@Giorgio
Uitstekende parkeerplaats, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ik had een extra ster gegeven als de parkeermeter goed had gewerkt.
Ideale rustplaats voor een bezoek aan Palermo. Een wandeling van 15 minuten brengt u naar het stadscentrum. Managers zeer hartelijk en beschikbaar voor alle informatie. Aanbevolen !!!!!
Door gemeentelijke verordening kunnen kampeerders niet meer parkeren, parkeren is mogelijk, langs de kust voor het Tourist Hotel, tot 23.00 uur. Wij danken het gemeentebestuur van Cefalú. Vaak niet campervriendelijk
We stonden op een parkeerplaats naast de camping en betaalden € 18,00 alleen voor elektriciteit en elektriciteit, maar het niet gebruiken van de diensten van de camping lijkt me erg duur
Uitstekend stoppunt, zelfs 's nachts en gratis. Uitstekend startpunt voor het toevluchtsoord Benevolo.
Geweldig gebied om Saumur te bezoeken
Zeer mooie en rustige camping, zeer vriendelijke beheerders, prachtige locatie aan de rivier.
Zeer hartelijke manager, kleine maar goed onderhouden camping, nieuwe gezondheidsdiensten. Heel stil.
Met het excuus dat de camping vol was, weigerden ze ons camperservice te laten doen, uiteraard betalen. Onbeleefd manager en helemaal niet beschikbaar.
Met het excuus dat de camping vol was, weigerden ze ons camperservice te laten doen, uiteraard betalen. Zeer onbeleefd en helemaal niet beschikbaar.
Uitstekend gebied uitgerust om de stad Bergamo te bezoeken. Handig openbaar vervoer om het stadscentrum te bereiken. Vriendelijke en behulpzame managers.
Mooie ontspanningsruimte, zeer vriendelijke managers en bushalte voor het handige centrum.
Uitstekende structuur, vriendelijkheid en vriendelijkheid van de manager, gratis douches en schone en accurate diensten. Zeer bruikbare camperservice. En bij het vertrek zijn sommige broodjes gratis.
Het enige positieve ding is de nabijheid van de haven voor de veerboot naar het eiland Hiddensee.
Omdat de onbeschoftheid van de houder niet meer voet in dit kamp zal zetten.
Ruimte geschikt voor een bezoek aan Viterbo met shuttle service gerund door hen
Mooie ontspanningsruimte, handig voor een bezoek aan de Civita di Bagnoregio, zeer vriendelijke en zeer behulpzame managers.
Uitstekende camping, goede en schone faciliteiten, behulpzame manager beschikbaar is. Bushalte nr 232-200 meter voor het bezoek van Brussel.
Handig gelegen voor een bezoek aan de stad, 10 minuten lopen. Service 100 meter.
Groot kamp, prima manager, als u dineert in het restaurant hoeft u geen parkeerplaats te betalen. Bus aan de ingang van de camping en de kaarten zijn voor de manager
Camping erg handig voor een bezoek aan de stad, veel schaduw, aardeige managers
Parking met camperservice, elektriciteit inbegrepen in de prijs van parkeren. 13 plaatsen voor campers, maar erg krap. Zeer bebost en daarom obstakels voor satellietantenne en zonnepaneel. Handig voor een bezoek aan de stad, op 5 minuten lopen.
Parkeergelegenheid voor auto's, overnachten toegestaan tegen een vergoeding. handig om het centrum van de stad te bezoeken. Geen nachtverlichting, nog steeds erg rustig.
erg basic camping, onverzorgd bodem met hoog gras.
Mooie camping, goede faciliteiten, schoon, handig voor een bezoek aan de stad, 10 minuten lopen. Wi-fi.
Goede camping, schone faciliteiten, gratis wi-fi alleen in de receptie, nr 8 tramhalte op 100 meter van de camping, in een half uur in het centrum van de stad.
Spartan camping met zeer gastvrije managers. Handig om het centrum van het dorp.
Spartan camping zonder veel voorzienigen, handig voor het centrum en zeer behulpzaam personeel.
Grote camping, zeer rustig, schone faciliteiten, handig om de bushalte naar het centrum van de stad.
Behulpzaam personeel, uitstekende faciliteiten, comfortabel in het centrum van Canazei en sportfaciliteiten.
Mooie camperplaats. Prijs voor 2 volwassenen € 25,00 per nacht, incl. stroom. Handig gelegen om met de metro naar het centrum te gaan.
Handig gelegen camperplaats voor een bezoek aan de stad. De metro is een 10 minuten lopen en gaat rechtstreeks naar Marienplatz.
Goede camperplaats, handig gelegen voor bezoek van het centrum. Compleet met alle diensten.
Goede camperplaats met alle noodzakelijke diensten.
George - 2015/06/24 Uitstekende camping, dicht bij het station, Londen op 30 minuten op trein afstand