@GijsbertvanKampen
- Morelo Palace 85L
- 2023
- Iveco
- Integraal

Wij hebben genoten van deze camping met een plek direct aan zee. het strand was zeer rustig. Alles wordt goed onderhouden. Split makkelijk met een UBER te bereiken. Ja, er is een voetbalveld dicht bij en bij wedstrijden hoor je dat maar wij hebben ons er niet aan gestoord. s’Nachts een rustige camping.

we kwamen hier rond 15:30 aan en waren de enige bezoekers. we werden gelijk welkom geheten en vriendelijk ontvangen. Prima plek om te verblijven, zeker voor 1 nacht, als je op doorreis bent. Gewoon open dus. Er stond gesloten op in de app. Stroom en water bij de prijs inbegrepen.
We waren op doorreis vanuit Kroatië. Lange dag gemaakt van 800 km en toen vond ik deze mooie plek! Geen recencies waren er. Maar ja toen we aankwamen dachten wij wat een mooie plek aan de Donau. Lekker vroeg naar bed om de volgende ochtend uitgerust weer verder te gaan🥲 Wat een overlast van de goederen treinen die de hele nacht reden en het verkeer aan de overkant. Beiden niet geslapen. 🥲 Maar kan je tegen geluidsoverlast is dit ok ✅
prachtige omgeving voor fietstochten. rustige camperplaats bij een boerenbedrijf. verse groeten en eieren uit de automaat. Vriendelijkheid en rust en een plek waar de eigenaren je het naar het zin willen maken. wasmachines en drogers gratis te gebruiken. Ook grotere campers zijn welkom. De 4 campers die er stonden bleven meerdere dagen dus dat is een goed teken.

Sitecode: 101912
Wat een mooie CP. Aan alles is aandacht besteed en is tot in de puntjes verzorgd. Super toegang-systeem. Even goed lezen en alles werkt zoals het moet. Een echte aanrader. Ruime plaatsen met een mooi grasveldje voor de camper. Eigenaar is top en heel aardig.

Prima plek voor een overnachting. Alternatief voor de overvolle terreinen dicht bij het veer naar Puttgarden. Stonden hier rustig aan het water bij een haventje met wat vergane glorie. betaling kan via QR-code die te vinden is achter op het terrein bij de houten gebouwtjes. in het seizoen is er een winkeltje en een Italiaan op loopafstand. circa 13 km van Rødbyhavn.

Mooie, nieuwe CP. goede faciliteiten en klaar voor de toekomst; er staan al elektrische laadpalen. Vriendelijke ontvangst, nog wat onwennig voor de eigenaren. Eerste weekend open. Een aanrader. Alles goed op orde en een makkelijk reserveringssysteem.
Sitecode: 91991
Prachtige locatie, rust en ruimte. Weinig voorzieningen, maar dat geeft niet. In overleg kan toilet geleegd worden, waterinname punt en put aanwezig. Veel te zien op het landgoed.
Rustige camping. Alles goed voor elkaar. Vaste seizoenplaatsen met een mix van mensen die kort verblijven en campers. Een camping voor de rustzoekers in een prachtige omgeving. Helaas kan je nog niet je grijs water kwijt op deze camping.
Prachtige mini camping. Let op de camperplaatsen zijn voor de doorgang naar de mini camping. Daar sta je heel mooi. De camperplaatsen hebben zicht op geparkeerde auto’s. Iets meer betalen en je staat met een prachtig zicht op de vijvers. Mooi fietsgebied.
Mooi nieuwe Camperplaats. Rustig en een mooie omgeving. Gestart in een lastige tijd maar de eigenaars hebben passie voor wat ze hebben opgezet. Een aanrader.

