@Goudswaard
Mooie grote plaatsen, zon / schaduw met eigen watervoorziening en een mooi nieuw sanitair. Leuke bar / restaurant met snackbar om eten af te halen. Brood service in het het winkeltje. Super mooi zwembad met ligstoelen en parasols. De prijs was €19 excl belasting
Pareltje!!! Schoon, fijne sfeer, prachtige plaatsen, brood service, restaurant en twee zwembaden
Even aanbellen bij de poort of telefoon nummer op het aanplakbiljet bellen, een vriendelijke ontvangst. Mooie kleine Franse camping in een parkachtige omgeving met sanitair en heerlijk warm water, kan wel wat geupgrade gebruiken.
Prima camping, mooie plekken en warm water. De prijs was €14 voor 1 nacht incl. stroom.
Prima municipal, grote plekken. vanaf 1 juni geopend en dat staat ook in de omschrijving.

Twee dagen met veel plezier gestaan op Camperpark Noord. Sanitaire voorzieningen zijn dik voor elkaar. De eigenaars runnen het camperpark met veel enthousiasme.
Mooie rustige camping met ruime plaatsen en prima sanitair en vriendelijke ontvangst. Goede gratis WiFi en ook geschikt voor kinderen.
Super mooie natuur camping en prima sanitair, heerlijk rustig
Mooie camperplaats met super sanitair, gemakkelijk reserveren via website. Vriendelijke beheerster, we komen zeker terug.
Wij betaalden €36,92 voor 1 nacht inclusief stroom, de prijs is veel te hoog voor een gemeente camping.
Erg mooie CP, alles goed geregeld en zeer schoon. Staat wel geregeld vol maar wachten loont, we hebben tenslotte vakantie.