@GjEB
- 2018
Speciaal hier heen gereden om water te vullen, maar alles is buiten dienst. Waarschijnlijk afgetapt in de winter.
Prima plek. Ruime parking, wel wat modderige ondergrond. Stonden zo'n 10 campers. Leuk dat het op loopafstand van de stad is, en de bakker die om 8h15 langskomt.
Heerlijke plek. Super mooi groot park langs het water. Alle benodigde voorzieningen gratis. Goed onderhouden. Duidelijk aangegeven.
Prima plek, ruim en rustig parkeerterrein. Geen voorzieningen (muv toilette publique), maar is dan ook gratis
Super mooie plek. Kampeerplaatsen liggen mooi tussen de meren (waar overigens ook in gevist mag worden). Wij waren er in september, prachtig weer, rust ruimte, mooie omgeving. Voor kinderen volop plezier met de beekjes, speeltuintjes, trampolines. Sanitair netjes. Kosten in het laagseizoen slechts 16 euro voor 2 personen, inclusief.
Prima plek, netjes met verharde terrasjes. Sanitair dichtbij. Leuke speeltuin op het strand vlak ernaast. Jammer dat het restaurant ernaast was afgehuurd voor een besloten feest, met tot diep in de nacht harde muziek.
Rustige camping, ruime, open plekken. Sanitair super netjes en schoon. Voor onze kinderen (2 en 5) ook leuk met trampoline, 2 speel tractors en kijken naar de koeien, paarden, kippen, poesje...