@GoetheerKnaus
- 2021
- Knaus
- Integraal
super leuk plekje. Alles aanwezig zelfs heerlijke broodjes.
prima plek. mooie wandelingen vanaf camping. we waren op doorreis.
perfecte locatie wel druk zeker 14 campers her en der.
Super verzorgde camperplek, prima vervoer naar Bergen, daar oesters reker en torsk gekocht en heerlijk op de bbq aan het meer op gegeten. absolute top plek dagje van te voren even bellen met de beheerder en staat je plaatsje voor je klaar. heb nog een foto bij gevoegd
prima camping duidelijke plekken, lekker dicht bij centrum, mooie wandelroutes, sanitair goed. Hele goede bakker op de hoek. Niet duur douche, stroom inbegrepen. Kan me totaal niet vinden in de klachten van sommige reviews.
wat een geweldige plek met een fantastisch uitzicht een echte aanrader. met vele wandel mogelijkheden
wat een prachtige plek, rustig in t fjord. fantastisch uitzicht, alles verhard. idd geen voorzieningen en kosten 150 nok. maar we staan helemaal alleen, dat is ons zeker 15 euro waard.
Sitecode: 20532
prima locatie, was en droog mogelijkheden. mooie plaatsen en vriendelijke mensen. schoon sanitair
schitterend plekje, goede douches, elektra bij prijs inbegrepen. Honden gratis. paar super mooie wandelingen rond de camping tussen de 5 en 9 km met 600 hoogte verschil
heerlijke plek. dichtbij centrum
prima plek, gratis biertje bij aankomst heerlijk rustig. geen extra kosten voor de honden. we moesten even zoeken naar receptie, maar ja campercontact bracht ons eerst naar een super raar adres..
prachtige locatie, heerlijk rustig, zeer schoon sanitair. echte aanrader.
super plekje, perfect restaurant! goed en schoon sanitair prima douche! hele vriendelijke mensen. wel veel Duitsers. leuk wandelen heerlijk ijs op loop afstand.
super mooie plek. heerlijk gegeten en gedronken. super mooi bedrijf en gastvrijheid met een hoofdletter G. komen zeker een keer terug.
prima plek. niet te ruim, was even draaien en steken. klopt dat er veel wc papier rond de plek ligt. wel heerlijk in het bos. wandelmarkering is niet helemaal top.
voorzieningen aanwezig. stroom zou kunnen voor €2. wij hebben niks gebruikt. uitzicht op de champagne velden. gemakkelijk voor n dagje op de fiets naar Reims.
mooi , verzorgde en goed onderhouden cp plaats. voorzieningen aanwezig. op loop afstand van de stad.
Een heerlijk weekend gehad op de deze cp. Sanitair gebouw erg schoon en verwarmd, alles aanwezig. Erg vriendelijke eigenaren en heerlijke verse eitjes gekregen. Een ruime plek voor de camper en een fijn dat je met de honden zo het bos in kan lopen. We gaan hier zeker terug komen en nemen dan ook de fietsen mee.