• Camperlocaties

• tiktok

@Giovanni-A

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Ik heb het gebied overdag gebruikt om Castelsardo met de motor te bezoeken. Het is een prima plek als je je camper op een veilige, omheinde plek wilt parkeren. De eigenaren waren vriendelijk. Er waren ook verschillende campers die er overnachtten.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Er wordt geadverteerd met 5 sterren, maar in lijn met de echte 5-sterrennormen is dat niet het geval. Het waterpark is prachtig, maar de rest is gewoon een normale, goede camping. Bij het boeken werd me verteld dat alle plaatsen die we geboekt hadden, water- en afvoeraansluitingen hadden, maar dat is niet het geval. We moesten op zoek naar een gratis plek, want er zijn er maar weinig die dat daadwerkelijk hebben. Wees voorzichtig met plaatsen in de buurt van het restaurant/de weg; er is een bar die de hele nacht muziek draait!

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Het is gewoon een parkeerplaats, maar het is erg handig voor het park. Als het regent, hagelt of warm is, staan de kampeerders overdekt. Er zijn geen voorzieningen. Het klopt dat €40 veel is voor parkeren, maar je bent in Disneyland en alles kost veel meer. Erg handig.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Een rustige camping, handig als je op doorreis bent. De voorzieningen zijn eenvoudig en de locatie is prachtig. Het personeel is vriendelijk.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Parkeerplaats die overdag wordt gebruikt, erg handig voor een bezoek aan het kasteel en het centrum. Gratis.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Een zeer verzorgde en rustige camping met vriendelijk en behulpzaam personeel. Het sanitair is wat gedateerd, maar het water is warm. Ideaal voor reizigers.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Het is een onoverdekte parkeerplaats zonder voorzieningen, zeer handig en veilig voor een bezoek aan het kasteel.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Geweldige plek om te stoppen en wijn te kopen. We hebben het geen vijfde ster gegeven omdat er geen elektriciteit is.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

De camping is zeer goed onderhouden, vriendelijk en behulpzaam personeel. Bussen naar de beurs en het centrum net buiten het gebouw. Erg goed.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Het is meer dan een camping, het is een prachtige en zeer handige rustplaats voor Turijn. Het restaurant lijkt al een tijdje gesloten. 's Nachts kan het een beetje luidruchtig zijn, maar dat is oké gezien de locatie

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

zeer handige camping voor het park, maar kan veel beter worden beheerd. Ondanks dat we 's avonds een reservering hadden gemaakt, hadden we moeite om de plek te vinden en konden we de elektriciteit niet aansluiten, honden zijn niet toegestaan en het is erg lastig voor mensen die op vakantie zijn. handig voor restaurants

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Uitstekende rustruimte! zeer gemakkelijk te bereiken en zeer goed onderhouden. Let op: uitsluitend contante betaling

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Als u met een camper komt, is het een goed gebied om Treviso te bezoeken, maar u heeft dan wel een alternatief vervoermiddel nodig. De camping is rustiek en de eigenaren zijn erg aardig. je slaapt rustig omringd door groen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

prachtige camping! de structuur is echt top. voor kinderen is er alles en zelfs meer! enige minpuntje, in een mooie supermarkt kregen we croissants van de dag ervoor, jammer dat je op zo'n plek verwacht dat alles perfect is!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Uitstekend geschikt voor een bezoek aan Napels. vlak bij de snelweg in een woonwijk. de bus vertrekt net buiten de poort en komt direct in het centrum aan. alles zeer schoon en netjes. enige minpunt, reserveer ruim van tevoren.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

we stopten op een avond, een zeer mooie omgeving met zeer vriendelijke managers. slechts een klein minpuntje, maar het is niet hun schuld. Als het hevig regent, bestaat het gebied geheel uit gras en dit kan voor overlast zorgen. aanbevolen!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Om persoonlijke redenen kon ik na het boeken niet gaan, hoewel ik aanbood te betalen, werd mij geen boete gevraagd! Erg aardig

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Uitstekend gebied om Verona te bezoeken. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zeer vriendelijk personeel en perfect onderhouden en vlekkeloos schone plaatsen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

verzorgde en zeer nette camping. jammer van de extreme stijfheid van het personeel, ik kwam om 12.00 uur aan op de camping na een lange reis en hoewel de plaatsen half leeg waren, lieten ze me pas om 14.00 uur binnen en lieten me twee uur op de parkeerplaats staan, ik zou hebben begrepen als het vol was geweest, dus nee. een ander minpunt is dat zowel de bar als het restaurant 's middags gesloten zijn, de bar zou in ieder geval een nuttige service zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ik stopte hier voor een nacht tijdens een terugreis, zeer vriendelijke gastheren, goed diner. Ik bleef niet lang, maar alles leek zeer goed onderhouden. Optimaal

