@GonnydeReuver
- 2003
Sitecode: 102065
nette cp op loopafstand van de menhirs
heerlijke cp. lekker gestaan tussen de kippen. in de ochtend verse broodjes van de broodjesservice
keurige nette cp met grote staanplaatsen. echt een aanrader. munten voor het water kun je bij de boulangerie halen.
wat een geweldige plek! toen wij er waren was het heel rustig. broodjesservice aanwezig.
nette cp. toen wij er waren was er volop plaats. betalen en water pakken via betaalzuil
rommelige cp met veel langparkeerders. met onze grote camper was het lastig een plekje te vinden waar we tussen passen omdat er ook veel personenauto's geparkeerd staan. uiteindelijk toch een leuk plekje gevonden
heerlijke keurige nette cp.
nette cp op loopafstand van het hele gezellige oude centrum van Honfleur. de plaatsen zijn helaas aan de krappe kant, anders had het 5 sterren gekregen
kleine mixed parking aan de Somme. in het weekend druk met wandelaars, fietsers, joggers en honden uitlaters.
Sitecode: 194846
wij hebben hier geen cp gevonden.
op zich een geschikte plaats, naast een supermarkt. alleen toen wij er waren was het nat, en de ondergrond was drassig. maar omdat we bij de stoep konden parkeren was dat geen probleem. op 3.5 km afstand van Durbuy
nette camping met apart camperveld. op loopafstand van la Roche
keurige nette cp, aan de rand van het gezellige dorp. Met uitzicht op de donjon
keurige cp. ideaal om hier de honden uit te laten
nette cp, plekken zijn wat aan de krappe kant voor een grote camper. kasteel heel dicht bij. vergeet niet om het kasteel in de avond in het donker te bekijken, dan is hij prachtig uitgelicht
het oogt rommelig, maar de plek is eigenlijk best oke. het staat in de app aangegeven dat er geen voorzieningen zijn, en dat is ook zo. als je zelfvoorzienend bent, is dat geen probleem. goede mogelijkheid om het kasteel van Amboise te bezoeken en honden uit te laten
wat een fijne, rustige plek. we zijn hier 2 dagen gebleven. vriendelijke eigenaar, heerlijke wijnen, goed honden uitlaten, fijne douche. echt top!
keurige cp, aan de rand van het historische centrum. hondenuitlaatterrein naast de cp. bij betaling van de cp bij het toeristen bureau krijg je een dagkaart om bezienswaardigheden gratis te bezoeken. super geregeld hier!
door zachte ondergrond is het een grote modderpoel. ook is het lastig om in te checken. wij zijn doorgereden naar de andere cp in Falaise, waar we 2 nachten hebben gestaan
nette cp op loopafstand van het historische centrum. maar ook aan de rand van de natuur, waar je lekker kunt wandelen. grote supermarkt naast de cp en tankstation
nette cp. niks mis mee. redelijk ruime plekken.
Fijne camping met ruime plaatsen. plekken mooi afgezet tussen het groen, waardoor je veel privacy hebt.
prima overnachtingsplek voor op doorreis
mooie plek aan leuk meer. je moet hier alleen niet in het weekend en met zonnige dagen komen, want dan staat alles vol, ook met personenauto's
grote parkeerplaats op asfalt. na alle mooie plekjes in zweden is dit niks voor ons. hard aan voorbij gereden
nette cp, direct aan het water. we hebben lekker warm gedouched, en hier een ijsje gehaald. vuil water lozen is met een emmer, maar goed om te doen. bezienswaardigheden op loopafstand.
geweldige plek. volop rendieren gezien
we hebben deze cp gebruikt om de camper te parkeren, en hiervandaan het stadje Roros te bezoeken. grote cp met volop plaats. toen wij er waren stonden wij hier als enige camper
prachtige plek.
wij zijn een stukje naar beneden gereden, waar je ook met de camper kan staan. we staan hier heel rustig. verder heb je hier niets.
