@Gowinnebago
- 2019
- Anders Anders Anders
- 1998
- Integraal
Een fijne plek, aangenaam rommelig . Aardig en behulpzaam eigenaar, een sfeervolle camping.
Een fijne camping met ruimte voor grotere campers. Wij konden prima staan met onze camper (9 meter). De XL camperplekken zijn tot 14 meter. Het personeel is enthousiast en vriendelijk. Het sanitair is eenvoudig maar schoon. Er is een plek om grijs water te lozen. Op de fiets is het 3km fietsen naar Peyeriac-de-Mer. In dit dorpje zijn leuke restaurantjes
Prima camping, ook voor langere campers. Een aantal plaatsen met zicht op de Loire. Restaurant met simpel maar smaakvolle menukaart. sanitair wat veranderd maar schoon. Fietspad aan de Loire loopt langs de camping. vriendelijk personeel. We hebben hier vier nachten gestaan met elektriciteit voor E49,00.
Prima dumpstation, schoon en goed in te parkeren. Goed te bereiken aan doorgaande weg D323. Gratis waterpunt .
Een aantal dagen vertoeft op deze prachtige natuurcamping. We hadden het gevoel in de vrije natuur te staan. De plekken zijn ruim en de camping ziet er niet gecultiveerd uit. De camping is bezig met een doorstart. Het sanitair is basic met heerlijk warme douche. We werden warm ontvangen. Bij het terras is een goed WIFI bereik. Het zwembad is top. Het dorp is op fietsafstand en in de omgeving zijn fietsmogelijkheden.
Een paar dagen vertoeft op deze prachtige natuurcamping. De plekken zijn ruim verspreid over het park en we hebben het gevoel in de natuur te staan. De camping is bezig met een doorstart. Er is een eenvoudig sainitairgebouw met heerlijke warme douche. Zwembad is top. Op het terras bij de ingang is er prima WIFI bereik (gratis). We werden warm welkom geheten. Het dorp is op fietsafstand en in de omgeving zijn er genoeg fietsmogelijkheden.
Een prima basiscamping. Sanitair verouderd maar schoon. Ruime plekken. Wifi werkt alleen rondom gebouw receptie. Camping ligt aan begin van de kloof. Voor de ingang begint een wandelpad naar Nationaal park Cañon del Rio Lobos. Vanuit de camping wandel-en fietsmogelijkheden. Informatiecentrum over dit park op 1,5 km in het dorpje Ucero
Een warm en enthousiast ontvangst! Prachtige plekken. Schoon en modern sanitair. Mogelijkheid tot dumpen van sanitair voor grote campers.