@Grace1964.
- 2020
Fijne kleine camping in een prachtige fiets en wandelomgeving. Bijna alles aanwezig voor een geslaagde (mini) vakantie. Net sanitair. Van een heerlijk ontbijt in het restaurant genoten met vriendelijke bediening. Gastvrouw van de camping daarentegen niet erg enthousiast. Misschien volgende keer es in het begin van het seizoen gaan.
Heerlijke dagen gehad hier. Wat een fijne camperplaats en heerlijk stil 's nachts. Fantastisch fietsgebied. Kortom genoten van de C.P. en van de omgeving met de mooie natuur en de heerlijke dorpjes. We komen zeker terug.

Wat een fijne plek om te staan en wat een lieve mensen Heerlijke dagen gehad vol fiets en wandelplezier in de prachtige natuur. Een C.P. om terug te komen!
Hartelijke ontvangst. Heerlijk relaxe dagen gehad. mooi fietsgebied, je bent zo in Duitsland. Ik kom nog es terug als het helemaal af is. Ruimte genoeg om er een mooie C.P. van te maken van alle gemakken voorzien. Voor nu...een fijne ongecompliceerde camperplaats.
Heerlijke rustige plek. Mooi wandelgebied. Klompenpad 15 km. Geen voorzieningen. Koeien in de stal met zoveel sappig grasland rondom...tja, daar heb ik dan toch moeite mee.

Heerlijke camping. Vriendelijke beheerders. Sanitair schoon en netjes. Een fantastisch uitzicht en met de kabelbaan naar boven is inderdaad een must. Wij betaalden €31,- pp. Helemaal naarboven. In de sneeuw, uitzicht fenomenaal. Daarna met de lift halverwege naar beneden en vandaar gelopen naar de camping beneden. (3 uur) Fantastisch!!
Het uitzicht is wonderschoon en het eten in het restaurant goed maar prijzig. We stonden vlak naast de beesten t.w. een ezel, geiten, schapen kippen en hadden de halve avond nodig om alle vliegen uit onze camperbus te verjagen. De plek is prachtig met zelfs pauwen die vrij rond lopen maar we zijn toch na 1 dag vertrokken.
Zeer uitgebreide camping. Eten in restaurant goed maar ongezellig. Prima voor een gezin met kinderen. Sanitair heel netjes helaas geen afzetruimte om je spulletjes neer te leggen. Wifi slecht. Wij waren hier 1 dag en kregen een halve boom aan reglementen mee. Toch maar weer naar een camperplaats of kleine camping.
pluspunt: op loopafstand van Hattem minpunt: te duur en te weinig capaciteit qua sanitaire voorzieningen. Zet hier a.u b. een fatsoenlijk gebouw neer voor het laatste. Er wordt teveel gevraagd en te weinig geboden.
Donkere camperplaats met duistere types. Mijn pedelec e-bike is hier van mijn fietsdrager gestolen. Heb sterk het vermoeden dat ik middels ingespoten gas ben gedrogeerd. Advies: Ver weg blijven van deze gevaarlijke camperplaats.