@Goos47
Wij Gerard en Thea zijn regelmatig op pad met onze geheel zelfvoorzienende camper en komen in geheel Europa.
- 2016
- Chausson Titanium Automaat 627 GA
- 2019
- Ford
hé campertje weet wie je bent nu. ik ben gevlucht voor die agressieve Belg die je niet mag vragen of dat die zijn camper niet andersom net zoals Wij daar allemaal staan. met de neus naar voren. Hij komt er Tussen staan net verkeerd voor iedereen. maar ene Hollander mag ene Belg niets meer vragen. Ben gegaan A voor m’n vrouw die zwaar hart patiënt is. B dat was z’n geluk anders had ik dat Belgisch Burgemeesterke eens daar broek laten lopen. 🙏
veel te duur voor die prijzen een camping met alles erop en eraan 👎👎
Fijne Mooie en rustige plaats aan een uitloper van de Donau. De Donau fiets route loopt langs de Camperplaats. Alleen Vuilnisbak. Maar wij zijn zelfvoorzienend. Wij hebben hier 2 nachten geslapen in juni 2025.
Mooie Camperplaats met uitzicht op mooie baai. Begrijp vorige revieuw over als het erg nat is geweest. Maar dan moet je met gras ondergrond overal uitkijken waarin je gaat staan. Maar nu eind Mei na droge periode is het hier perfect toeven. Ruim Rustig en Strand douche voor de. deur.
stonden hier 2 nachten. Een keer op de heenweg naar Kalamitsi het middelste schiereiland op de punt. En ook op de terugreis hier weer gestaan.Het lange gras is inm. weer gemaaid.Heerlijk rustig en water en vuilnisbak. Wat wil je nog en dan gratis met van boven af mooi uitzicht op de haven
Een grote verlaten bende. Zijn hier meteen weer weg gegaan. Deze plaats kun je echt van het contact afhalen.
Coördinaten kloppen niet helemaal meer. De nieuwe plaats is 100 mtr. verder, met een 15 tal plaatsen op rij voor Max 7 mtr.. Daar achter ligt nog een mega algemene parkeerplaats. met daar ruime voorzieningen voor grijs en toilet lozen.
Met de bus naar de oude binnenstad van Flensburg. Vanaf voor de camperplaats aan de overkant opstappen. Kaartje bus kost 2,70 euro en is op deze lijn 11 de gehele dag geldig, dus ook retour. Let wel uitstappen bij de sudermarkt. in Flensburg en daar kun je ook weer retour lijn 11 naar de camper en bij Citi park uitstappen. Mooie oude binnenstad met mooie haven. Op woensdag en zaterdag van 9 tot 14.00 uur leuke markt waar je bij uitstapt.
Fijne camperplaats met goede voorzieningen. Een mooi Douche complex met alles d’r op en d’r aan. Werkt met een card die neemt de douche tijd op en navenant betaal je ook. Wij 2 pers. en 2x douchen + overnachten 2 pers. 164 Kr. Een chemisch toilet storten is er een zoals eigenlijk op elke camperplaats zou moeten staan. Helaas maar een nacht gestaan ivm vele regen en wind. Zeer Vriendelijke eigenaars Gewoon Toppie ondanks de Regen.
camperplaats kost inmiddels 15 euro. Douche en toilet redelijk schoon. sanitair was verder gewoon voor iedereen toegankelijk zonder sleutel.
leuke en rustige parkeerplaats achter restaurant. Maandag en Dinsdag is het restaurant gesloten,maar de eigenaar zei blijf maar lekker staan hoor. Bakker met koffie en gebak op 500 mtr. lopen richting de kerk. Voelt Veilig
Leuke en rustige camperplaats. Vriendelijke ontvangst ook in het Engels. Sanitair eenvoudig maar schoon. Calvados proberen en proeven en ook kopen.