op zich een nette plek aan een leuk meer. Toen wij er waren was het zonnige en druk. we zijn naar de overkant van het meer gereden, waar een kleinere parking is
als je vooraan, naast de havenmeester sta, dan sta je mooi met een prachtig uitzicht. maar de meeste plaatsen zijn met uitzicht op de geparkeerde auto's. wij stonden direct naast de toiletten, met uitzicht op de woonhuizen en geparkeerde auto's. niets moois aan, helaas
mooie cp bij kasteel. plek 1 tm 6 hebben stroom. mooi wandelen hier
wat een uitzicht!
Fijne cp, aan de rand van het dorp. makkelijk om hier de honden uit te laten.
mooie CP
nette cp, met volop wandel gelegenheid. leuk voor op doorreis
hele fijne camping. hele vriendelijke mensen bij de receptie, die alles uitleggen hoe je in cinque terra kan komen. echt een aanrader
zeer vriendelijke ontvangst. vlak bij het oude centrum en de toren van pisa. de campers staan heel dicht bij elkaar. voor een bezoek aan pisa is dit een hele fijne cp
heerlijke cp, bij een heel goed restaurant waar we heerlijk hebben gegeten. in het dorp kan je boodschappen doen in een kleine supermarkt met een ruim assortiment
de cp is een gewone parking. wel heel netjes, en makkelijk betalen met de easypark app. het dorp is onverwacht leuk.
nette cp met volop wandel en fiets mogelijkheden. let wel goed op dat je NIET via de camper app hier naar toe rijdt. Dan kom je nl midden in Montepulciano uit! stel zelf je navigatie in op het adres, dat ligt 18 km voorbij Montepulciano . je komt het terrein op via de InArea app. lastig om de app te installeren, en pas als je de app hebt kan je het terrein op
vanaf de cp is het 15-20 minuten lopen naar de zwavelbaden. wij hadden de pech dat we 30 april en 1 mei hier waren. de cp stond helemaal vol met families die veel lawaai maakten. daar kan de cp natuurlijk niets aan doen, maar voor ons een reden om eerder te vertrekken dan gepland
prima plek om Siena te bezoeken. verder een echt hele lawaaiige cp, wat 's-nachts doorgaat.
zeker niet slecht voor een gratis plek. goede gelegenheid om het geboortehuis van Leonardo te bezoeken en om honden uit te laten
met onze 8 meter camper kunnen we hier amper staan. gelukkig is het niet druk, anders wordt het lastig om in en uit te rijden. om water te halen en het chemisch toilet te legen moeten we te ver lopen. sanitair we netjes. op loopafstand van San Gimignano
Fijne camping. natuurgebied vlakbij en leuk oud stadcentrum op loopafstand. fijn om hier met de honden te wandelen
leuke locatie. weinig tot geen last van de treinen
nette cp, met hele ruime plaatsen. plaats betalen met creditcard en park-app
er staan verboden te parkeren borden. parkeerplaats is alleen voor bussen
nette cp, met grote plaatsen. volop gelegenheid om de honden uit te laten
keurig nette cp, aan rand van het dorp.
keurig nette cp aan de rand van de altstadt van Dinkelsbuhl. Er is zelfs een gasflessenservice, zie foto
Fijne cp, aan de rand van de altstad. geen probleem om de honden hier uit te laten.
nette cp op loopafstand van de altstad van Fussen. meerdere supermarkten in de buurt.
