@GorcoRv
- 2020
- Knaus Van TI 550 MF VANSATION
- 2023

Nieuwe van alle gemakken voorziene camperplaats midden in de natuur aan de kust. De camperplaats zelf bestaat uit asfalt en kunstgras maar daar hebben wij geen moeite mee. Prachtig uitzicht op de kustnatuur en de zee. Alle voorzieningen ook de wasmachine en de droger zijn inclusief in de prijs.
Mooie microcamping niet ver van de A7. Prachtig gelegen in een met bos omzoomde glooiende wei met leuk uitzicht. Stroom beschikbaar (en inclusief) en een kraan. Verder één WC. Douche tegen betaling beschikbaar maar niet geprobeerd. Voor lichte slapers (zoals ik) is de ernaast liggende provinciale weg wel wat storend.
Kleine camperplaats (5 plekken) in de haven. Uitstekend sanitair. Alleen geen grijs-water loospunt. De dijk over met een korte trap en je bent in het historische centrum van Tholen met restaurantjes en bezienswaardigheden. Winkels op loopafstand.
Optimaal voor een bezoek aan Innsbruck gelegen grote camping. Geen last van het vliegveld. Buiten het hoogseizoen een uitstekende keuze met spiksplinternieuw fantastisch sanitair. wij stonden achteraan, zeer rustig op een ruime comfort plek. bij verblijf van 2 nachten of meer gratis vervoer naar Innsbruck met een snelle rechtstreekse bus met eindhalte voor de camping.
De camping heeft een opknapbeurt gehad. Mooi nieuw sanitair, wel met onlogische combinatie van toilet in de douche. Goed warm douche water de hele dag. Kleine plekken maar met wat langer doorzoeken vind je een prima stekje.
zeer rustige camperplaats met ruime verharde plekken omgeven door gras aan een zijarm van de Lys/Leie. Goed schoon sanitair met lekker warm water.

Uitstekende autovrije mini-camping met zeer ruime plekken. ook een aantal verharde plekken. Ruim schoon sanitair. Zeer kindvriendelijk met veel speeltoestellen, skelters, trampoline e.d. allemaal op afstand van de plekken dus daar heb je alleen het plezier van vrolijke kinderen van. De gastvrouw, Mathilde, is zeer vriendelijk en behulpzaam en geeft veel info over de omgeving. Elke dag service van de lokale bakker. Cadzand en het Zwin om de hoek.
uitstekende camping voor een verblijf buiten het hoogseizoen. modern goed en ruim sanitair. prima camperstation en een groot zeer rustig grasveld met ruime plekken. Hoe het in het hoogseizoen is kan ik niet beoordelen. Zeer vriendelijke eigenaar. Prachtig gelegen aan de rand van het bos met wandel en fietsmogelijkheden. ‘s Heerenberg ligt op 3 km en heeft alle voorzieningen.
Omdat er geen plekken op de camping meer waren met stroom hebben wij overnacht op de aan de camping vastgelegen camperplaats. Deze heeft 2 mooie plekken en 3 met hegjes gescheiden kleinere plekken. Voor 10 euro de nacht gestaan, maar gebruik van het sanitair was dan niet inbegrepen. Het restaurant is definitief gesloten. Brood is pas vanaf 8:30 verkrijgbaar.
Uitstekende camping met niet al te grote plekken. Goed sanitair en een zeer goede en behulpzame receptie. Ligt aan de rand van dit kleine leuke dorp en 6 km fietsen van Colmar.
Ruime camping met er naast ook een camperplaats. De camping heeft flinke plekken ook vlak langs de Indre. Het prachtige kasteel ligt er ongeveer naast. Je kan zelfs met een bootje naar het kasteel varen. Gezien de rust in het hoogseizoen 2020 was er maar 1 sanitairgebouw open.
Rustige camping met mooie afgebakende plaatsen met veel bomen. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Lekker versgebakken brood uit eigen oven. Dorp op loop afstand.

Sitecode: 20184
Uitstekend uitgangspunt voor fietstochten langs Loire kastelen zoals Cheverny, Blois Chateau Royal, Chambord en vele andere. Goed uitgeruste rustige camping.