@Goudlokjes
- 2021
September 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Juni 2026
Prima gratis CP plaats. Je moet wel zelf voorzienend zijn!!! De Corad en Lidl zijn om de hoek en 10 min. lopen naar het Lago d'Iseo en het stadje. Gezellig....
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Een nacht vonden wij voldoende. Aan een doorgaande weg, met restaurantje en speeltuintje. Douche en wc (deuren kunnen niet op slot) en CP verzorgings plaats
Mooie locatie tussen de olijfbomen in Arco. Ligt aan het fietspad dat je naar Riva del Garda voert. Mooie omgeving. Sanitair is basic maar alles is aanwezig en schoon. Vriendelijke eigenaars
Mei 2026
Mooie CP plaats om Trento te bezoeken. Sanitair is redelijk. Er worden geen kortingen meer berekend.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Wij delen de meningen van de vorige reviews. Kleine en gezellige Noorse camping. Ook kun je er hutjes huren. Wij stonden op een mooie plek aan het meer. Idd vriendelijke eigenaar.
Mooie goed onderhouden camping met een mooi uitzicht. Wij moesten met camper en 2 personen 460 NKr afrekenen (€ 39,73) incl. WiFi, stroom. Is anders dan vermeld!! Douche 10 NKr.
Om 15.00 uur waren we de eerste die aankwamen op deze camping, daarna kwamen er meerdere campers bij. Deze camping word geleidelijk opgeknapt door de nieuwe eigenaar. Verharde camperplaatsen. Het sanitair is eenvoudig, ziet er schoon en goed uit. Pas vernieuwd!!! Heerlijke rustig geslapen.