@Gooses

2023

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Leuke camping, schitterend sanitair en alles is goed geregeld. Het is vooral een camping voor gezinnen met (klein)kinderen tot een jaar of 10.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Het is een prima camperplek voor max 8 campers. Geluid viel ons mee maar idd je zit aan een drukke weg. Je kan grijs water en de toiletcassette afstorten en er is (drink)water. Geen sanitair maar in het naastgelegen park zijn toiletten. Centrum Leuven is dichtbij, met de fiets ben je er in 10 minuten. Leuven is practicum en zeer fietsvriendelijk met veel fietspaden.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtige camping waar het dik voorelkaar is en de familie hartelijk en zeer behulpzaam. Ruime plaatsen, schoon en mooi sanitair, Brabantse gezelligheid, schuur met oplaadpunten voor de fietsen en het is in een mooie (fiets)omgeving. Wij hebben het reuze naar onze zin gehad en komen graag terug.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Knusse 5 sterren mini camping waar alles goed voor elkaar is. Mooie ruime plekken, goed sanitair en indien nodig gezellige ruimte om te zitten met tv. De omgeving is top om te fietsen of te wandelen. Uden is ook leuk en dichtbij de camping is restaurant Pier met een gezellig terras en heerlijk eten. Wij komen zeker weten terug!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Kleine en fijne camping waar het goed vertoeven is. Rook en diervrij en dat is voor ons heerlijk. Sanitair is prima, ruime staplekken en een schuur voor de fietsen met oplaadpunten. De prijskwaliteit verhouding is top. En de omgeving is mooi. Dus we geven 5 sterren en dat doen we niet vaak. Topcamping, we komen graag terug!!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Fijne, rustige camping waar eigenlijk alles goed geregeld is. Sanitair is ruim en mooi, grasvelden zijn prima en de eigenaren aardig en behulpzaam. De omgeving is prachtig om te fietsen. Wij komen graag terug!

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Nette CP aan de rand van het centrum. Betalen gaat gemakkelijk via de zuil, €26 per nacht en daar komt stroom €0,65 per KhW bij op! Inderdaad zijn de wc's erg laag. Sanitair is netjes. Fietsen mee is een aanrader. Om de stad te bekijken kan je een gratis app downloaden erfgoed ''s-Hertogenbosch. Het is een leuke stad om te bezoeken. 3 sterren omdat het allemaal in orde is maar wel basis, niks extra.

Camperplaats zonder voorzieningen voor €8 van 12 tot 12 uur. QR code werkt goed. Prima verharde plekken. Wel dichtbij drukke rotonde, treinstation en langskomende jeugd die drukte kunnen maken in het weekend. Dalfsen is een leuk stadje. Bij het station heel handig een Grand Café vanaf 10 uur open. Het is 14 km fietsen naar Zwolle. Voor ons was het een goede plek!

Sitecode: 92027

Goedverzorgde camping waar eigenlijk aan alles is gedacht. Het sanitair gebouw is modern en schoon. Mooi grasmat en bestrating voor de campeerplek. Er is een fietsenhok met oplaad punten. Sfeer op de camping is gemoedelijk. Supermarkt in de buurt en het is er schitterend fietsen in de bosrijke omgeving en over de heide. Wij komen terug!

Prachtige minicamping op fietsafstand van Amersfoort. Ruime met heggen afgeschermde plekken. Sanitair is prima en genoeg. Alles is heel goed en de sfeer gemoedelijk. De laatste ster ontbreekt door de nabijgelegen varkensboerderij die bij wind uit het noorden zorgt voor enige stankoverlast.

Sitecode: 20945

Prachtige camping waar alles keurig voor elkaar is. Er wordt 3x daags schoon gemaakt. Sanitair is top, lekkere douches waarbij jezelf de duur en temperatuur kan regelen. Mooie veldjes met bestrating voor je camper en een buitenkraan. Mooie omgeving om te fietsen. Waarom dan toch 4 sterren? omdat we het eens zijn met de vorige schrijver wat douche en toilet in 1 gebouw betreft. Maar ach daar heeft vast niet iedereen last van. Het blijft heel goed!

Camperplaats in Berlijn met voorzieningen het dichtst bij het centrum. Reserveren kan alleen voor 3 of meer nachten. Behulpzame medewerkers, 4 minuten douchen a €1,50, maar 4 douches. Koud water voor afwas. Voelde ondanks de buurt erom heen wel veilig. Sommigen staan heel dicht op elkaar. 10 minuten fietsen naar het centrum. Groot winkelcentrum dichtbij. Geweldige stad om op de fiets te verkennen. Wij komen terug!

