@GittyMollema
- 2017
Hele fijne Camper plek, hier 2 nachten gestaan met onze hond, mooie plek aan t water bij de haven. incl toeristenbelasting en stroom totaal €51,00. zeer vriendelijke haven meester, sanitair keurig voor elkaar. dicht bij centrum. zeer schappelijk met vertrek tijden. komen hier graag nog eens terug.
2022
Hele mooie camping. Hier een paar dagen mogen staan met 2 campers . Met 2 campers op 1 veldje gestaan omdat daar prima ruimte voor was. Ruime plekken. Sanitair super voor elkaar. Netjes en schoon. Mooie omgeving. Vriendelijk ontvangst en alles keurig voor elkaar. Zeker een aanrader en komen vast nog eens terug. Prijs-kwaliteitverhouding super. 22€per nacht inclusief alles👌🏻
2021
Vriendelijk ontvangst daarom 1 ster. slecht verzorgde CP, prijs kwaliteit verhouding zeer slecht. 24,70 per nacht all-in! te veel! wordt geen tijd en energie meer in gestoken onkruid en gras hoog niet bijgehouden! en veel camperplekken gebruikt worden voor het stallen van bootjes. Jammer! want ligt Opzich op een hele mooie plaats! Sanitair prima alleen ver lopen.
Heerlijke Camperplaats! Vriendelijk ontvangst. Alles netjes voor elkaar. Hebben hier de afgelopen 2 nachten gestaan. sanitair prima! alles op loop afstand. Voor een mooie prijs 17,50 en 1 euro voor de stroom als je t goed doet😉 komen zeker nog eens terug als we in de buurt zijn.
Vriendelijk ontvangst. ruime camper plekken. perfect speel veld voor honden. sanitair goed voor elkaar voor een goeie prijs! 15 euro all in. zeker een aanrader!
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden

Prima Camperplek. Vriendelijk ontvangst. eigenlijk 4,5 ster waardig. wij stonden op de Camper Camping. Ruime plaatsen. uitzicht op de dijk. inclusief stroom water enzz. douche 50 cent voor ongeveer 5 minuten. Restaurant prima eten. niet duur! t enige minpuntje dat je 2 euro extra moet betalen voor de hond. komen zeker nog een terug.
Vriendelijk ontvangst👍🏻. netjese Camper plekken langs t weiland, wel veel last van wind en weinig zon. douches en wc keurig. jammer dat het langs een drukke weg ligt, weinig leuke wandel plekken voor hond. zee/strand 45 min lopen door Julianadorp.
Afgelopen 2 nachten gestaan. Rustige Camperplaats, langs kinderboerderij. Vriendelijk ontvangst. keurig sanitair leuk wandelen met Hond. all-in 15 euro. komen zeker nog een keer terug.
Leuke Camper plek. Vriendelijk ontvangst. 15 euro all-in. Veel te doen, veel te zien. 1 nacht gestaan. vlak bij overtocht naar Texel👌🏻