@Gram54
- 2007
- Hymer Integraal B614CL Exclusive Line
- 2009
- Integraal
Deze plek is op dit moment een bouwplaats. Je kunt er niet parkeren en overnachten!
Fraaie parkeerplaatsen. Je moet de gravelweg helemaal afrijden. Dan rechts de eerste parkeerplaats en verder na ca. 200 meter de tweede. Wij staan op dit moment alleen op de eerste! Geen voorzieningen. Picknicktafels onder aan de Sumpa met stookplaatsen. Hout is beschikbaar.👍
Dit kun je geen camperplek noemen ondanks het bord dat er staat. Er stonden nog twee aanhangers met een boot erop. Verder was het gras twee kontjes hoog. Gauw doorgereden. De foto's vertonen niet de camperplek, maar de parkeerplaats ervoor.
Het is een camperplaats op een mooie plek aan de haven en de Dollard. Er was geen beheerder aanwezig, dus van de toiletten en douches konden we geen gebruik maken (codeslot). Via een envelop wel het volle pond betalen, dat is jammer!
Tja, na alle vorige reviews valt er weinig aan toe te voegen! Prachtige plek, goed ingericht en prima uitgangspunt voor fietstochten in het Groninger land(schap). 👍👍
We staan hier vandaag met 4 campers, dus ruimte genoeg. Sanitairgebouw ligt op afstand ivm haven en is toch wel gedateerd! De toegang naar de camperplaats is tijdelijk wat moeilijk. Er wordt een nieuwe toegangsbrug gebouwd. Tevens is daar al de loosplek voor grijs water te zien. Misschien komen daar ook de andere voorzieningen? De prijs is inclusief elektra redelijk. 👍
Prima plek voorzien van alle service die een camperaar nodig heeft. Douche en wc niet gebruikt. Mooi uitgangspunt voor een fietstocht naar Appingedam e.o.
Prima plek voor een overnachting! Toegang en elektra werken prima via de app. Een bezoek aan 't Zielhoes is altijd leuk. Mooi oud cafeetje. Naast de opstelplaats van de campers mag wel wat gesnoeid worden. Maar de tegenoverliggende veldjes geven ook genoeg ruimte om in het zonnetje te zitten! Jammer dat er geen verdere camperservice voorzieningen zijn.
Hier hebben wij gisteren gestaan en overnacht met nog twee campers. Er was geen sprake van verbodsbepalingen. Er reden ook geen treinen, alle seinen op rood (onderhoud)!
Plek boven op een heuvel met een prachtig uitzicht over het fjord/zee. Verder geen voorzieningen, behalve wat picknicktafels!
Prima plek om te overnachten. Prachtig (uit)zicht op de dam, stuwmeer en het diepe dal, zelfs bij dit regenachtige weer! Onder het informatiebord staan twee kliko's! Verder geen voorzieningen.
Alles aanwezig en werkt prima! Alleen zijn er camperaars die er een puinhoop van maken. Toiletcassette lozen op de grijs water plek zonder de plaats schoon te spuiten! Zorg dat dit soort plaatsen schoon blijven, anders is de gratis service zo afgelopen!
Prima plek voor een nacht aan het Oslofjord. Cruiseschepen en ferrys komen voor je neus langs.
Prima plek om te staan en te overnachten. Inderdaad over de dam rijden en dan naar links. Direct daarna 2 parkeerplaatsen op verschillende hoogte. Mooi zicht op de dam. Verder geen voorzieningen. De elektrapaal ligt inmiddels om.
Alles prima voor elkaar hier! Alles gaat elektronisch! Met de verkregen pin-code kun je overal in en bedien je ook de douche etc. Je kunt overigens wel via hun site reserveren. Maar als je een fervent liefhebber van Zweden en Noorwegen bent, is dit wel erg massaal.
Mooie plek in de natuur! Voor de vorige reviewers, het kunstwerk hebben wij niet meer gezien.
Het is niet meer dan een parkeerstrook voor een aantal campers (zie Google afbeelding). Je moet betalen via een LinPark-app (dus alleen in Linköping??), dus eerst downloaden, registreren en dan de plek aanzetten waar je staat. Het museum viel in dit jaargetijde ook tegen. Veel gesloten, weinig actie! We waren snel klaar. En dat allemaal voor €0,59 parkeergeld. 🥴
Kan een leuke plek zijn/worden. Alleen wordt er op dit moment gewerkt aan volgens mij een echte camperplek met voorzieningen. Dus is het een beetje een rommeltje op dit moment.
Er is het een en ander veranderd. Er staan nu slagbomen voor de camperplaats. Je kunt via hun site een plaats boeken, maar ook ter plekke via een QR- code. Betaling kan alleen met een creditkaart. De plaatsen aan zee zijn op dit moment niet te gebruiken. Deze zijn uitgevlakt en opnieuw ingezaaid. Deze zullen voor het zomerseizoen wel weer in gebruik genomen worden.
