@Glueckspferd888
- 2021
Prima camping, met overdekt zwembad en speeltuin voor de kinderen, hondenstrand. Zwemmen op het rivierstrand (geen honden toegestaan) Een beetje duur, maar het is het waard. Toiletten en douches zijn schoon. Elektriciteit ter plaatse. Hier komen we weer. Plaatsen aan de rivier 20-25 zijn aan te raden.
prachtig aangelegde camping. De percelen zijn groot, sommige direct aan de rivier. Je kunt je eigen plek kiezen. Vriendelijke ontvangst. Broodservice. Gemakkelijk toegankelijke verwijdering. Vers water 2,- per 100 l. Nieuw toiletgebouw, modern en schoon. Bij het douchen moet je echter elke 10 seconden op de knop drukken en de temperatuur is niet aan te passen. Dat vind ik een uitdaging bij het wassen van mijn haar. Voor 2 nachten, 2 personen. met hond 89 euro.
Heel rustig en vertrouwd. Warme zorg van Simon. Broodjesservice vanaf 9.00 uur Voor stacaravans tot 7m. Toilet erg schoon. Douche, water., WiFi bij het huis. Geweldig klein zwembad met zonnedouche. Parkeerplaats onder bomen. Iets heel steil. Prachtig uitzicht op het kasteel.
Zeer mooie ligging, achter het duin, op slechts enkele meters van zee. Toilet, verwijdering alles daar. de plaatsen met elektriciteit zijn beperkt. We zouden terugkomen.