mixed parking vol kuilen, direct aan een drukke weg. wel fijne cp om de scheepslift te zien
nette cp, aan de rand van een gezellig dorp met meerdere restaurants en terrassen
rustig gelegen cp aan de rand van het dorp. grote plekken en lekkere wijn. het dorp is onverwacht leuk om te bezoeken
nette cp, aan de rand van het dorp. kleine plaatsen. lastig om hier de honden uit te laten
keurige nette cp, met ruime plaatsen. 3.5 km lopen naar de altstadt, dus goed om te doen. volop honden uitlaat mogelijkheid
geen fijne plek. af en aan rijden van bussen. je zit echt in de kijkert
we komen hier nu voor de 2e x, en we blijven ons verbazen wat je hier ziet. in het restaurant (waar je simpel, maar lekker kunt eten) kan je alleen kontant afrekenen. een hele leuke en gezellige cp, waar je ogen te kort komt
Fijne, rustige cp. vlak bij de abdij uit 728.
wij hebben geen voorzieningen gevonden. wel leuke kleine rodelbaan vlakbij
nette cp aan de rand van het oude centrum van Eguisheim. lekkere wijnproeverij gehad in het centrum
leuke cp aan de rand van de kalmthoutse heide. betalen via de app lukt niet. bij navraag bij het info punt mag je voorlopig gratis staan, omdat alles nog niet werkt. op zondag heel druk, en worden er ook personenauto's op de cp geparkeerd.
wat een nette cp! grote plekken aan een klein meer. hondenlosloopbos op 1.5 km afstand
een mooi gelegen rustige cp op fietsafstand van kasteel Frederiksborg (zeer de moeite waard) . Google maps stuurt je verkeerd. je moet vanaf weg 02 de afslag naar Favreholm Stationsvej nemen, en dan de camper bordjes volgen
hele nette cp, waar je veel ruimte hebt. contante betaling kan via envelop die je bij de ingang kan vinden
hele nette cp met grote plaatsen. voor het uitzicht hoef je hier niet te komen, maar verder een prima overnachtingsplek. wij zijn naar Jevnaker gekomen om het Kristefos museum te bezoeken. een mooi museum van de moderne kunst
camperplaats is een gewone parking. wel een ideale plek om het industriearbeider museum te bezoeken. dit is zeker de moeite waard. bij het treinstation kan je kaartjes kopen voor de bus die je daar naar toe brengt.
mooie plek!
wat een prachtig uitzicht heb je hier!
je mag hier niet meer staan met een camper
langs de weg zijn voldoende "veldjes" om de camper weg te zetten. mooie wandeling van hieruit gemaakt, helaas geen muskusossen gezien
wat een mooie plek! en wat een uitzicht! prachtig. langs de 51 zijn er sowieso veel plaatsen waar je gratis kan overnachten
we hebben op mooiere (gratis) plekken overnacht in Noorwegen. sanitair verouderd. Geen vuilwater en toilet lozen. prijs 240 nkr zonder stroom. douche 10 nkr extra (voor 4 minuten douchen)
een hele mooie plek. wij gaan hier zeker nog eens naar toe. toen wij er waren was het druk.
leuk voor 1 nacht. wel volop wandelgelegenheid
prima plek aan het water.
keurig nette cp. geen voorzieningen, maar voor op doorreis naar Zweden prima. Geen probleem om de honden uit te laten
keurig nette cp. direct aan de rand van het bos. wandelen en fietsen direct vanaf de cp, ook een mountainbike parcours
leuke plek, direct naast de wijnstokken. natuurlijk ook een wijnproeverij gedaan, en eea gekocht voor thuis.