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Uitstekend gebied om Turijn in alle rust te bezoeken. plaatsen uitgerust met laden, lossen en elektriciteit, allemaal zeer goed onderhouden. altijd erg vol beter te boeken.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

De B&B is echt goed verzorgd en de vriendelijkheid van de beheerders is uitzonderlijk. Helaas is de rustruimte een parkeerplaats, een borg, niet tot het niveau van de B&B. Uitstekende mogelijkheid om te ontbijten. We hebben goed geslapen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooi gebied in een sportcentrum met de mogelijkheid om te klimmen, speeltuin, fietspad en verschillende diensten. schoon en zeer goed onderhouden, het enige minpunt is de achterliggende elektriciteitscentrale! Aanbevolen

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Geweldige camping om Parijs te bezoeken! Goed onderhouden met zeer grote en goed afgebakende plaatsen. Als je goed georganiseerd bent en gewend bent te trappen, kun je gemakkelijk met de fiets naar het centrum.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Echt een mooi gebied! rustig en met alle voorzieningen inclusief elektriciteit. Vlak voor het kanaal stoppen we voor de boten. mooi en ontspannend

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Zeer vriendelijke beheerders! uitstekende rustplaats, grote en zeer goed onderhouden plaatsen. helaas toen we gingen was het laagseizoen en het restaurant was gesloten. Laden en lossen in aanbouw. het enige advies is om een manier te vinden om het water op het veld zelfs in de winter open te laten. We zullen zeker terugkomen. Goed gedaan

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Zeer mooi en goed onderhouden gebied. het restaurant ziet er erg mooi uit maar was helaas 's avonds gesloten. het enige minpunt om te registreren we moesten 4 keer naar de receptie en de laatste keer dat we er waren 20 minuten. verder erg leuk, vrienden sloten zich bij ons aan en ondanks de gesloten bar mochten we een aperitief nemen. zeer comfortabel op de fiets om Pisa te bezoeken.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Echt een heel mooie camping, erg handig voor een bezoek aan de stad Florence, die ook te bereiken is via een fietspad dat omhoog gaat naar de Ponte Vecchio. goed gesorteerde markt, zeer mooie plaatsen! aanbevolen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie en goed uitgeruste rustruimte, zeer vriendelijke beheerders, handige diensten en verbindingen naar het centrum. Op loopafstand zijn er ook restaurants waar je goed kunt eten. aanbevolen

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Echt goede ontvangst, aardige beheerders, mooie plek. We geven slechts twee sterren voor het totale gebrek aan naleving van de covid-regels! absoluut geen controle hoewel de plaats erg vol was. Jammer dat de regels door iedereen gerespecteerd moeten worden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

In jaren van beoordelingen is dit de eerste keer dat ik zo'n slechte beoordeling heb gegeven. absoluut slechte ervaring, toiletten laten los, stopcontacten verwaarloosd, laden en lossen werkt niet bij vertrek, vies, volledig groen zwembad voor volwassenen (per 1 september). Camper binnengevallen door mieren! niet aangeraden.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Echt goed onderhouden gebied met alle voorzieningen. We laten het achter als tussenstop om naar Veneto te gaan. erg comfortabel

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

waarschijnlijk zou het gebied vier sterren hebben, maar de fantastische vriendelijkheid en vriendelijkheid van de managers leidt ertoe dat je de hoogste cijfers haalt. we besloten om met hen te dineren ondanks het feit dat ons kind zich niet lekker voelde, na het aperitief moesten we terug naar de camper en het diner verlaten, maar Stefano bracht alles naar het veld zodat we toch konden eten! allemaal zeer goede en zeer nette camping! Super goed!

