@GoEurope365
- 2016
- Carthago Chic C Line 5 QB
- 2016
- Integraal
Fantastische faciliteit dicht bij de oude stad. Chiringuito geopend van donderdag tot en met zondag. Leuke bars en restaurants in de stad. Goede mobiele datasnelheid. Gemakkelijke toegang: 10/10. Vlakke, kleine stenen verharde ondergrond. Weinig schaduw. Ongeveer 15 busjes hier toen we zondag aankwamen, maandag slechts 2. Bedankt Chinchilla
Rustig park naast restaurant. Gratis bij gebruik van het restaurant dat een scala aan voordelige maaltijden en drankjes biedt. Op loopafstand van grote zaterdagmarkt en nog een paar bars / restaurants. Vlakke verharde ondergrond met mooi uitzicht op de omliggende bergen.
Geweldig gratis park aan de rand van Teruel. we verbleven vroeger bij het politiebureau, maar dit is veel beter. Gemakkelijk te lopen naar Alcampo en McDonalds. Grote gemarkeerde ruimtes en mogelijkheid voor trailers. sluit om 22.00 - 9.00 uur. Toiletten in supermarkt of McD's. Toegankelijkheid 10/10. Bedankt Teruel.
Mooie camping direct aan het strand. Strandbar erg druk in het weekend, maar prima zonder luide misic tot in de kleine uurtjes. Niets in de buurt op loopafstand dus neem spullen mee. Er is een Aldi onderweg in Aguilas. Schone toiletten en douches. Zeer rustig 's nachts, afgezien van het lawaai van de oceaan. Gratis wifi die redelijk is, hoewel niet geweldig. Behulpzame eigenaar die wel Engels spreekt. Aanraden om vooruit te bellen.
Mooie kleine camping met gemakkelijke toegang vanaf de AP7 / A7. Elk veld is vlak en heeft een kunstgrasstrook, wat een geweldig idee is. Mooie, Engels sprekende Belgische gastheren zijn erg gastvrij en er is een gezellige bar op het terrein. EHU is goed en je hebt een 2-pins adapter nodig. Goede wifi inbegrepen. Flat 20 minuten lopen naar de stad met fietspad. Sterk aanbevolen. Gemakkelijke toegang 9/10, de baan naar de site is een beetje ongelijk maar prima.
Heel vreemd om te zien dat ongeveer 50% van de staanplaatsen bezet is met lange-termijn-toercaravans, maar met absoluut geen mensen. Misschien weekenders of vanwege de huidige reisbeperkingen. Brandschone toiletten en goedkoop restaurant ter plaatse. Volop hondenuitlaatmogelijkheden zowel binnen als buiten de camping. De receptie sluit momenteel om 15.00 uur, dus als je daarna aankomt, zou ik gewoon een staanplaats zoeken en 's ochtends naar de receptie gaan. Gemakkelijke toegang 8/10.
Services werkten maar te veel vliegen gingen verder. Grote platte verharde, gemakkelijke toegang voor langere bestelwagens.
Dank aan de stad voor het aanbieden van deze plek. Meestal vlakke verharde met bliksem (gaat uit om middernacht). Grijs / zwarte dump, water / elektrisch met token maar niet duidelijk waar te kopen. Toilet tussen restaurant en bakker (alleen open op woensdag en zondag) niet het toilet, de bakker. Rustige nacht, geen lawaai van de weg. Rivier loopt op 300 meter van de bakker. Toegankelijkheid 10/10.
Niet langer gratis maar geweldige waarde voor 5 Euro per nacht inclusief elektriciteit. Betaling in de boerderijwinkel - ze vertrouwen op je eerlijkheid, niemand komt langs om te controleren. Restaurant druk in het weekend. Toegankelijkheid 10/10.
Goede overnachting. Loop naar het slaperige stadje met een paar restaurants en bars plus een winkel en een bank. Geen problemen met de lokale bevolking met behulp van de gratis kraan. Toegankelijkheid 10/10 als u het midden vermijdt.
Geweldige lucht bij het (nu gesloten) zwembad. Gebied ziet er een beetje moe uit maar diensten werken en een goede plek om te overnachten. We hadden de plaats voor onszelf maar voelden ons veilig en heel rustig 's nachts. Gemak van toegang 3/10 als u door het zeer krappe dorp komt, anders 8/10.
