@Ginborn
Perfect voor een overnachting tijdens een stadsbezoek. Gemakkelijk te voet bereikbaar via de Elbe. Geen faciliteiten. Genoeg ruimte. €6 voor 24 uur, gratis op zondag.
Geweldige camping met zeer aardige eigenaren die de kleine camping in topconditie houden. Alles is fris en mooi. Veel te zien in de omgeving.
Zeer mooie camping met een prachtige omgeving. Mooie wandeling van 3 km naar het veerpontje over de Wolfgangsee naar het dorp Sankt Wolfgang met leuke restaurants en de Schafbergbahn.
Een erg fijne plek met een erg schone douche en toilet. De plaatsen waren erg smal, dus als alle plekken bezet zijn, is het lastig om in en uit te stappen. Een erg mooie locatie aan de rivier en dicht bij de markt en het kasteel. Een aanrader. De prijs was € 52 voor 2 nachten, inclusief toeristenbelasting.
Een eenvoudige parkeerplaats op loopafstand van de Slotkapel en het stadscentrum. Perfect voor een bezoek aan het prachtige Wittenberg. Slechts vijf plaatsen, wat er op de dag dat wij er waren vier werden omdat mensen te ver uit elkaar parkeerden. Geen voorzieningen, maar een Netto-winkel in de buurt.
Perfecte camping voor een bezoek aan het leuke stadje op 15 minuten lopen. Schoon sanitair. Wij betaalden €22 voor 2 personen en een hond. Wifi, elektriciteit en douches inbegrepen.
De kaart ter plaatse toont 16 plekken, maar er was geen ruimte meer toen we aankwamen en ik telde tot 12 campers. We stopten op de grote parkeerplaats aan de overkant van de straat. Op Google staat de maximale hoogte van 1,90 aangegeven, maar de slagboom werd verwijderd en verschillende kampeerders stopten voor de nacht. Lekker rustig, dichtbij strand.
Zeer mooie camping met meerdere plekken voor campers met uitzicht op het strand. Sanitair en wasmachine wat verouderd maar alles werkt. Vriendelijke ontvangst bij de receptie en acceptabele WiFi, ook vlakbij het strand.
Geschikt voor een tussenstop. Onlangs gerenoveerde douches, wasmachine beschikbaar. Vriendelijk personeel. Groot grasveld voor tijdelijke bezoekers. Wij betaalden 21 euro voor 2 personen zonder stroom, douches inbegrepen.
Leuke plek voor een bezoek aan Baden-Baden. De site wordt nu goed onderhouden. Het afvalstation is schoon en het legen van toilet en grijswater werkt. We hadden problemen om de elektriciteit werkend te krijgen. Munten werden niet geaccepteerd.
Nu, half oktober, zijn de ligbedden ingepakt voor de winter en is de minimarkt gesloten. Goed restaurant en zwembad. Schone frisse douches en toiletten. Prachtig strand en gezellige strandbar ernaast waar u 's ochtends koffie kunt drinken. Anders zijn de meeste dingen gesloten, dus in oktober.
Echt gezellige camping direct aan het meer met een klein privékiezelstrand. Zeer prettige ontvangst bij receptie en restaurant. Makkelijk om de bus te nemen naar Bellagio, fijn om niet over de smalle en bochtige weg te hoeven rijden. Buskaartjes kunnen bij de receptie worden gekocht. Vervolgens zijn we met de boot naar Onno gegaan en langs het strand teruggelopen naar de camping.