@Gibbsie
Lid van Campercontact sinds 2020
Geweldige stop voor een bezoek aan Bristol. Geen voorzieningen behalve elektrisch, zoet water en grijs en zwart afval. Beveiligde parkeerplaats, gecodeerde slagboom en poort. eigen plekje met heggen. Ja, een beetje lawaai van de weg, maar niet te opdringerige goede stop om op weg naar het zuidwesten te blijven. Bussen naar Bristol en redelijk goed fietsen. Zeer behulpzame eigenaren, we zullen zeker weer logeren. Kleine Caravan CL-camping.
We hielden van ons verblijf op deze site. De camping ligt langs een pad op fietsafstand van een mooi restaurant. Je moet je bevoorraden voordat je aankomt en voorzichtig de brug over de rivier nemen. Andre is erg vriendelijk en behulpzaam. Het is een rustige camping zonder voorzieningen, alleen water en legen op dit moment vanwege de storm in december. Als je van natuur, wandelen en geen gedoe houdt, is dit de plek voor jou.
Mooie locatie, prachtig uitzicht, kleine parkeerplaats achter de school en plaatselijke winkel. Gratis elektrisch. Zeer vriendelijke winkelier. Brood fantastisch. Bedankt Sadroc voor het aanbieden van deze faciliteit.
Zeer stil en lijkt erg veilig. Dichtbij het stadhuis van Nonancourt aan de rivier. Stad lijkt me leuk. Makkelijk te vinden.
Prachtige locatie, geweldige zonsondergangen. Briljante tussenstop op weg naar Algarve, gemakkelijk te vinden. Voorzieningen gedateerd, maar zeer schoon en veel warm water. Receptie uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik ga morgen naar het restaurant om te ontbijten.