@Gioia94
We stopten een nacht voordat we naar Neurenberg gingen, een zeer grote maar rustige camping, gelegen langs de rivier, bediend door fietspaden die handig zijn als je Bamberg wilt bezoeken. Restaurant met weinig maar goede gerechten en goed bier. Prijs voor een nacht anders dan wat in de beschrijving staat, betaalden we 39 € (12 campers 10 per persoon - 2 volwassenen - 4 € elektriciteit 3 € registratie). grote ruimtes en smetteloze badkamers.
Tuin voorzien van 7 zitplaatsen met prachtig uitzicht, kosten 20 euro of 150 kr. De service omvat het gebruik van de badkamer met douche (kleine badkamer met aangrenzende douche zodat u één voor één kunt gebruiken maar zeer schoon), elektriciteit en watervoorziening. Om het grijze en zwarte water af te voeren moet je emmers gebruiken die in de badkamer geleegd moeten worden. Vriendelijke eigenaar. Vanaf de camping in 15 km kun je gemakkelijk met de fiets naar Odense (er zijn wat ups en downs).
doorgegeven om te lossen, niet in staat om het instrument te gebruiken. Het is geen goede plek om te parkeren aangezien de camperplaats bezet is door caravans die er al jaren staan.
Rustige en vrije plek niet ver van de afrit van de snelweg. Dichtbij een meer. Goede plek om te overnachten want erg rustig. Er zijn geen diensten.