gewone parkeerplaats. wel fijn om van hieruit de altstadt te bezoeken
nette cp, vlakbij kasteel Teck
cp is niets bijzonders, maar wel ideaal om de altstadt te bezoeken. via de hofgarten sta je zo in het oude centrum
nette camping. kleine plaatsen. niets mis mee, maar geen camping voor ons
keurig nette cp. hele vriendelijke beheerster. te voet naar de top van de waterval gelopen, 17.5 km totaal. leuke wandeling
toen wij hier kwamen was hij gesloten
toen wij hier kwamen was hij gesloten
was gesloten toen wij er waren
hele mooie camping, met alles er op en er aan. helaas was alles in het dorp gesloten toen wij er waren, en stonden wij als enigen op de camping. hele vriendelijke beheerder
boeren cp met mooi uitzicht
fijne cp, lekker rustig, mooi uitzicht. fijn om mooie wandelingen met de honden te maken. we zijn hier 2 nachten gebleven
mooie cp, met prachtig uitzicht over het meer, op loopafstand van het gezellige stadje st Wolfgang. alleen de prijs is erg aan de maat. wij betaalden €53 voor 2 personen, 2 honden voor 1 nacht zonder stroom en douchen. daarom maar 3 sterren
nette grote cp. prima busverbinding naar altstadt. honden mogen gratis mee in de bus, maar moeten wel een muilkorf dragen
nette cp, aan de rand van het dorp. we stonden hier als enigen
nette rustige cp.
grote cp op gravel, net buiten het centrum. veel wandelmogelijkheden hier. leuk om met de fluisterboot het meer op te gaan naar Salet. heel toeristisch, maar heel leuk!
nette cp aan de voet van de alpen
nette cp, op loopafstand van de altstadt
nette cp aan de rand van de stad. goede gelegenheid om de honden uit te laten. De gezellige altstadt is op loopafstand. er is een oud klooster en veel vakwerkhuizen
op zich geen slechte cp. alleen toen wij er waren, héél druk met auto's parkeren. wij moesten al vroeg in de ochtend weg, om niet ingesloten te worden
Op zich geen slechte cp. maar in het weekend héél druk met auto's van sporters. wij hebben een grote camper en moesten al vroeg weg, om niet ingesloten te worden.
leuke cp
hele nette cp. net aangelegd.
de cp zelf was vol. we zijn 100 meter doorgereden. aan het begin van de avond stond het hier ook vol. hier nog een lekker ijsje gegeten.
vriendelijke ontvangst door de eigenaar. we kregen meteen info mee over de bezienswaardigheden hier. we hebben hier s'avonds lekker gegeten. ook het museum, grafheuvels en de kerk bezocht. echt een aanrader hier!
de cp zelf stelt niet veel voor. mixed parking. maar de omgeving is prachtig! we hebben zo veel rendieren gezien, ze liepen zelfs langs de camper. tijdens mountainbiken hebben we er in totaal 14 gezien. volop wandelgelegenheid en kanoën
simpele cp met uitzicht op het water
hele mooie nette cp direct aan het water.
hele mooie nette cp aan een baai. zwem en sup gelegenheid. ook lekker wandelen met de hond. heerlijk warme douche. inchecken via automaat, ging gemakkelijk met bankkaart
super plek. zijn een dag langer gebleven dan gepland. heerlijk gesupt, en met de honden gewandeld
op zich een nette plaats, maar klein. eigenlijk maar plaats voor 2 campers, als je heel dicht bij elkaar staat 3. de rest van de parking was in gebruik door personenauto's toen wij er waren
kan alleen online plaats bespreken. we hebben dit geprobeerd, maar dit is zeer lastig. je moet per plaats kijken of hij nog beschikbaar is. de site is alleen in het zweeds, de engelse versie werkt niet. we hebben ook geprobeerd te bellen. het 1ste nummer kon niets doen, bij 2 nummer kon ik boodschap inspreken. we zijn er toch naar toe gereden, in de hoop bij de receptie te kunnen boeken. er blijkt dus geen receptie te zijn. we zijn doorgereden
heerlijke cp, direct aan het meer. we zijn hier 2 dagen gebleven. lekker kunnen suppen. mooie natuur om met de honden te wandelen
op doorreis naar zweden komen we toevallig uit op deze cp voor de overnachting. onze vakantie begint meteen goed. wat een heerlijke plek, met mooie ruime plaatsen. we hopen hier nog eens terug te komen, zodat we langer kunnen blijven, en de omgeving kunnem verkennen
nette cp aan de rand van het bos. ideaal om honden uit te laten. geen voorzieningen
hier heb je echt het buiten gevoel. ruime camperplaatsen. broodjesservice, eieren en honing te koop. als je van fietsen en wandelen houdt, dan zit je hier perfect. spoorlijn ligt op 50 meter afstand. wij hebben hier totaal geen last van gehad. we zijn hier 4 nachten gebleven. met de fiets naar Konigstein, de Herkulassaulen, de Bastei en Pirna. via Kurort Rathen is, zeker met een camper met een langere oversteek, de beste weg om aan te komen
behalve stroom geen voorzieningen. wel een leuke cp om festung Konigstein te bezoeken
heerlijke cp midden in de natuur. sanitair is verouderd, maar wij hebben heerlijk gedoucht! goed restaurant en veel goede wandelmogelijkheden. we hadden hier echt het vakantiegevoel
nette cp, vriendelijke ontvangst en keurig sanitair. op loopafstand van de Bastei
rustige cp. slot Colditz op loopafstand. bos begint aan de rand van de cp, waar je lekker kunt wandelen.
