het tijdelijk of permanent is.
het gebied zou ook leuk en comfortabel zijn als het niet waanzinnig duur was. Elektriciteit kost 15 euro per dag (4 jetons van 2,5 euro voor 4 uur). Om de cassette te downloaden heb je een token van 2,5 euro nodig. Er is geen fontein, als je een liter water wilt om pasta te koken, moet je een token van 2,50 euro nemen… Het is een zeer speculatieve rustplaats.
Goed onderhouden terrein. De CS is niet erg comfortabel. Geventileerd want aan zee maar zonder schaduw. De plaatsen zijn groot en de luifel kan worden geopend. Ze hebben een overeenkomst voor een badinrichting en een nabijgelegen zwembad. Douches met airconditioning.
Gesloten gevonden zonder enige uitleg
Super goed. Erg groot. Handige laad- en losservices. Met kracht. Het dorp ligt op 5 minuten afstand. Voeten.
Een eenvoudig kamp, geen franje. Voor de liefhebbers van de berg op 360°. Kosten heel weinig en de eigenaar is de meest behulpzame en vriendelijke die ik ooit heb gekend. Hij is beschikbaar om de gasten te begeleiden ten allen tijde, en na vijf minuten word je vrienden. Het is ook een camper hem en dat blijkt.
Ruime parkeerplaats en goed bereikbaar. Op een steenworp afstand van het centrum. Niet goed afgebakende plaatsen, helaas betekent dat dat veel kampeerders veel plaats in nemen om te voorkomen dat anderen hier stoppen.
Zeer rustig en vredig. Uitstekend voor een overnachting op een reis, een alternatief voor het stoppen bij de auto grill. Het gebied ligt naast de cisterciënzer abdij.