@GlobetrottersinOpleiding
Lid van Campercontact sinds 2026

Vriendelijk personeel, nadat wij op de valreep 16.50 uur een mailtje stuurde of er nog een plek was voor een grote camper, kregen we al snel terug dat dit het geval was en dat ze de sleutel en muntjes in een envelop klaar lagen in de brievenbus. Heerlijke wandeling naar zee over de rotsen gemaakt. Kids waren heel happy op deze camping. Bij de vrouwen 3 douches die met muntjes werken 6 min per muntje. Verder ruim opgezette camping.
Top plek, makkelijk aan te rijden. Zelf plek uitzoeken en tussen 18.00-20.00 komt er iemand langs voor de betaling. Alles is aanwezig zelfs een gratis wasmachine. Voor de kinderen een strandje, vlonders om te vissen en een schommel. Ze vermaken zich hier prima.
Voor de kids was het top, het activiteitenpakket is top, heerlijk strandje. Kids een activiteit en als ouders konden wij samen kanoën en GPS tocht wandelen. Plek maat prima. Sanitair kan beter, de eerste douche was kokend heet, de laatste douche koud. De 2 middelste waren constant bezet. Eigenaren aardig en behulpzaam. Alles gaat via de app, even spontaan een patatje halen kan niet. Voor de wc en douche heb je een tag.
Wij kwamen van Camping Sudheide en dan is dit wel echt minder. Het sanitair is wat gedateerd. Ook de hoeveelheid douches in vergelijk met de plekken is krap. De afstand van onze plek naar het sanitair was net wat te ver. De speeltuinen zijn goed en het zwembad prima. Het uitzicht over het wad en het wadlopen is hartstikke leuk. Wel was er een trips uitbraak, waardoor wij 1 dag eerder vertrokken zijn.
Wat een fantastische camping, subliem sanitair. Alles schoon en ook een ouder/kind douche, en heel kindergedeelte. Natuur Zwembad was goed. Veel speeltuinen, zag er allemaal top uit. Riviertje met strandje. Enige aandachtspuntje was het Voetbalveld deze zat vol putten. Naast de camping zit een weg, deze hoor je wij hebben ons er niet aan gestoord. Hele grote plekken.
Na een dagje Legoland op deze leuke plek beland om te overnachten. Lieve mensen, rustige plek aan het bos. De kinderen vonden het fantastisch, voetbal veldje, zandbak, trampoline, struinen in de bossen op zoek naar takken. De faciliteiten waren top, heerlijke douche. Mochten zelf een plekje zoeken incl elektra. Wij betaalden voor de plek 22 euro, elektra 5 euro en 4p douchen 12 euro.
Sitecode: 197115
Prachtige plek aan het water. Leuk strandje met speeltoestellen. Water is tot de vlonder ondiep, wat ideaal is met kleine kinderen. Wij hebben ons er niet aan gestoord, maar er rijdt vlak langs de plek een trein. Er is een nette douche en wc. Camper legen en vullen geen probleem. Wij betaalde 395 kr voor 1 nacht.