@Gilles62150

2019

zeer aangename camping rustig super schoon voor de sanitaire voorzieningen en de camping ook zeer prettige en zeer vriendelijke eigenaar en altijd om het ons zeer aangenaam te maken

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

superstille lucht directe toegang tot het strand ongeveer 1 km van het stadscentrum jammer dat het onderhoud niet wordt gevolgd (groene ruimte) en voor de prijs 14,10

camping groot gratis sanitair oude asser schoon warm water afwasbak je moet er de tijd voor nemen want niet genoeg plek naast het strand voor 65 euro in een camper 2 voor 2 personen en stroom

schone rustige camping nabij centrum 800m ligging groot schoon sanitair warme douche alles voor 15,50

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

hallo allemaal, ik ben er momenteel voor werk voor mij is het superstil schoon douche toilet en zelfs het zwembad van de camping is momenteel gesloten speeltuin de top

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

super rustige camping zeer prettige eigenaar schoon sanitair ik ben er voor werk in de streek in de zomer moet het wel heel gezellig zijn

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

mooie rustige plek om naast de deur te winkelen, momenteel is er maar aan één kant elektriciteit

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

ligging goed naast het strand een beetje vies en bij aanvang van het werk rustig allemaal voor 7 euro naast 16 ampère

Zeer schone stille gebieden

Mooie rustige locatie met betonnen vloeren, niet ver van het stadscentrum, alles voor 9 euro plus belasting voor een verblijf van 0,50 per persoon en elektriciteit inbegrepen

Super mooie rustige camping met activiteiten in de buurt zeer schoon de zeer vriendelijke beheerder prettig om zelfs de leuke prijs 16,16 euro voor 3 volwassenen aan te bevelen

Zeer vuile toiletten, ook veel muggen! Jammer want er is een hele mooie plek om te wandelen (te voet of met de fiets)

Zeer mooi stadscentrum nabij kalm

Kamperen niet erg duur

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Voor het eerst dat ik ga kamperen omdat ik deze plek erg gezellig vind, vriendelijk met de andere CampingCariste ook kun je een pizza laten bezorgen, het is super gaaf van mijn kant, ik kom snel terug