Ik hou van deze plek omdat je in de stad bent. Niet lawaaierig 's nachts (zelfs als een vrijdag). Officieel 17 plaatsen, maar telden 29 toen wij er waren, dus erg vol. Gemakkelijke toegang 10/10.
Super faciliteit aan de rand van het dorp waar je een paar bars en een groot gemeentelijk zwembad vindt dat eten en drinken serveert. Vlakke grond met zeer schoon toilet en douches. Geen schaduw zo goed voor zonne-energie. Als je vanuit de noordelijke N330 komt, is er 18 km aan smalle bochtige wegen om te onderhandelen, dus dat zou lastig zijn met een breed busje. Gemakkelijke toegang tot de CP, 10/10.
Sitecode: 12088
Idyllische plek bij een pittoresk vismeer. Ruimte voor grotere bestelwagens indien nodig. Schoon sanitairblok met waterkraan (zonder schroefdraadbevestiging). Niet duidelijk waar Jetons voor water en elektriciteit te halen zijn - de bar / restaurant lijkt te zijn gesloten. Gemakkelijke toegang 10/10 (bussen komen hier binnen).
In reactie op een oneerlijke 1-sterrenbeoordeling. Natuurlijk is het vol met Britten - het is vlak bij de belangrijkste doorlaatpost tussen het Verenigd Koninkrijk en Europa. Verwachtte hij verwelkomd te worden door hordes van besnorde Fransen die T-shirts met spaghettibandjes en baretten op fietsen droegen terwijl ze de La Marseillaise op hun accordeons bespeelden? Fatsoenlijke gratis faciliteit met diensten bij tankstation. Gemakkelijke toegang 10/10.
Uitstekende parkeergelegenheid aan de rand van het prachtige meer. Voornamelijk vlakke 12 enorme gemarkeerde standplaatsen op asfalt. Alle services zonder code-invoer inc ehu. Kleine supermarkt op ongeveer 10 minuten lopen. Gemak van toegang 9/10 als kaartbetaal / toegangscode systeem is een beetje lastig.
Aangekomen op een feestdag, dus de meeste bars en restaurants waren gesloten. Om 14.00 uur waren alle 6 velden bezet. Niet goed voor busjes van meer dan 8 meter, je past er niet in. Op loopafstand van het centrum met een enorme kathedraal en een gratis museum naast de deur. Gemakkelijke toegang 8/10 omdat je een beetje moet pendelen om in de baaien te komen.
CP vol met auto's voor werknemers gedurende de week. Tegen 17:30 waren ze vertrokken. 5 speciale ruimtes voor MH tot 7,5 meter. Zes meer MH's kwamen opdagen om te parkeren in de normale CP, wat goed was omdat de volgende dag een officiële feestdag was. Als je in deze ruimtes waarschijnlijk moet vertrekken voordat de werknemers verschijnen. Leuke wandeling langs de rivier naar de stad. Hondenuitlaatgebied achter. Ga 7/10 zo strak door de stad voor grote busjes.
Gratis water en afvoer, geen ehu. Aan de rand van een aangenaam dorp, maar geen bars of eetgelegenheden die open lijken te zijn. Eén vlakke grindhelling naast servicepunt, andere plaatsen op licht glooiend gras. Niet geschikt voor bestelwagens van meer dan 10 meter. Gemakkelijke toegang 9/10.
Houd er rekening mee dat er of slechts 7 gemarkeerde plaatsen zijn, geen extra ruimte. We kwamen halverwege de middag aan en er waren 3 busjes geparkeerd. Slechts 3 gratis elektrische punten - een busje had 2 van hen opgejaagd (waarom je 2 nodig hebt is mij een raadsel). Sat nav co-ords prima. Zeer schone en opgeruimde plek. Gemakkelijke toegang 10/10.
Gratis aire met werkende faciliteiten. Vijf minuten lopen naar het kleine stadje met restaurants, bars en cafés. Niet de mooiste plek als tegenover een grotendeels in onbruik geraakte industrieterrein maar zeer rustige plek voor een overnachting. Grote cp die geschikt is voor grote campers met aanhangers enz. Gemak van toegang 10/10.