toen wij er waren zeer rustig. op doorreis naar Tsjechië, mooie tussenstop. goede hondenuitlaat mogelijkheid
fijne cp. hele vriendelijke ontvangst. net sanitair. cp is op het terrein van de oude marinewerkplaats. hier zijn ook volop restaurants, het marinemuseum, bioscoop en café's. veerboot naar texel is op loopafstand
fijne cp om Brugge te bezoeken. oude centrum is op loopafstand. volop gelegenheid om honden uit te laten. supermarkt bij station, 10 minuten lopen
mooie cp aan de Rijn . op loopafstand van kasteel Marksburg, dat aan de Rheinsteig (Is wandelpad) ligt. mooie uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen.
heerlijke cp met ruime plaatsen. schoon sanitair. volop fietsgelegenheid, 9 km naar het leuke hanzestadje Doesburg. komen Zeker nog eens terug
mooie cp met ruime plaatsen. Totdat er toch meer campers kwamen dan er plaatsen waren, die ze overal tussen proppen. Moment opname: toen wij er waren was het héél erg campinggedrag. En dat is juist wat wij absoluut niet zoeken
leuke plek voor een overnachting
heerlijke plek aan de zee
nette cp met ruime plaatsen
Prachtig gelegen plek, direct aan het meer. bij aankomst rustig rijden over de boomwortels. ook 8.5 meter past
goed voor een overnachting
prachtige, rustige plek aan meer.
cp in jachthaven met zicht op de haven. we hebben de boot, die hier aankomt, naar Birka genomen. leuk en leerzaam uitstapje
cp zelf 5 sterren waard. Mooi, schoon, alles aanwezig. jammer van de fabriek die hier vlakbij is, daarom maar 4 sterren
ruime plaatsen. dat is het enige voordeel hier. je staat op het asfalt, tussen de boten die op trailers staan. prijs is inclusief stroom, alleen waren alle stroompuntem al bezet en hadden wij geen stroom. s morgens om 6 uur begonnen ze in de haven al een boot te lossen, wat veel lawaai gaf. geen aanrader deze cp
mooie cp, direct aan het water. heerlijke warm gerookte zalm gekocht.