Kijken en doorrijden? Nee echt de moeite waard om hier een of meerdere nachten te staan. Alle basis faciliteiten aanwezig maar toilet en douche aan boord gebruiken. Geen probleem, de omgeving maakt alles goed. Rust en na een kleine wandeling een privé plek direct aan het meer met prachtig uitzicht en dat voor een hele schappelijke vergoeding.
Een pluim voor de eigenaars. Zeer vriendelijke ontvangst. Prima CP op loop afstand van de vesting. Alles aanwezig.
We stonden hier in augustus; alleen. Door de vele regen was het terrein modderig. De plaatsen zijn verhard gras dus wel begaanbaar. Met mooi weer een hele mooie plaats waar veel te zien is.
Heel dicht bij de stad een mooi CP. Wij waren er in augustus dus heel druk bezocht. We hadden geluk en vonden nog een plekje. S’avonds stonden er veel meer campers dan toegestaan. Toch heel rustig gestaan. Alles is aanwezig behalve stroom en dat helemaal gratis.
Prachtige plek in de zomer. De haven is heel mooi aangelegd en het uitzicht is mooi. Wij stonden direct aan het water. Betalen via automaat bij het havenkantoor. Stroom via de havenkaart. Bij kaart inleveren restant retour. Water, stroom en grijswater aanwezig. Toilet legen is een dingetje. Niet gevonden.
Prima plaats met een mooi uitzicht. Wel een beetje rommelig dat is jammer en zou niet nodig zijn. Bij binnenkomst is nu duidelijk aangegeven wat te doen. Eerst betalen en pasje halen voordat je door de slagboom heen kan.
Een mooie camperplaats met zeer goede voorzieningen. Sanitair is top en alles is mooi aangelegd. Grind is nu nog rul dus voorzichtigheid geboden met het fietsen vanaf de camperplaats. Hoogveengebied Bargerveen is de moeite waard; mooi wandel en fietsgebied. Beheerders zijn vriendelijk en zelf ook camperaars.
Er komen steeds meer mooie camperplaatsen en dit is er zo één! Mooi gelegen, plekken heel afwisselt gesitueerd op ruime afstand van elkaar. Heel veel te doen in de omgeving. Mooi fietsgebied. Ook voor kinderen heel geschikt. Als alles af is wordt het een 10!
Mooie plek direct aan het water. Het Twentekanaal is redelijk druk bevaren met binnenvaartschepen dus genoeg te zien. Zutphen op fietsafstand en je zit direct aan knooppunten route.
Mooie zeer ruime plaatsen. Vrij uitzicht over de landerijen. Mooi gebied om te fietsen. We stonden met 12 campers. De camperplaats moet nog wat sfeer krijgen. Er is genoeg gras, misschien wat tafels en bankjes erin en een BBQ plaats. Voor de rest een heel mooie camperplaats.
Prima plek. We stonden hier net voor Pasen. Dicht bij het centrum. Ondergrond is goed verhard dus zelfs als het nat is, is dat hier geen probleem. Mooi uitzicht over het park.
Wij staan hier met enige regelmaat. Als er jongeren zijn dan hebben zij bij ons nog nooit tot overlast gezorgd. Voor de rest een eenvoudige plaatst maar wel een leuke uitvalsbasis voor het stadje en fietstochten.
Zelfs in de winter een mooi plekje om een nachtje te staan. Je kunt er mooi fietsen en het blijft een leuk plaatsje. Over de prijs kan je helemaal niet mopperen.
Een nacht hier gestaan. Leuk plaatsje waar je lekker uit eten kan gaan. Een mooie uitvalsbasis om Nijmegen te bezoeken. Circa 10 km naar het centrum van Nijmegen. Als je midden in een plaatsje staat moet je iets verkeerslawaai voor lief nemen. Wij stonden hier alleen maar voelden ons wel veilig.
Vriendelijke ontvangst. Alle verharde plaatsen waren bezet. Maar er is een ruim veld waar je prima kan staan, zelfs met een zwaardere camper. Mooie omgeving met veel fiets mogelijkheden.
Prachtige camperplaats op een mooie locatie. Plaatsen zijn ruim genoeg, geen probleem met onze camper van 7,5 m. Er wordt nog gewerkt aan de laatste afwerking. Maar alles kan worden gebruikt. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en hebben hard gewerkt om dit te realiseren.
Mooie camperplaats direct aan de haven. Je moet inderdaad een beetje geluk hebben met je plek maar er zijn een aantal hele mooie plaatsen. Leuk plaatsje en mooie fietsroutes.
Wat een ruimte en rust op deze mooie locatie. Vriendelijke ontvangst en alle faciliteiten voorhanden. Mooie fietsroute naar Drachten en de 8 pontjes route binnen fiets bereik. Het nationaal park De Alde Feanen is het bezoeken waard. Dus wil je fietsen dan kan dit prima vanaf deze Camperplaats.
Ruime camperplaats. Voor toiletten even lopen. Camperservicepunt net buiten de poort. Gratis toegang op bepaalde tijden voor o.a. het zwembad. Er zijn een paar leuke fietstochten te maken. Een stadje volledig gericht op het kuren.
Een parkeerplaats waar als je aan de rand nog wel leuk kan staan. Aangrenzend park en stadje zijn mooi. Fietsroutes niet altijd even duidelijk. Prima voor 1 nachtje.
Aan alles is gedacht. Heel mooie plaats. Zaterdag aangekomen en s'avonds uitgenodigd op de koffie. Dit gebeurt elke zaterdag en zondag's gratis broodjes. Wat een service! Ook een prachtige omgeving!
Prima plaats met een vriendelijke eigenaar. Alle faciliteiten aanwezig. Stukje fietsen en je zit gelijk in een mooie omgeving. Rondje rond het meer is leuk.
We stonden hier rond Hemelvaart. Wat een mooie plek met uitzicht over de weilanden. Als je zo dicht bij de boerderij staat, wel volledig vrij, moet je het geluid van de koeien en kippen voor lief nemen.
Een mooie locatie met een vrij uitzicht over het water. Mooi schoon sanitair. Heerlijke omgeving om te fietsen. Heel vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen. Een plek die nog niet door veel mensen ontdekt is.
Een prachtige locatie die als het mooi weer is snel vol zal staan. Wij stonden er met regenachtig weer, het mooie uitzicht maakte veel goed en je zit zo op de fiets in Leerdam.
Prima plaats voor 1 of 2 nachten als uitvalsbasis voor fietsen op Ameland. Heel vriendelijke en behulpzame beheerder. Plaatsen voor campers met verhard rijspoor. Camper service plek aanwezig.
Heel mooi aangelegde camperplaatsen. Vriendelijke ontvangst. Prima prijs, kwaliteit verhouding. Mooi gebied om te fietsen en leuke combinatie met de vele pontjes die in het seizoen varen.
Plek is er nog steeds. Lint en ijzeren palen ook. De boer haalt water uit het riviertje via de afgezette ruimte. Ruimte voor 3 campers. Alle faciliteiten aanwezig en voor 0 euro mag je niet mopperen. Niet veel te beleven maar wel een mooie rustige plek voor 1 nacht.