@Gorka
Lid van Campercontact sinds 2015
2020
Het is heel goed gedaan. Ze hebben nagedacht over het welzijn van campers. Goed uitzicht, basisvoorzieningen, maar erg goed
2019
Hij is erg onzorgvuldig. De dichtstbijzijnde bar heeft tot laat zeer luide muziek. Er zijn mensen die lang kamperen en er achteloos uitzien
2017
Een locatie beoordeeld · bijna 9 jaar geleden
De parkeerplaats is niet verhard. Het is vuil. Het is erg vies, geen stopcontacten en niet waar te legen en te vullen water. Er is een parkeerplaats voor de auto caravans. Het enige goede ding is dat het op de piste.
Het is een zeer donkere plaats. Zoals in een gat. Te veel vocht. Het slechte aandacht. Mr. receptie rand. We hebben geprobeerd om te negeren.
Het is een zeer rustige en mooie plek. U kunt naar het gebied van de schaal, via ferrata en het stadscentrum binnen enkele minuten. vriendelijke service en zeer goede prijs.
2015
Zeer mooie plek. Ongelooflijke landschap. Lavaredo de juiste plaats te zetten. 36 euro betalen voor de eerste nacht. Daarna 15 euro per nacht.
Lekua itzela da. Txukun dago, argindarra, partzelak ederrak, lasaitasuna. Oso ona. Lakura 10 minutu. Gardaland parkera joateko leku oso egokia
De plaats is een beetje vies. GPS is een blik gecharmeerd. Maar de locatie is zeer interessant. Het is een half uur lopen van het strand en dat is zeer netjes. leuke stad.