@Globebuscamper
Fantastische plek. Alles aanwezig en zeer gastvrij ontvangen. Mooie fietsomgeving en fijne plek aan het water om te ontspannen.
Prachtige kleine camping. Zeer netjes onderhouden. Super sanitair en zeer vriendelijke eigenaresse. Midden in prachtig wandelgebied en vele mogelijkheden voor fietstochten. Dorpswinkel en restaurant op loopafstand in het dorp.
Prachtig gelegen camping met top sanitair en hartelijke ontvangst. Alles prima verzorgd en je kunt er prachtige wandelingen en fietstochten maken die verkrijgbaar zijn bij de receptie. Iedere plaats heeft terras, water, stroom, afvoer en cai aansluiting.
Keurige camping met mooie schaduwplanten op 10 km fietsen van de oude vestingstad Carcassonne. Je fietst een groot stuk langs het Canal du Midi. Sanitair wat gedateerd, maar netjes schoon. Kleine camping met in hoogseizoen restaurant en bar. Gratis wifi bij de bar. Met acsi korting voor €15,20 per nacht
Prima camping met ruime plaatsen en alle faciliteiten bij mooi meertje en met twee zwembaden. Er is een restaurant, afhaalservice en broodservice. Mooi gelegen tussen de wijngaarden. Met acsi korting gestaan voor 17,80 per nacht.
Mooie kasteelcamping met ruime goed onderhouden plaatsen. Er zijn plaatsen op gras en op grind ook voor grote campers. Nieuw en schoon sanitair, zwembad en klein winkeltje met broodservice. Restaurant in het kasteel. Grand comfort plaats voor 2 euro extra per nacht.