leuke cp voor 1 nacht. mooi uitzicht op Denemarken
mooie plaats aan het water. weinig stroomaansluitingen. betaalautomaat 500 meter verder: accepteert geen maestro! alleen credit card
hele fijne en nette cp. mooie landwinkel waar groente en fruit, maar ook vlees en kaas en nog veel meer gekocht kan worden. leuke locatie om een fietstocht te maken
fijne plek om van hieruit Maastricht te bezoeken. zwemmen in de Maas is hier vlakbij mogelijk. entree rommelig, camperplaatsen zelf netjes en heel ruim. komen hier zeker nog eens terug
helaas geen voorzieningen gevonden. alleen prullenbak aanwezig. verder mooie plek. wij stonden op het grasveld, veel beter dan in de aangegeven camperplaatsen die vrij klein zijn
zeer gastvrije ontvangst. de camperplaatsen zijn vooraan bij het restaurant. verder staan er alleen maar vaste caravans. volop fiets en wandelgelegenheden. altenmarkt am pongou is een heel gezellig stadje dat 2 km van de cp vandaan ligt
als wij er zijn is het rustig, en hebben we een ruime plaats. echter als het druk is, dan zijn de plaatsen heel krap. cp is heel netjes. leuke fiets en wandel mogelijkheden
Mooie cp, direct aan het water. Op loopafstand van Trogir. volop supermarkten op loopafstand
keurige cp, met zeer ruime plaatsen. Op loopafstand van de krka watervallen.
hele vriendelijke en behulpzame beheerders. camping wordt goed onderhouden. sibenik is per fiets goed bereikbaar. sibenik heeft een hele leuke oude binnenstad, met veel smalle steegjes en trapjes. zeker de moeite van een bezichtiging waard
nette cp. plaatsen zijn groot genoeg, maar het pad er naar toe is best snel. Wij konden onze 8.5 meter lange camper niet parkeren op de goedkoopste plaatsen. We moesten verhuizen naar een duurdere plek, waar we wel moeiteloos, dwars in konden. in hoogseizoen kan dit een probleem zijn
zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, die Engels en Duits spreekt. cp in pruimenboomgaard. Toen wij er waren stonden de pruimenbomen in bloei. prachtig!
nette cp. wandel/fiets route over oude spoorlijn. toilet en stroom aanwezig. ook mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden
voor op doorreis een hele goede overnachtingsplek. We stonden hier helemaal alleen. geen voorzieningen.
in principe is het een gewone parkeerplaats. Dicht tegen het centrum en de havencity aan. Geen faciliteiten, maar daar is de prijs ook naar.
Mooie cp omgeven door bomen. op fietsafstand van Ootmarsum. veel leuke fietsroutes in de buurt, oa watermolenroute.
voor €10 is het een dure overnachtingsplek. Aan een drukke weg en er zijn beperkt aantal plaatsen met stroom. plaatsen zijn wel ruim en het is mooi gelegen
prima plek voor op doorreis
mooie camperplaats voor wanneer je op doorreis bent. geen voorzieningen en bij de stroomzuil kan er maar 1 stroom pakken, de 3 anderen doen het niet
Heerlijk rustige plaats, als de dagjesmensen eenmaal weg zijn. volop wandelmogelijkheden in het bos, ook naar mons Klint. Geen voorzieningen
Fijne camping om Kopenhagen te bezoeken. Met de fiets naar Kopenhagen heel goed om te doen (10 km) en de stad is fietsvriendelijk. ruime plaatsen, en een hele grote hondenuitlaatplaats achter de receptie
leuke camperplaats aan de haven. betaling gewoon met bankpas. Leuk stadje om te bezichtigen. Met de fiets naar æbelø, waar je met eb naar het eiland kan wandelen. ook heerlijk ijs gegeten, ingesmeerd met merengue en als extra een negerzoen er bovenop, smullen dus!
cp direct aan het water. Je kan als je hier overnacht, gebruik maken van de kano's.
Leuk gelegen cp, aan de rand van Dedemsvaart in het buitengebied. kalkovens en centrum 2.5 km vanaf de camping. Leuk om naar Ommen en Sallandse heuvelrug te fietsen
mooi gelegen camperlocatie, met prachtig uitzicht over de weilanden. Fiets en wandelknooppunten beginnen bij de cp. Lekker broodje hamburger gegeten van lakenvelder rundvlees, echt een aanrader.
fijne camperplaats, met hele vriendelijke en gezellige eigenaren. veel fietsmogelijkheden, oa naar Nijmegen, Pannerden en kasteel Doornburg.
leuke camping, met volop fietsroutes zoals bv Betuweroute en kersenroute. Dicht bij Tiel (6km)
mooie camperplaats met hele ruime verzorgde plaatsen. ideaal wandelen en fietsen vanaf de camperplaats.
fijne ruim opgezette camperplaats. op fietsafstand van Zutphen. veel fiets en wandelmogelijkheden. wij komen hier zeker nog eens terug.
