@Gillette
Toevallig kwam ik in de regio deze campingcar tegen, erg gastvrij, de eigenaar was supervriendelijk en de eigenaar ook. Ik kan het iedereen aanraden, er zijn maar zes plaatsen, erg schoon. Niets te zeggen, ik kom uit Normandië.
Ah, geweldige camping, rustig, en op de dag van het ballonfestival was er een erg goede maaltijd. Zeer warm welkom en ik ben hier maar op doorreis, maar ik kom terug en kan het van harte aanbevelen.
Zeer mooie camperplaats en zeer schoon en dicht bij het stadje voor het legen van elektriciteit tien euro zeer eerlijk het stelt je in staat om in het stadje uit te geven ze hebben alles begrepen. Gefeliciteerd.
Zeer vriendelijke sfeer. Jammer dat er varkens zijn die elke twee toiletten bevuilen, het is nog steeds triest voor een camperbusje om dat te doen. Ik heb een beetje medelijden met ze.
Zeer mooie lucht van campers is zeer goed onderhouden sanitair, zeer prop, de baas super aardig Ik raad het aan Ik kom terug Ik kom uit Normandië
In tegenstelling tot veel meningen die negatief zijn, vind ik het Terre de Camping Auto erg goed met ruimte voor veel toilet legen heel rustig mooi dorp om te voet te doen Ik raad het aan
zeer goed in de buurt van de zee om te winkelen Super U erg stil en schoon
Zeer welkom, heel schoon, niets om te zeggen dat je warm water hebt voor warme douchegerechten. Water op het perceel om bij te vullen. Autofietsweide en vol service. De Noormannen 😄
Dit gebied bestaat al minstens 3 jaar update de gebieden bedankt
Zeer vriendelijk welkom. Vèro feest ons met zijn typische Elzasser keuken weggespoeld met verschillende wijnen een traktatie. Vanwege de hoeveelheden ... Je hebt geen honger meer naar buiten komen. Rond 22.30 uur komt Philippe ons een aantal goede verhalen en uitleg over de wijnstok vertellen, een werk dat hij met passie doet. Om opnieuw te doen als we langs deze prachtige regio komen.
Hartelijk welkom Corine en Didier zijn erg vriendelijk. Zeer rustige plaats, we hebben prima geslapen. Een remake met plezier, nogmaals bedankt voor de kleine koffie voordat we naar Normandië vertrekken. Michele en George
Slecht onderhouden grondschade
Sitecode: 19867
Zeer schoon, klein dorp met 300 letters, er ontbreekt niets.
Eigenaars zeer vriendelijk, goede ontvangst, erg rustig