@Gonzalo
Ik ben het niet eens met Adham, wat hij zegt is niet waar. Wij kwamen tegelijk aan, jij liep en aarzelde en ik vroeg met mijn kleine camper om een plekje. U moet begrijpen dat mensen zonder voertuig geen toegang hebben tot een GRATIS parkeerplaats. De plek is trouwens bijzonder en schoon. Zeer strijdlustige mensen, ondanks het aantal keren en de jaren dat ze illegaal zijn verklaard. Ze hebben alles legaal en met een straf! Kop op!
Tussen de strepen kunnen alleen auto's staan, is niet geschikt voor campers. Geen faciliteiten. Dicht bij een kleine baai. Een kilomater verder is de sfeer en de promenade.
Great Value camping in de buurt van het strand en voor minder dan 25 € per dag twee personen en een camper met elektriciteit inbegrepen. Er wordt goed voor gezorgd. Er is schaduw op alle percelen, goede service met krachtige douches, toiletten, water laden en lossen. PS: Wij zijn mensen die rust willen en niet wensen te betalen voor diensten die we niet gebruiken .....
Meer dan een plaats in de stijl van een camping, zelfs beter dan vele campings waar je betaalt voor diensten die niet worden gebruiken en voor een redelijke prijs van minder dan € 15 met licht ook voor degenen die alleen basisvoorzieningen willen, er zijn douches, WC, laden en lossen, wasmachines etc en zeer dicht bij het strand, het terrein is zeer vlak, wat ik waardeer. De stad is de moeite waard, tamelijk vies.
Bij de ingang van Tortosa (Tarragona) Het terrein bevindt zich onder de snelweg C42, voor hen die schaduw willen en als er plaats is, is het goed. Als je goed kunt slapen en niet bang bent voor donder (het geluid van zware voertuigen die over de brug passeren), helder, schoon, dicht bij het centrum, groene wegen voor fietsen. supermarkten
Sitecode: 12047
Dit strand in de buurt van de oude wijk Ondarretay en bijna naast de universiteiten, goed bereikbaar met de bus naar het centrum en de trein Euskotren Donostia, slecht in de zomer is het erg druk, maar soms langer aan de buitenkant. Geen schaduwen.
We zijn drie jaar geleden met een camper geweest, en komen niet terug, erg duur voor wat ze bieden, het is een niet klaar zone (het is een soort van busstation) ligt op een helling in de buurt van de hangende huizen. We zijn niet prettig ontvangen als kampeerders, een politieagent zegt dat parkeren in de hele gemeente verboden is. Bedankt Cuenca!
We gingen meerdere malen naar dit gebied, naar de spa (geen kampeerders kortingen) rustige, goed behandelen ons in het algemeen.