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Het is een parkeerplaats met goed afgebakende parkeerplaatsen tegen betaling. handig voor een bezoek aan het prachtige land en als vertrekpunt voor de Eroica.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Op zich zou het gebied handig zijn, maar als je aankomt om te stoppen voor de nacht en het camperpark vol auto's vindt, kun je net zo goed een gereserveerde plek hebben! Jammer voor het mooie land.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Handige parkeerplaats voor degenen die lange transfers maken! mooi gazon zeer goed onderhouden. een minuut van de snelweg! zeer aardige eigenaren. bar open heel vroeg in de ochtend.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Een prachtig gelegen camping die alle gebreken op de achtergrond zet. Een mooie renovatie zou het veranderen in een paradijs, fantastische zee onder de camper en Tropea gescheiden door een prachtige trap! Als je een grote camper hebt om bij het laden en lossen te komen moet je tegen de bomen kruipen... en hoe zit het met de moestuin die bij de camperservice hoort? heel aardige meisjes bij de receptie

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Als u op zoek bent naar een stop om de Etna te bezoeken, kunt u het niet beter doen! de managers zijn overal beschikbaar, de gedeelde faciliteiten zijn brandschoon, er is ook een gratis pendeldienst beschikbaar binnen een bepaalde straal waardoor u zich niet decentraal voelt, tegen een vergoeding als u verder weg gaat. Als u 's ochtends wilt, vindt u het gebakontbijt direct op de camping!

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Gebied met zeer goede diensten en zeer schoon. De managers zorgden voor een huurauto en een cilinderwissel in slechts een paar minuten. Uitstekend geschikt voor Taormina en de zee van Giardini Naxos

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Staanplaatsen van het hoogste niveau, zeer behulpzame beheerders. het is zeldzaam om direct op de smetteloze standplaats een stop te vinden met laden, lossen, baden en zomerdouche. veel aandacht voor COVID-protocollen. het enige nadeel waarvoor je niet je best doet is de omgeving die niet mooi is maar als je fietsen hebt is het mooie Capo d'Orlando maar een stap

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Het is een zeer comfortabele en zeer goed onderhouden tussenstop voor diegenen die een lange reis willen onderbreken. Vriendelijke beheerder, water en elektra op de staanplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

De omgeving is werkelijk prachtig en goed onderhouden, mooi zwembad en prima speeltuin. We hebben geen 10 gegeven omdat het tussen de spoorlijn en de snelweg ligt, maar we hebben 's nachts goed geslapen! Super goed

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Echt een mooie omgeving met zeer vriendelijke beheerders. Rustige plek midden op het platteland. Gelegenheid om hun wijnen te kopen. Met de fiets comfortabel om Moncalvo te bezoeken (laatste stuk bergopwaarts veeleisend). Comfortabel stroom, laden en lossen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Zeer vriendelijke beheerders, gebied midden in de wijngaarden. Goede locatie voor een bezoek aan Barolo, La Morra en de omgeving. Mogelijkheid om wijn te kopen. Vlekkeloze badkamers, de enige grote fout voor kampeerders is geen afvoer

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Comfortabel kamperen als je op doorreis bent en na een bezoek aan Sisteron. Het personeel is erg vriendelijk. Toen we verbleven waren het zwembad en de bar nog steeds gesloten, maar ze zagen er goed uit.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Eenvoudige maar zeer verzorgde camping. De plaatsen zijn goed gedefinieerd en breed. De prijs is niet goedkoop, maar gezien de positie, een stap verwijderd van de kudde en de Reggia en handig voor Turijn, betaal je graag. Zeer vriendelijke eigenaren die ook shuttles organiseren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Zeer handig gebied om het park te bezoeken. De waakzaamheid is heel vriendelijk en als je niet te laat aankomt, zelfs als het park gesloten is, laten ze je binnen, we hebben eerder telefonisch gewaarschuwd. Beschikbare stroom en badkamers. Prachtig park als je kinderen hebt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Sitecode: 20481

Zeer mooie camping, fantastische zwembaden en goed onderhouden strand, moderne en zeer schone badkamers. Om nog maar te zwijgen van de supermarkt en restaurants van uitstekende kwaliteit. De enige nadelen zijn dat ze in sommige gevallen echt te klein zijn en vooral geen, zelfs de mooiste, worden begrensd door heggen, jammer voor een camping die zo mooi is!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Echt mooie omgeving, schone omgevingen en heel goed onderhouden, eigenaars heerlijk. Met twee kleine kinderen hebben we een diner geboekt om te worden geconsumeerd in de camper, allemaal heel goed, goed georganiseerd en eerlijke prijzen. Maximale rust, de kinderen speelden de hele dag in het park. Grote.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Rustplaats erg netjes en volledig omheind. Handig om het centrum te bereiken. Aangekomen bij een gesloten halte was het genoeg om de manager te bellen die onmiddellijk opende.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Mooie camping, schoon en goed verzorgd. Camper service handig. Beheerders erg vriendelijk. Luzerne kan worden bereikt in 25 minuten te voet of met comfortabele bussen die voortdurend passeren, met fietsen enkele minuten fietsen langs het meer. Zoals alle Zwitserse camping is duur 45 euro voor 2 twee in de winter

