@GoRiMal
- 2005
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Zowel oud als nieuw Brioude zijn een bezoek meer dan waard, o.a de Romeinse brug over de Allier, de mooie omgeving en de prachtige baseliek. Ook de ligging van de camping aan de Allier is een pré alsmede de kwaliteit van de WiFi. De camping zelf is een echte Onlycamp camping, personeel wat z'n uiterste best doet maar de benodigde middelen (tijd en materiaal) niet krijgt waardoor er o.a. toiletten gesloten blijven en reiniging erbij inschiet.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Geweldige kleinschalige Municipal camping gerund door enthousiaste en goed Engels sprekende jonge mensen. Sanitair is waarschijnlijk recent gerenoveerd (vernieuwd) en wordt heel goed schoon gehouden. Ook WiFi is van prima kwaliteit. Wat standplaatsen betreft zeggen de foto's voldoende, ook voor langere campers of caravans, met op veel plaatsen schotelontvangst mogelijkheid. Vlakke autovrije fietspaden langs de Loire naar o.a. Orleans.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
De informatie dat de camping gesloten is klopt niet, de camping is gewoon open (30 aug '26) en redelijk druk bezet. Prima camping om het dorpje Veules-les-Roses te bezoeken, op nog geen km afstand. Ook fietsen in de omgeving is goed te doen, waarbij el. ondersteuning een pré is (heuvelachtig). Sanitair is gewoon goed en schoon, plaatsen niet allemaal vlak, schotelontvangst mogelijkheden op 80% van de plaatsen.
April 2026
Een beoordeling geven kunnen we helaas niet (dus daarom het gemiddelde oordeel maar over genomen) omdat de camping op 7 april nog gesloten was en dus de info op deze Campercontact website niet klopt.
Prima camping om Segovia te bezoeken.... en dat is dik de moeite waard. Wat het nut is van het geven van een "kwaliteits" oordeel als je er niet bent geweest, en alleen gebaseerd op mislukt e-mail of telefonisch contact, snap ik niet. De ene ster in de voorgaande beoordeling is wat ons betreft volledig onterecht. Mooi schoon en voldoende sanitair, schaduw en zon plekken, voldoende schotel ontvangst mogelijkheden en vriendelijk personeel.
Een score van 4 sterren zou terecht zijn geweest als het om de medewerkers, vlakke plaatsen, sanitair en omgeving gaat. Het feit dat we voor 2 personen met camper €26,-/dag moesten betalen, maar zwembad en restaurant vanaf 1 sept gesloten waren, en er €6,-/dag voor stroom werd gevraagd, maakt zelfs een score van 2 aan de hoge kant. M.n €6,-/dag is pure afzetterij.
ik sluit me volledig bij de vorige schrijfster aan, ook wij stonden om dezelfde reden voor een bordje "Complet" en een gesloten receptie om 14:45 uur. Wij komen al jaren op deze camping en belden dan in de loop van de ochtend of ze plaats hadden. De camping blijkt recent overgenomen door Onlycamp en dat blijkt, gezien ook de reviews bij andere Onlycamp campings, absoluut geen voordeel! Alleen plaats als je vooraf gereserveerd hebt via de website
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

We bezoeken jaarlijks heel wat campings, deze behoort tot de absolute top. Grote plaatsen waarvan ook voldoende met schotel ontvangst. Ruim voldoende en zeer schone toiletten en douches, loosplaats grijs water, prima wasmachines en drogers, zwembad winkel en restaurant. Ook de omgeving, met z'n karakteristieke baaitjes,mooie strandjes en geweldige (en veilige) fiets- en wandel- mogelijkheden. Prijzen variëren per seizoen.
Heerlijke rustige camping in een geweldige, soort Toscaanse, omgeving. Prachtige fiets- en wandel mogelijkheden op rustige "achteraf" weggetjes, tot in verre omgeving. Camping wordt beheerd door een leuk en enthousiast gezin en wordt nog steeds verder uitgebreid. Sanitair ruimte van top kwaliteit. Een bezoek meer dan waard.