Prima camping, terrein is verdeeld in gewone plekken en comfort plekken. Als je vroeg komt heb je kans op een mooier schaduwrijk plekje aan de zijkant. Sanitair is netjes en voldoende in aantal (€1 per 5 min). Klein winkeltje, restaurant met prima hap, open van vrijdag tot maandag. Wel reserveren. Wasmachine €2 per was. Dresden is prachtig en 25 minuten fietsen. Veel fietspaden maar ook wegen met kuilen en hobbels. Top tijd gehad!

Kleine groene parkachtige camping, centrum van Weimar is goed bereikbaar op de fiets via een prachtige fietsroute, die bijna langs de camping komt. Wc's in een keet zijn minder aantrekkelijk, wel schoon. De 2 wc's in gebouw zijn goed. Maar familiedouche (€1 per 5 min pp) achter douchegordijn is ronduit knullig. Veel beschreven regeltjes (douchen kan alleen tussen 8 en 22 uur). Prijs/kwaliteit verhouding van €29 per nacht vonden wij te veel.

Prima plek om te overnachten voor €5 . Ruime plek, legen toiletcassette kan voor €1, er zijn stroomaansluitingen, loopafstand van de mooie stad Alsfeld, park, openlucht zwembad en Rewe supermarkt. Er zijn voor de rest geen sanitaire voorzieningen en de afvalcontainers zijn overvol! Daar wil je niet naast staan. Het park dichtbij is prachtig. Aanrader maar neem genoeg water mee en kom op tijd als je een plek wilt (voor 16 uur).

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een fijne kleine camping waar alles klopt. Vriendelijke eigenaresse, sanitair prima, afdak voor de fietsen met stroompunten, een mooi groot veld en een kleiner veldje. Met name de rust en de ruimte op de camping is heerlijk. Van hieruit zijn vele fietsroutes mogelijk. Wij bevelen deze camping van harte aan met 5 sterren. We komen zeker terug!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie kleine camping van waaruit je prachtig kan fietsen. Alles is aanwezig en de eigenaar vriendelijk en (te) gemakkelijk. Sanitair is voldoende voor de grootte van de camping maar wordt niet vaak genoeg schoon gemaakt. Het Pinksterweekend stond de camping over vol en dan is het minder leuk. De sfeer van een kleine boerencamping is dan weg. Dit is niet gebruikelijk hoorden we maar wel jammer, we gaan juist voor het kleinschalige. Vandaar 3 *

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtige camperplaats, dichtbij het centrum van Enschede. Let wel op dat je aan komt rijden via de Noord Eskmarkerrondweg, langs het meertje. Als je zo rijdt heb je geen last van de brug. Sanitair is nieuw, mooi en netjes. Deze CP heeft alles wat je wenst als camperaar. Afstorten vuil water en chemisch toilet, schoon water, verkoop van verse eitjes, honing en jam en aardige eigenaren. Dus met recht 5 sterren. Top!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zoals gezegd alles is top geregeld. Er ontbreekt werkelijk niks op deze gezellige minicamping. Er is een fietsenstalling met stroomvoorziening. Keurig sanitair, veld met drainage, verse eieren, koffie, meerdere dagbladen en aardige eigenaren. Prachtige omgeving om te fietsen. Wij komen er zeker voor terug!

Sitecode: 20657

Prima plek om een paar nachten te staan en Groningen te bezoeken. 25 minuten lopen naar het centrum. Douche (gratis en zo lang als je wilt), schone heren en damestoilet aanwezig. Voor de rest geen voorzieningen maar voor ons prima zo. Wij stonden naast de boten. Iedereen die er werkt en/of klust aan boten zijn vriendelijk en behulpzaam. Campinggedrag (luifel uit, stoeltjes/tafeltje, etc) is hier niet echt mogelijk.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Hoorn is geweldige stad om te bezoeken. Wat een historie. Vanuit deze CP zit je overal dichtbij. Een prima plek met verwarmd sanitair en ruime plekken. De havenmeesters zijn vriendelijk en behulpzaam. Zo kregen we het advies om met de app Verhaal van Nederland (Daan Schuurmans) een stadswandeling te maken. Gouden tip over de Gouden Eeuw!! Ook leuk voor andere steden. Wij komen terug!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Mooie CP, alles netjes en verzorgd. Het sanitair is schoon, modern en verwarmd. We komen zeker terug en dan hopelijk met beter weer.