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

De faciliteiten zijn gedateerd, het soort managers, ook een uitstekende pizzeria. Het gebied is lelijk. Uitstekende gelegenheid te huur auto's, Taormina, Catania en de Etna zijn een stap verwijderd

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

zeer goed onderhouden gebied, maar de regels, als je kinderen hebt, je echt te hard. De plaats die aan ons toegewezen was onder een boom en de antenne bleef overdekte, vroegen we in staat zijn om de camper te zetten, maar er is nog niet verleend, moeten allemaal in dezelfde richting! Ik ging met de kinderen twee jaar lezen we dat je niet bal kan spelen! Als u een hond voorzichtig waar hij plast!

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Goede camping voor een bezoek aan Bologna. De stad kan worden bereikt met het openbaar vervoer of met de fiets. Handig als je moet gaan naar de beurs. Er is een kleine speeltuin en een zwembad

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Goed verzorgde camping met zeer vriendelijke eigenaren, helpen je zelfs met brood vinden in de ochtend! Ruime plaatsen met water en elektriciteit. Handig gelegen vwb fietspaden en vijf minuten lopen van het centrum. De speeltuin is zeer beperkt. Het enige minpunt als je grote een camper hebt, is lozen grijs water erg lastig!

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Handige plaats voor sightseeing, op slechts een minuut lopen van de prachtige basiliek. Camperservice comfortabel, speeltuin op twee stappen en de mogelijkheid om je comfortabel op de fiets te verplaatsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Very nice! Direct aan het zijkanaal, goed onderhouden. Met gemakkelijk te bereiken fietsen Digoin.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

erg mooi gebied met hartelijke managers! Een stap van die uitstekende thermische baden van Premia en slechts een paar minuten mooie wandeling naar het dorp. Handig alle faciliteiten. Electriciteit via munten! aanbevolen

Sitecode: 20409

Als je kinderen hebt is het geschikt! Veel speelmogelijkheden, schoon, dieren, goed gelegen .. Alles wat je nodig hebt om ze te vermaken. Ook handig wat betreft fietspaden.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Direct aan het meer, mooie locatie voor het centrum. Achter passerende treinen 's nachts, maar ze zijn nog steeds. Kraampjes klein als je wilt stoppen voor meerdere dagen

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Het is een parkeergarage onder de stad van Belluno. Services buiten het hek, binnen is er alleen de mogelijkheid om water te laden. Zeer handig voor sightseeing. Zeker een goede prijs.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Grote plaats op één stap verwijderd van de stad en het meer. Erg druk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Zeer gunstige locatie voor sightseeing. Beschikt over alle faciliteiten, het is een zeer schone asfalt parkeerplaats. Bakker om de hoek. Dicht bij het station, maar 's nachts hebben we de treinen niet gehoord. Ook handig als een transit stop.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Één stap verwijderd van het centrum met restaurants en bars in de buurt. Met alle voorzieningen. U kunt ook binnen parkeren. Zeer aardige beheerders. Ook goed voor stop in de buurt van de snelweg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

De managers zijn erg vriendelijk, het is goed onderhouden en schoon. Jammer dat het ver is van het centrum en onder de snelweg. Stoppen voor de nacht is zeer goed.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

De plek is 10! U parkeert op het strand. 1,5 km van het prachtige land. De structuur is normaal, maar de plaatsen zijn erg smal. Toch very nice.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Ik geef een 3 vanwege de onbetrouwbaarheid van de data. Begin september is deze plek gesloten. Van buiten lijkt het een mooi gebied. Het is niet de zee.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Geweldige ontvangst, vriendelijk managers. Het is een zeer goed onderhouden boerderij met dieren, en diverse dierlijke geluiden zijn normaal. Als je er eet hoef je die nacht niet te betalen, anders € 12 all-inclusive.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

De plaats is erg aartids. Enige nadelen zijn dat het geïsoleerd ligt en dat als het regent de bodem modderig wordt. Heb niet slapen omdat we alleen waren.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Parkeerplaats aan de voorzijde van een camperdealer. Zeer netjes en schoon industriële zone. Erg geïsoleerd, maar we sliepen heel goed met 6 andere campers. Goed voor doorreis. Rustig.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Op asfalt, met alle voorzieningen inclusief elektriciteit. En dicht bij de lokale supermarkt.

