@GonnyStolwijk
Wij zijn Gonny & Frans uit Soest. Camperen sinds 1998 zowel in als buiten Europa. Gemiddeld zo'n3 tot 4 maanden per jaar
- 1998
- Burstner 735 i Elegance Integraal
- Integraal
- Bezit + verhuur
aangekomen op happy camp. een chagrijnige beheerder hoelang wij blijven dus minimaal twee nachten. rare vraag want kon maar één nacht staan. dus morgen geen plek. oké plek gekregen tussen twee bomen kon nauwelijks de zijdeur open doen en het zonnescherm maar 30 cm. camping verlaten en toen kon ik wel twee nachten blijven en een betere plek krijgen. toch maar vertrokken. Gonny & Frans
wat een fantastische camperplek, super schoon, vriendelijke mensen en wel 3 dagen per week een gezellige bar open. Echt een aanrader voor Calp, ook nog dicht bij supermarkt en het strand en ja ook nog dicht bij de oude stad. Kortom top locatie.
hé Ancora. jij als Camperaar moet ergens alleen gaan staan. wat een stom gezeik. als ik jou was ging ik ook niet genieten van het leven. groetjes, Frans
wij hebben twee nachten geslapen op deze camperplek om Belfast te bezoeken. goede en rustige plek met een koffietentje om de hoek met toilet. Op de fiets naar de stad gaat prima en op de🅿️ staan ook citybikes. top plek. Gonny en Frans

deze camping gaat open op 31 mei
wij hebben er gestaan op 18 november 2023 en zijn fantastisch ontvangen. Nederlandse mensen en een top locatie verwarmd sanitair en we hebben er ook gegeten. Was heerlijk echt een aanrader om te overnachten of zelfs langer te blijven om te skiën in de omgeving. Namens Gonny en Frans uit Soest
wij stonden hier 1 nacht om Murcia te bezoeken. prima plek. inderdaad rustig tussen citrusbomen. ik ontdekte dat ik geen stroom meer had om 23.30 uur. alles nagekeken bij mij zelf maar kon geen storing vinden. ook stekkers verwisseld op de plaats maar geen stroom. maakte mij ongerust dat ik een interne storing had en ben gaan slapen. toen ik wakker werd weer stroom. wat blijkt stroom wordt opgewekt via generator en die zet hij s‘nachts uit.
prachtige camperplek. dat bij de kust is overdreven maar alles klopt. mooie uitzichten en goede uitvalsbasis voor de Caminito del Rey Gonny & Frans

wij hebben er drie nachten gestaan vlak bij de gondel die over deze plek gaat. Dit is met recht een top plek om te verblijven met een goed restaurant en redelijk sanitair. alles wat je wilt weten kan je vragen ter plekke. Heel goed geschikt voor buscampers en voor de grotere is er een verzamelplaats
Wat een leuke gastvrouw, Marita, en haar man en een geweldige plek. de weg er naar toe is even doorbijten maar dat ben je na een half uur vergeten. Wij betaalden € 16,- pn. De taxi brengt en haalt je weer op in Tirana voor € 27,- Goede sanitaire voorzieningen Gonny & Frans
wij waren hier twee nachten vanaf 26 mei. wij hebben in de omgeving gefietst op E-Bikes met routes van het hotel. een goede rustige plek met water en stroom voor € 15,- pn. gebruik van toilet in het hotel. helemaal top. Deze eigenaar weet alles van de omgeving en tekent en legt alles uit tot zelfs in Albanië. Ga samen naar de info luisteren anders vergeet je de helft. Gonny & Frans
wat een fantastische ontvangst en wat een top kok en vrolijk, gezellig en hij doet alles. van bediening tot top koken. Van ons een dubbele duim voor deze man. Frans en Gonny uit Nederland
overnacht op 8 mei. prima plek naast de betaalautomaat. gratis van 19.00 tot 8.00 uur. erg rustig en na 23.00 gaan de lichten uit. Toilet aan de overzijde bij de biergarten, ingang wildpark. geen stroom en de satelliet werkt niet ivm hoge bomen. Gonny & Frans

Sitecode: 71977
Goede rustige camping met goede sanitaire voorzieningen. Geen camping met vertier. Kleine stube aanwezig. Mooi wandelgebied met goede wandelpaden en duidelijke bordjes waar je naar toe wil met tijdsduur. Wij stonden hier in december 2019. Uitstekende busverbinding. Gonny& Frans
Wij waren hier op 16 december 2019 op doorreis naar Oostenrijk. Er staat dat de camping open was maar gesloten. Wel konden wij bij uitzondering hier blijven. Chapeau voor de eigenaar. Even voor de NKC even checken. Gonny & Frans
Prima plek voor een nacht en Siena bezoeken 15-6-2019
Vuilnisbelt
Wat een fantastische plek en zoooooo vriendelijk ze brengen je naar de Etna en ze brengen je zelfs naar de supermarkt als je dat wil tevens broodjes service en jawel verse cappucino echt top. Even bellen en ze halen je weer van het base camp van de Etna en rijden je weer naar de camping. Wij waren hier eind mei 2019. Gonny & Frans
Top plek onder de citroenbomen en geweldige lieve mensen voor 1 euro word je naar Noto gereden en weer opgehaald priis voor twee personen 18 euro echt top
Heerlijke plek lekker rustig top skigebied en apressikbar
Super plaats op mix parking voor 5 campers aan de rand bij het Jufa Hotel. Goeie plek om te wandelen in de zomer en te skiën in de winter vlak naast de Bergeralm lift. Toiletten bij de lift tijdens openingstijden. Mooi skigebied met goed onderhouden brede pistes. Wij waren hier 4 dagen. Wel even melden bij de lift. Gonny & Frans
Top plek hoor klopt helemaal en lekker rustig
Goeie plek aan de binnen schelde met goede restaurant voorzieningen. Vooral het Strandhuys dat om 10 uur open gaat voor evt de koffie. Is een veredeld cafetaria met een uitstekende kaart. Kan vooral in de weekenden rumoerig zijn door jeugd in auto’s met harde muziek. Niets van zeggen gewoon laten gaan.
Top locatie met veel voorzieningen vlak bij Amersfoort.
Prima camping met mooi (nieuw) toiletgebouw. Rustig gelegen terrasvormig. Voor onze camper, 7.50 mtr. geen probleem. Goed restaurant en een wijntje vol glas € 1.50
Fantastische plek met een geweldig uitzicht o.a. Op het gugenheim museum en Bilbao. Bus om de 15 min. voor de deur € 2,50 pp voor de bus. Schoon en rustige plaatsen.