De camperplek is in het centrum, uitzicht is prima en het zijn verharde plekken. Het is er wel een natte, modderige bende, terrein en weg er naartoe. Afgezien van het afstorten van water en stroom zijn er nu geen voorzieningen. Wij betaalden €17,40 per nacht aan de havenmeester die langs kwam. Naast de camperplaats is een hangplek voor jeugd die in de nacht lawaaiig waren. Dokkum is absoluut de moeite waard, gezellig en leuke winkels en horeca.

Mooie charme minicamping met alle voorzieningen (prima sanitair, fietsenstalling met stroom, afstort grijs water en toilet cassette). Op vrijdagavond staat de frituur aan! Mooie plekken rondom het vennetje. Fietsen en wandelen kan hier vandaan prima. Coop supermarkt in De Wijk ben je in 10 minuten fietsen. Prima tijd gehad. En ze verkopen heerlijke eitjes van eigen campingscharrelkippen!!

Fijne camping, met voor camperaars een mooi uitzicht. Echte senioren camping met bijbehorende gezelligheid. Alles is aanwezig. Sanitair is oké met lekkere warme douches. Reserveren is aan te bevelen. Mooie omgeving om te fietsen. Supermarkt in Diever 4.5 km verderop. We hebben het heerlijk gehad.

Mooie, kleine overzichtelijke camping met veel buiten en binnen faciliteiten voor kinderen tot 10 jaar. Alles is prima voorelkaar. Het sanitair is nieuw, ruim, schoon en voldoende in aantal. Er is een klein winkeltje met ijs, en van allerlei andere lekkers. Wij hebben het leuk gehad. Heerlijk gefietst over de bloeiende heide, echt prachtig. Aanrader!!

4 dagen met veel genoegen gestaan op camperplaats Rijs met zeer ruime camperplekken. Houd je van rust, ruimte en wijdse uitzichten dan is dit een aanrader. Mooie fiets en wandel omgeving. Vriendelijke eigenaren. Sanitaire voorzieningen zijn prima. Wij hebben genoten van deze mini vakantie.

Prima camping, met snackbar, mooi strandje en dichtbij een grote supermarkt. Met mooie dagen en in de weekenden is het drukker op de camping, je kan niet reserveren. Advies kom tussen 10 en 14 uur. 430 NOK per nacht, 10 NOK voor het douchen (sanitair is netjes), 80 NOK voor wassen en drogen. Grijs water kun je hier niet lozen maar wel bij de haven in Sandefjord (5 km verderop) daar zijn ook betaalde camperplaatsen. Fietsen kan goed. Top camping!

Kleine camping aan de snelweg. Sanitair is matig maar top is dat je gratis kan wassen en drogen. Bus en trein naar Bergen is prima, als je de bus (lijn 90) terug maar neemt vanaf het station. Als de bus vol is, slaat de chauffeur alle haltes volgende over en kan je wachten op de volgende. In ons geval op zaterdag moesten we een uur wachten.

Drukke, dure camping. Je mag zelf een plek uitzoeken. Voor het sanitair krijg je een code en voor douchen betaal je extra. Sanitair was niet heel schoon. Supermarkt dichtbij. Langs de camping gaan verschillende wandelroutes naar boven. Het is mega druk in het kleine dorpje zodra de 2500 gasten van de 2 cruiseschepen worden 'losgelaten'. De tocht er naar toe, 11 haarspeldbochten en de uitzichten daarbij zijn echt schitterend. Gezellig dorpje.

Prima stadscamping, geen topsanitair maar wel functioneel en voldoende in aantal. Het is handig vanwege de drukte om van te voren te reserveren, dat kan digitaal via de website (betalen met creditcard). Wij hebben geen problemen gehad met de stroom. Het is inderdaad massaal, druk en je betaald de hoofdprijsprijs €135 voor 2 nachten! Toch hadden we een ruime plek (90 m2) en het is een prima plek om van daaruit Oslo te bekijken.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie camping met ruime verharde plekken. Midden in de landerijen met veel rust en ruimte. Sanitair was super voor elkaar, mooi en netjes. De wifi was goed en de afstort mogelijkheden waren ook prima geregeld. Grote schuur voor de fietsen met oplaadmogelijkheden. Een fijne kleine camping bij een melkveebedrijf met een aardige eigenaar in een omgeving waar je prachtig kan fietsen. Het voldeed aan al onze wensen.