Sitecode: 19171

Zeer handige tram op een 2 minuten lopen en gaat naar het centrum. De plaatsen zijn zeer breed, maar in het hoogseizoen gaat het fout, er het is dan bijna onmogelijk een plaats te vinden.

Sitecode: 20848

Zeer goed onderhouden en schoon, zeer vriendelijke beheerders. Het enige minpunt is dat de douches een beetje oud zijn. Zeer grote plaatsen op gras.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prachtig parkeerplaats, een 9! Zonde zeer onbeleefd de eigenaar kwam na middernacht en op 8 brengen geld in, hebben we niet vinden iemand te betalen, hij zette het alsof we wilde wegkomen zonder te betalen! Een man die niet wil betalen beginnen niet bij 8 in vrede.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Zeer essentiële camping maar met alle diensten, waaronder Wi-Fi. Het is niet de zee, terwijl een beetje verder naar het zuiden de oever is.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Zeer mooie locatie, met uitzicht op de zee en een kleine haven met vissersboten! Geen dienst moet autonoom zijn.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Voor de locatie zou het een 10 zijn, maar eigenlijk is het gewoon een grote parkeerplaats zonder services. Hoe dan ook niet te missen!

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Het is gewoon een parkeerplaats. Goed onderhouden. Op het terrein van de "Kerstman". Ook handig als een tussenstop richting Noordkaap.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Gebied op asfalt. Lozen gaat goed, water vullen niet. Handig voor een tussenstop.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Prachtige omgeving! Zeker de moeite waard 10. Geef een 8 omdat je geen water kunt vullen en geen afvalwater kunt lozen. Voor de rest niets minder dan spectaculair.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Echt mooie plek. Met alle services. Restaurant om de hoek met een prachtig uitzicht. Het gebied ligt in een zeer afgelegen gebied.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Mooie omgeving dicht bij het centrum. Zeer mooie plaatsen. Compleet met alles, sommige zelfs met stroomaansluitingen.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Met alles wat je nodig hebt. gemakkelijk laden en lossen. Laten we gewoon een 6, omdat het is gelegen op een industrie-terrein. Ideaal voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

Dit is eerder een handige parkeerplaats voor een bezoek aan de prachtige stad. De ingang van de vestingmuur is op 50 meter. Als u wilt kunt u er ook slapen, maar een paar kilometer verder zijn er veel mooiere plekken.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

nabijgelegen rest gebied in het centrum en direct aan het strand. Laden en lossen van een vergoeding, de mogelijkheid om zich ook bewust van twee aanvallen. Nadelen: gemengde machines, smalle uitgang voor grote voertuigen. We maart betaalden we net, 11,90 voor 24 uur, maar in de zomer lijkt ook aankomsten tot 25 €

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

Gebied is echt mooi, comfortabele plaatsen. Alle faciliteiten aanwezig. Je kunt er ook fietsen huren. Broodjesservice in de ochtend. Echt een heel leuke vakantie!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

Het is een parkeerplaats, zeer goed onderhouden. Managers zijn erg vriendelijk. Het is in het centrum van de stad. Een fout diensten zijn extreem duur, zetten we vijf frank in de huidige kolom en niet genoeg, zelfs voor 10 uur! Vrijwel meer dan 10 frank voor 24 uur van stroom. De stop 21 frank twee mensen

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

Ruime plaatsen, stroom, comfortabele camperservice, spa één stap verwijderd en 10 minuten lopen naar het centrum! Echt een prachtig gebied .. Bovendien zijn we in het land van de Hymer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

De camperplaats is handig voor het bezoeken van Lindau dat kan worden bereikt door een wandeling van 1,5 km. Het is duur, gezien het feit dat het weinig meer is dan een parkeerplaats (20 euro, 24 uur)

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

De parkeerplaats is 8, of 9,het is op een geweldige locatie, alle faciliteiten, jammer dat toen we aankwamen, alle kampeerplaatsen op het asfalt waren bezet door boten. De weinige plaatsen op gras waren vol.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Prive parking met elektriciteit, omheind. Beheerders zijn echt gastvrij. Ze geven je een vrij gevoel. Vlak bij het centrum. Aankoop van wijn is niet nodig. Vandaag kopen we flessen om hen te bedanken. Aanbevolen !!

