@Gip
geen toiletten, luidruchtige jongeren in de avond, de plaats volledig overvol door de auto's van de karavaanbestuurders (ook bezet door zwemmers) zelfs het meer is vies en stinkt, geen aanbeveling
6,00 zonder elektriciteit - 12,00 met elektriciteit per nacht! Goede plek om 5 Terre te bezoeken, maar alleen als je met de fiets (of taxi) (ongeveer 15 min) naar het treinstation gaat. Afvoer beschikbaar, ik zou voorzichtiger zijn met zoet water. Toilet kan ook worden gebruikt - maar ik gebruikte liever mijn eigen toilet.
Vandaag 10/3 op slot!
Grote parkeerplaats voor de tennishal met voldoende ruimte voor stacaravans en prachtig uitzicht. Zonder elektriciteit maar afvoer en vers water mogelijk. Ideaal om Vinci te bezoeken. (350m buiten het dorp 😉)
Perfect om Bologna te verkennen. Omheind terrein. Parkeer / overnacht buiten en met de fiets of bus de stad in. € 20,00 all in.
Als u op zoek bent naar rust en "niets", bent u hier aan het juiste adres! Toilet en water waren op slot. Verder een heerlijke gratis parkeerplaats om te wandelen of fietsen. Op- en afrijden met maximaal 7m camper mogelijk zonder problemen.
Eenvoudige parkeerplaats met ondergrondse grind (zonder elektriciteit 22 € / aan 25 €). Had een stoel op de eerste rij met een "uitzicht op het meer" - 50 m naar het meer. Afvoer van grijs water / chemisch toilet / zoet water mogelijk. Douches en toiletten momenteel (Corona?) Niet mogelijk ... Geweldige locatie om naar Sirmione te wandelen of om op de fiets te verkennen. Grote supermarkt in de buurt - als je het "Duits" nodig hebt, ook Lidl en Penny. ;-) + veel restaurants