Hele leuke cp met uitzicht op weilanden en koeien. Heerlijk landelijk gelegen, met volop wandel en fietsmogelijkheden. mtb route ligt naast de camperplaats. Centrum Deventer is 7.5 km fietsen. Wij komen zeker nog eens terug.
keurig nette camperplaats, met alle voorzieningen die je nodig hebt en waar over alles goed is nagedacht. zeer zeker zijn geld waard. mooie omgeving om te fietsen en te wandelen
nette, maar kleine camperplaats naast een groot parkeerterrein. Toen wij aankwamen was de cp al vol, en zijn we op de parkeerplaats gaan staan. s-nachts zijn we wakker geworden van het lawaai van hangjongeren die volop lachgas aan het gebruiken waren.
mooie cp. zelf houden wij niet zo van drukte. Maar omdat hier de plaatsen groot genoeg zijn, en wij op het reserve veld stonden met uitzicht op het dorp, vinden we dit toch een hele fijne cp. leuk gewandeld en gefietst in de omgeving. lekkere taart gekocht bij de receptie. een cp om naar terug te komen
als je de hoogoven wilt bezoeken, dan is dit een ideale plaats om te overnachten. je kijkt zo vanuit de camper op de fabriek. de fabriek is meer dan de moeite waard om te bezoeken. de cp zelf is heel sober. je staat op asfalt, en de plekken zijn afgebakend met hekwerken. tot laat in de avond geluidsoverlast gehad van racende jongeren
gezellige ontvangst bij de wijnboer. We staan hier helemaal alleen. door de corona is het heel rustig. in de avond gaan we wijn proeven, en kopen we heerlijke wijn om mee naar huis te nemen.
Sitecode: 2021
rustige cp, aan de rand van de camping op een apart veld. spoorlijn vlakbij, maar er rijden bijna geen treinen, dus daar hebben we geen last van gehad.
mooi gelegen cp met een prachtig uitzicht op het dal. Hier vandaan zijn wandeltochten te maken.
ideale camperplaats om Colmar lopend te bezoeken. Wat een leuk stadje! de cp oogt rommelig, maar we hebben stroom en in de ochtend komt er zelfs een bakker. Door corona zijn zijn douches en toiletten gesloten.
druk bezochte camperplaats. veel wandel en fietsmogelijkheden. meer is op loopafstand
hele mooie, rustige plek met uitzicht op het dal. je staat tussen de wijngaarden. Hier komen we zeker nog eens terug
fijne camperplaats met uitzicht op het kasteel. Grote supermarkt dichtbij. fietsroute langs de Donau. zwembad en klein klimpark naast de cp.
Wij staan bij de bosrand, waar 4 camperplaatsen zijn, maar geen voorzieningen. rustige plek, met trimparcours in het bos, en wandel en fiets mogelijkheden. mooie rustige plek
mooie overnachtingsplaats voor als je op doorreis bent. leuk uitzicht over de Rijn. wel verkeerslawaai. 5,5 km fietsen naar centrum van Keulen
We zijn hier in de mei vakantie. Er zijn nog volop plaatsen, en we mogen zelf kiezen op welke plek we willen gaan staan. De plaatsen zijn heel ruim. het sani gebouw is heel netjes. Via de golfbaan ben je zo op het strand. Heerlijk rustig met de hond over het strand gewandeld. Wij vinden het hier een heerlijke plek.