Geweldige faciliteit op loopafstand van winkels, bars en restaurants. 20 grote gemarkeerde MH-baaien met wat lijkt op nieuwe ehu-boxen voor alle pitches. Er is veel ruimte in de grote gemengde parkeerplaats. We zouden graag hebben betaald maar niemand kwam verzamelen. MH sat sat waarschuwt voor een limiet van 3,5 ton, maar niet het geval. Gemakkelijke toegang 10/10.
Goed voor een overnachting op weg naar het noorden of het zuiden. Redelijk vlak verharde ondergrond en goed verlicht. 5 minuten lopen naar McDonalds als hier op een zondag wanneer de supermarkten gesloten zijn. Gemakkelijke toegang 10/10.
Uitstekende gratis parkeergelegenheid met diensten. Café-bar op het terrein met toiletten voor klanten en biedt eten en drinken tegen lage prijzen. Rustig, hoewel direct aan de hoofdweg. Lokale vijver leven jeugd erg luidruchtig bonken drums en reving motoren tot 1am op welk moment ik neem aan dat ze werden verplaatst door de politie. Gemakkelijke toegang 10/10.
Blijf hier bij je gevaar! We kwamen halverwege de middag op een mooie, zonnige dag. Nam de hond voor een wandeling van 15 minuten alleen om terug te keren naar een ingeslagen zijruit en diefstal van het busje. Er waren mensen rond zonnebaden en andere campers geparkeerd in het gebied, maar geen getuigen. Ingevallen bij een MH-dealer in Antas die zei dat ze deze week 3 of 4 incidenten hadden gehad in het gebied van Vera tot Vallaricos.
Prachtige locatie aan de kustlijn van het meer Negratin. Restaurant is dagelijks geopend, behalve op donderdag. Geen diensten behalve bins anders zou dit een 10. Vriendelijk personeel in het restaurant zei dat het prima was om te overnachten. We waren alleen zo erg rustig, hoewel de vuilnisman om 7 uur 's ochtends kwam om de vuilnisbakken leeg te maken. Gemakkelijke toegang 9/10 - weg naar beneden is een beetje ruig.
Prachtige camping op loopafstand van het dorp en het strand. Afval moet worden meegenomen naar de gemeenschappelijke vuilnisbakken (200 meter), ik vermoed dat ze geen vuilnisbakken ter plaatse hebben om wespen en vliegen in de zomer naar beneden te houden. Mooie vlakke plaatsen op stenen, met extra lengte plaatsen voor mensen met een aanhangwagen etc. € 15 met ehu of € 12 zonder. Gemakkelijke toegang 10/10.
Bij aankomst zou een 1 beoordelen. Dit is een parkeerplaats - voor auto's in het sportcentrum. Geen gemengde parkeer- of MH-spaties, services of iets om aan te geven dat u 's nachts kunt parkeren. Iets groter dan een Sprinter moet over het gras hangen om te passen. Echter, cp vlak, schaduwrijk, verlicht, doodstil na 23.00 uur. Oude stad met Parijse ave 30 minuten lopen. Mooi restaurant 100 m op ind est opp 7 club. Toegang 10 / 10. Geweldig
Service punt / dag parkeren alleen. Niet overnachten - volgens het bord.
Goed gelegen dicht bij de A23. Breed gemarkeerde baaien op vlak beton. Ruimte achter voor overhang bij het achteruitrijden in een langere bestelwagen. Jeugdgeluid tot rond middernacht maar niet bedreigend, gewoon een beetje luid. Nog luidruchtiger waren de busjes die in de vroege uren aankwamen. Gemakkelijke toegang 10/10 - de MH-baaien bevinden zich aan de rechterkant voordat u de hoofdparkeerplaats betreedt.
Prachtig onderhouden aire in klein dorp. Vlakke, verlichte verharde ondergrond, gratis elektrisch, schoon toilet aan de achterkant van het gemeentehuis bij de kerk. Niet veel in het dorp, maar goed voor een vredige tussenstop. Gemakkelijke toegang tot 10/10 als u aan het kruispunt gaat en niet door de parkeerplaats gaat.