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Zeer rustige omgeving bij de haven. Alle faciliteiten aanwezig, waaronder bezorging brood en gebak van 8.30 tot 9 uur. Het centrum is 15 minuten lopen. Er zijn ook douches en toiletten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Het is een parkeerplaats op gras met alles wat je nodig hebt om goed te slapen, omheind, lozen en water. Wilt u meer comfort dan moet u op de camping gaan staan. Zondag zijn er geen bussen naar het centrum, dat is het 25 minuten lopen. Er is ook een bar met de mogelijkheid om te eten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Zeer ruim gebied met alle voorzieningen. Één stap verwijderd van de nieuwe jachthaven en op 10 minuten lopen van de kust. Bij de ingang van de haven is de vismarkt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Het gebied is handig voor degenen die willen de beroemde Eroica bezoeken. De stad is erg klein en niet kenmerkend net als vele anderen in het gebied. Comfortabel en mooi als een tussenstop

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Rustige omgeving met een beetje kleine plaatsen. Lozen en water. Erg goedkoop, 5 € 24 uur. Naar het dorp is de weg glooiend

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Het is een vuile parkeerplaats met een fonteintje. Handig om de omgeving te bezoeken, te bereiken via een ladder. Erg handig voor degenen die de heroische fietsroute willen doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Goede plek met alle faciliteiten. Het centrum ligt op slechts een paar minuten lopen. Gewoon een beetje lawaaierig vanwege de nabijheid van de hoofdweg

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Meer dan de parkeerplaats en 'goede parkeergelegenheid, maar als je van oesters, mosselen, wijn en verschillende zee voedingsmiddelen die u kunt niet komen! Ze worden rechtstreeks van de fabrikant genomen en zijn echt vers !! We hebben gekocht en niet aanrekenen ons de nacht

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Goed onderhouden omgeving, net buiten het dorp, tafels, laden en lossen (4 € per credit card)

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Prachtige locatie, centraal, tussen de haven is de zee! Laden en lossen van zeer comfortabel, krijgt u alleen met pinpas of creditcard (we niet accepteren de Post Pay abbiado moest papier te gebruiken). Geen stroom. Maximaal 72 uur, contact op met de kentekens

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Gebied echt mooi en goed onderhouden. Managers van het restaurant erg vriendelijk. Het heeft alle faciliteiten, omgeven door groen, zeer ruim. In het weekend erg populair.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

De omgeving is erg mooi! Omheind, videobewaking en goed onderhouden camperservice. Entree via de bar. In de zomer is het erg handig, want er zijn zowel plaatsen in de zon als in de schaduw. Vooral tijdens de dag enige minpunt de nabijgelegen drukke straat.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Het is een handige parkeerplaats voor de nachten van het verplaatsen, één stap verwijderd van de snelweg, hield goed stand, in een heel klein dorpje. Er is een bakkerij recht tegenover. Mooi en comfortabel. We dachten dat we alleen waren, maar 's avonds kwamen zij 10 camper voor de nacht!

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Uitstekend! Aan de zee, 1.5 km van het centrum, met alle diensten, behalve stroom. Het is verbonden met fietspaden, voetgangers en paard, allemaal gescheiden.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Omgeving is erg mooi, maar de plaats zag er verlaten uit. Uitzicht op de haven, picknicktafels, fietspaden en op 5 minuten lopen van de haven. Jammer dat het terrein vol kuilen zat.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Het is een weg parkeren, industriegebied, zijstraat en op 4 km van het centrum. Niet aanbevolen. Geen dienst

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Gebied schattige gedeeltelijk in de schaduw voor een deel aan de zon, en het laden en lossen diensten. Geen stroom. Helaas voor het land moet gaan om rok rond de commerciële haven en dan duurt het ongeveer 20 minuten te voet te lopen lelijke

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Mooi en goed uitgerust. Direct aan de haven met badkamers marine verkrijgbaar met een code uitgegeven bij de ingang. We kwamen een paar keer en er zijn altijd veel kampeerders

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Het gebied is een parkeerplaats waar u staan met de camper. U kunt het gebruiken voor een snelle stop of rust. Geen voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Zeer comfortabel en schoon. uitgerust voor lozen en innemen water, elektriciteit en sanitair. Dichtbij het politiebureau, zeer rustig. U betaalt alleen de elektriciteit.