@Globetrotterjes
- 2014
- Ducato Dethleffs Integraal
- 1998
- Integraal
mooie camperplaats. erg rustig, grote plaatsen. schoon sanitair. vriendelijke ontvangst. we komen zeker terug
prima camperplaats. erg rustig, grote plaatsen. schoon sanitair. mooie omgeving
mooie grote camping. grote plaatsen, schoon sanitair. topcamping. we komen. zeker terug
mooie camperplaats maar kleine plekken, mooi schoon sanitair.wel urinoir op rare plaats aan een boom. makkelijk inchecken. op de site stond dat je niet vooraf kan reserveren maar bij aankomst waren wel 2 plaatsen afgezet met pion waar later toch 2 campers voor kwamen dus of info klopt niet, of je kan wel reserveren. al met al hebben wij er prima vertoeft,(2 nachten gestaan).
prima camperplaats. grote plaatsen,erg schoon. vriendelijke eigenaars erg rustig. komen zeker terug.
prima camperplaats. erg rustig, mooi grasveld vriendelijke beheerder
kwamen aan om 12.35. receptie gesloten tot 13.30uur. we hebben gewacht. nu voor 2 personen en camper van 6,5 meter met stroom werd er€94,60 per nacht gerekend. we zijn gelijk weer vertrokken.
prima camperplaats. netjes en schoon sanitair. vriendelijke eigenaars die klaarstaan voor advies en hulp bij alles. erg rustig en mooie omgeving.
prima camperplaats. schoon en nieuw sanitair. lekker rustig ondanks doorgaande weg vlakbij. inchecken via camperpay maar dan heb je wel campercontact app. nodig en internetverbinding . vriendelijke beheerders die hulp aanbieden als het nodig is.
prima locatie lekker rustig wel zorgen dat je munt geld bij je hebt kaarje en stroom met automaat