Petje af voor de Marie voor het bieden van zo'n geweldige ruimte voor campers. Midden in de stad, winkels, bars, restaurants, met schaduw, redelijk vlak, toiletten, afvaldiensten (geen ehu), rustig 's nachts, alles wat je maar wilt. Supermarkt binnen 0,5 km. Veel parkeerplaatsen. Gemakkelijke toegang 10/10.
Alle diensten zijn gratis inclusief ehu. Prachtig uitzicht en wandelingen naar het natuurreservaat. Leuke bar-restaurant aan het einde van de straat. Stille nacht, geen lawaai van het sportcentrum. Dicht bij het stadscentrum. Gemakkelijke toegang 10/10.
Hellende parkeerplaats gelegen rond een openbare bibliotheek. Op loopafstand van het dorpscentrum. Grijs / zwart afvalwater loospunt, gratis water. Niet de meest aantrekkelijke plaats, maar goede nachtrust. Korte wandeling naar de bakkerij die om 5 uur opent. Gemakkelijke toegang 10/10.
Geen diensten anders zou 10. Mooie rustige plek dicht bij Basel zijn. Restaurant lijkt niet open te zijn op woensdag (misschien omdat het een feestdag was), dat is jammer, want het zag eruit als een geweldige setting. Gemakkelijke toegang 10/10.
Een spectaculair uitzicht vanaf deze enorme gratis parkeerplaats. Receptie open tot 17:30 als toiletten en douches (2 euro / francs). Super schone faciliteiten. Het Torrent-Neuf-parcours is zeker een bezoek waard, als het niet een beetje eng is aan de hangende bruggen. Er is ook een leuk restaurant aan de ingang van de CP. Gemakkelijke toegang 3/10 vanwege steile, smalle wegen - maar de moeite waard als je kunt.
Leuke CP dichtbij het dorp. Hoewel er slechts 3 speciale camperplaatsen zijn, is het gebied rond de kerk vlak en ruim. Op loopafstand van supermarkt en restaurants, hoewel er geen enkele lijkt te openen op dinsdagen. De kerkklok doet elke 15 minuten dong maar verder superstil. Gemakkelijke toegang 10/10.
Super locatie met gemakkelijke wandeling naar de historische stad. Ga vroeg naar binnen om een speciale ruimte in te pakken. Buiten het seizoen vermoed ik dat de rest van het parkeerterrein leeg zou zijn, maar in juli en augustus zijn er activiteiten in het kasteel, wat betekent dat de cp tot 1 uur 's morgens wordt geramd. Gemakkelijke toegang 8/10, aangezien langere bestelwagens heen en weer moeten manoeuvreren om tussen de borden te komen, vooral als er auto's geparkeerd staan.
Geweldige locatie aan de oevers van het meer van Genève. Binnenkomst via openbaar parkeerterrein. Super schone faciliteiten, douches, toiletten, etc. en alle camper-voorzieningen inbegrepen. Houd er rekening mee dat dit een familiecamping is, dus verwacht veel kinderen. Zou een 10, maar een beetje prijzig, beoordelen als elektrisch extra is. Gemakkelijke toegang 10/10.
Sitecode: 19291
Prachtige locatie op een werkende boerderij. Een beetje ongelijk op plaatsen maar geen groot probleem. Goede tussenstop of voor een paar dagen. Meer een camping dan een aire. Gemakkelijke toegang 9/10 (enkele baan naar de site).
Goede flat CP veel ruimte. Restaurant gesloten op maandag. We waren het enige busje - verrassend omdat het de eerste week van augustus was. Gemakkelijke toegang 10/10 4 km van de snelweg.
CP dicht bij de stad en ongeveer 4 km van de snelweg. Ruimte voor heel veel busjes maar we hadden de plaats voor onszelf. Kon de grijze of zwarte afvalvoorziening niet zien maar er is een werkende kraan. Toiletten bij de jeu de boulesbanen waren afgesloten. Platte grindharde ondergrond (niet verlicht) maar zeer kalkachtig stof. Zo fijn als je het niet erg vindt om je tapijten vuil te maken. Gemakkelijke toegang 9/10 (sommige smalle delen door de stad).
Sitecode: 62084
Tweede verblijf hier deze keer in juli - als je geen diensten nodig hebt dan geweldig. Het beste om vóór 20.00 uur aan te komen, is vol met auto's. Daarvoor niemand hier.
Zeer leuke gratis tussenstop. Gratis water en ehu. Google-coördinaten zijn ongeveer 8 mijl verkeerd. Gebruik N 041.548667, E 000.912690. Apple Maps-route is correct. Gemakkelijke toegang 9/10.
Platte, verlichte verharde ondergrond, met gratis water en elektriciteit. Mooi uitzicht. Gelegen op een drukke melkveebedrijf, wat een beetje geur, dierlijk en machinegeluid betekent zoals verwacht. Ook heel dicht bij de landingsbaan op het vliegveld van Girona dus wat vliegtuiglawaai. Zeker een bezoek waard. Gemakkelijke toegang 9/10 (toegangswegen vrij smal).
Geweldige overnachtingsplaats, geasfalteerde staanplaatsen op 3 niveaus plus gratis water- en afvoerfaciliteiten. Handige toegang tot het wandel- en fietspad. Dichtbij het centrum met Spa supermarkt en restaurants. GPS-navigatie - volg deze pas als u het bord met de camper op de hoofdweg ziet - onze nutteloze copiloot bracht ons rechtstreeks de tuin van iemand in. Gemakkelijke toegang 9/10 als je bij het bord afslaat en de heuvel op gaat.
Leuke plek om te stoppen met uitzicht op het meer. Korte wandeling naar het centrum maar behoorlijk steil. Uitstekende openbare toiletten net buiten het plein in het centrum. Vlakke verharde staanplaatsen. Gemakkelijke toegang 10/10.
Parkeerplaats voor campers. Betaal met een kaart bij de gate, maar wees erop voorbereid om uw exitcode op te schrijven, want deze wordt niet afgedrukt. Geweldige locatie, op loopafstand van het centrum. Vlakke verharde staanplaatsen. Toen we hier waren medio april waren de grasvelden afgesloten vanwege het natte weer. Gemakkelijke toegang 9/10.
Perfecte overnachtingsplaats. Dicht bij dorpscentrum winkels etc. Beetje hellend, dus waarschijnlijk keggen nodig. Niet verlicht en erg stil. Opmerking - waterkraan op de begraafplaats werkte niet, dus geen service. Vuilnisbak vol maar verder schoon en opgeruimd. Gemakkelijke toegang 10/10.
Niet de meest aantrekkelijke plaats, maar in de buurt van het dorpscentrum en met gratis water, zwart- en grijswater loospunten. Treinen zijn geen probleem, we woonden vroeger naast een spoorlijn :-) Gemak van toegang 10/10.
Hier begin april met een ander busje. Met het natte weer waren een of twee plaatsen wateroverlast. Rustige parkeergelegenheid met een prachtig uitzicht. Gemak van toegang 8/10 heel dicht bij de A10 volg gewoon coördinaten en ga verder dan de huizen. Betaalautomaat werkt niet, dus gratis tussenstop. Vans van meer dan 8 meter kunnen het moeilijk vinden om in het veld te passen. Hardstanding met wat verlichting.
Super vriendelijke eigenaar. Leuke site hoewel we het waarschijnlijk niet op zijn best hebben gezien het weer. Gemakkelijke toegang 8/10. Het laatste stuk is langs een stenen pad, maar oké. Zeer grote campers kunnen het moeilijk vinden om rond de site te manoeuvreren.
Vul het autocaravans-formulier op artajo.es in om de gate-code op te halen die naar u wordt gemaild. Als het nat is geweest, kan het gebied rond het meer te modderig zijn. Omzeil gewoon het bord met de camper en volg de weg naar het fabrieksgebouw. Als je navigatiesysteem in de war raakt, volg dan het parcours van de DAF-garage evenwijdig aan de afrit van de snelweg, dan moet je weer op koers komen. Geweldige gratis locatie.
Sitecode: 62084
Als je de stad nadert, zorg er dan voor dat je de eerste afslag op de rotonde neemt. Gezeten navigators kunnen u over de heuvel proberen te brengen, maar het is vrij krap voor een groot busje. De Turre-weg geeft veel betere toegang. Het parkeren is in feite een stukje afvalgrond met enkele vlakke gebieden. Geen diensten maar super eenvoudig om naar de oude stad te komen. Loop gewoon de heuvel op tot je bij de lift bent.
Leuke site met veel beschikbare ruimtes toen we hier in februari waren. 10 minuten lopen naar de stad / strand. Veel langetermijngebruikers uit Nederland, Duitsland, het VK en Frankrijk. Nadeel was internet. Als ik extra betaal, verwacht ik dat het goed werkt. Hoewel we uitstekende wifi-verbinding hadden, viel internet voortdurend uit en was streaming onmogelijk. Gratis wi-fi door restaurant was erg goed.
Begrijp de vorige opmerking met betrekking tot smalle pitches niet. We vonden ze vrij gul en meestal op niveau. Er zijn hier enkele massieve campers, allemaal comfortabel gepositioneerd. Goede faciliteiten en goed gelegen, op 500 meter van de kliftoppen. Coviran supermarkt aan de overkant evenals een paar bar / restaurants. Wi-Fi is oke maar niet briljant en is inbegrepen. Zeer stil 's nachts.
Sitecode: 19644
We kwamen aan om 13.00 uur en kregen de laatste ruimte (geen elektriciteit), dus erg populair. Prachtig uitzicht en wandelingen. Geen wi-fi tenzij je naast de bar bent. Leuk stel dat plaatswaarnemers zijn. Drankjes zijn nu € 1,20, maar nog steeds goedkoop. Het opgegeven contactnummer werkt niet en ze beantwoorden geen e-mails die het moeilijk maken om te boeken. Je kon de kans nemen, maar ze hebben veel mensen weggestuurd toen wij er waren.
Sitecode: 20776
Goed voor een overnachting, direct aan de A92. Stil 's nachts. Niet de meest aantrekkelijke plaats, maar veilig met een lichte helling naar de staanplaatsen. Alle MH-services inclusief een verhoogde wasplaats voor campers. Geweldig wi-fi en elektrisch.
Prachtig uitzicht vanaf de dam. Rustige, vlakke locatie. Zou het 10 geven maar geen diensten .
Mooie afgelegen plek tussen tropische bomen en gebladerte. Mooi gemarkeerde standplaatsen waarvan er vele in het bezit zijn van langdurig ingezetenen die allemaal erg vriendelijk lijken. Vijf minuten lopen naar het strand en dertig naar het centrum. De toegang is door voor het barrestaurant langs de steeg over te steken. Bel de bel bij de ijzeren hekken voor ontvangst. Als het niet is geboekt, is het de moeite waard om te parkeren bij de bar en naar beneden te lopen. Geweldig wi-fi.
Leuke site achter een sjofel uitziende parkeerplaats voor gebruikte auto's. Vriendelijke eigenaren die op het terrein wonen. Goede beveiliging, vlakke gravel-plaatsen met elektriciteit indien nodig tegen meerprijs. Afval en water diensten inbegrepen in de vergoeding. 10 minuten lopen langs het strand naar de stad. Zeer stil 's nachts. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig, maar schoon. Zou er opnieuw verblijven.
Mooie locatie dicht bij de stad. Twee gratis stroomaansluitingen, gratis water en lozen grijswater. Hoofdplaats gesloten tot 22 maart 2018, dus geen mogelijk lozen van zwart water. We verbleven in november 2017.
Goed overnachtingspunt dichtbij de M6. Vlakke verharde ondergrond met diensten voor campers. Vriendelijk welkom van de eigenaar.
Goede punten: locatie voor tussenstop noord of zuid, vlakke plaatsen, prijs, wi-fi, vriendelijke eigenaar. Niet zo goed: voorzieningen, grind op modderpaadje en modder waar ze nieuw gras rondom de velden laten groeien, maar het verblijf was in november, zodat ze dat kan worden vergeven. Zou hier weer verblijven. Beveel aan om eerst te bellen omdat ik maar 4 plaatsen met een harde ondergrond zag.
Goed voor tussenstop. Vlak, hard staan, goed verlicht, dichtbij Mercadona, rustig 's nachts, makkelijke toegang. Verrassend druk met campers gezien het feit dat het november is. kom hier weer zo dicht bij A23.