Mooie plek. Sanitair is allemaal vernieuwd, ziet er prima uit. De basisprijs is daardoor wel weer hoger geworden, nu € 19.
Vriendelijke ontvangst door de eigenaresse met info. Prima plekje, zelfs bij minder mooi weer! En mooi kort bij Bourtange voor een bezoek.
Het is en blijft een mooie plek om schepen over de Elbe te zien varen van of naar Hamburg. Het zou handig zijn als de plaatsen middels strepen worden aangegeven. Nu kan het voorkomen dat de één ruim staat en de anderen boven op elkaar.
Prima plek voor een overnachting. Waar krijg je dit nog, gratis staan en gratis elektriciteit! De plek is voor maximaal 6 campers. Drie aan elke kant van het parkeerterrein. De campers moeten in de langsrichting worden geparkeerd! Laten de camperaars zich hier aan houden, zodat deze plek blijft bestaan! Zie ook de website van de plek.
Hartelijk ontvangen door Dick en Jacqelien. Prima en heel rustige plek, heerlijk geslapen! 👍
Prima plek! Heerlijk rustig. Hoort niet meer bij de camping, want die is gesloten!
Prima serviceplek. Cassette en grijs water afvoeren. Drinkwater tanken en ook nog een vuilnis- en glascontainer aanwezig. Prima en gratis!
Wij dachten hier vanochtend even gebruik te maken van de service voorzieningen. De toiletcassette legen is gelukt! De rest onmogelijk. Moderne plek, maar vreselijk ongezellig!
Prima plek om te overnachten. Overdag inderdaad verkeer wat in/uit de tunnel rijd en maar 's-nachts rustig. Je kunt een mooie wandeltocht/klim maken de berg op voor een fantastisch uitzicht. Er zijn verder geen voorzieningen.
De service plek staat los van de camperplaats en kan door iedereen vrij en gratis gebruikt worden.
Wij hebben hier geluncht. Fraai aangelegd. Je kunt parkeren/overnachten op de parkeerplaats (asfalt) of op een deel gravel. Cassette lozen kan alleen via de CamperClean. Werkt perfect👍Verder toiletten en vuilniscontainers beschikbaar.
Prima plek om te staan en de omgeving te bekijken met de fiets. Op het tweede veld zijn inmiddels vier verharde plekken voor campers.
Prima plaats om Ieper te bezoeken. Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig. Eenvoudig in- en uitchecken met je betaalpas, € 9 per nacht. Denk wel aan de maximum verblijftijd, 48 uur!
Mooie camperplaats. Vriendelijke eigenaresse. Veel ruimte rondom de camper, mooi uitzicht (op plek 4) Slechts één opmerking: De douches zijn niet echt geschikt voor grote en oudere mensen. Iets meer ruimte was beter geweest.
Prima plek om de omgeving, kasteel Darfeld, en de bron van de Vecht te ontdekken. Zowel te voet als met de fiets. Overnachten kost niets, elektriciteit en water moet je betalen. Lozen afvalwater gratis.
Prima plek, wel een beetje nat, maar goed te doen. De plaats staat niet vol, ondanks dat staan er ook zes campers op het gewone parkeerterrein. In het centrum is alles gesloten ivm Goede Vrijdag. Maar de plek direct naast de Vecht maakt veel goed. Het sanitair station werkt weer goed👍
Prima plek voor een overnachting met gratis stroom!
Prachtige plek, ook in de winter! Wij hebben een 7 meter camper en dat gaat net om er te komen. Toen we er kwamen storm en regen. Toen we wakker werden sneeuw!
Sitecode: 101912
Prachtige camperplaats met alles er op en er aan! Wat je gebruikt, betaal je (douche en elektra). De rest zit er bij in👍ik mis alleen een bak voor de afvoer van glas!
Op dit moment een opslagplaats van zand, grind en machines. Niet echt gezellig. Toch maar naar de haven gereden.
Mooie industriële omgeving met waterkrachtcentrale, oude ijzergieterij, bruggen e.d. En flinke waterval!
Prachtige plek als je het over vrij staan hebt. Het geluid van een waterval samen met een vuurtje. 👍
Prima fijn plekje met eigen strand. Vanaf deze plaats is het een 2,5 km wandeling naar de vuurtoren. Helaas wel langs de weg lopen. Maar er is geen grote drukte.
Alle voorzieningen aanwezig en gratis inderdaad. Het laatste 4e plekje was nog net vrij voor ons. Inmiddels staat er al een 5e camper, maar dan gewoon op het parkeerterrein. Het station is overigens afgezet met bouwhekken en de bovenleiding van het spoor is verwijderd. We zullen dus geen last hebben van treinen, denk ik. We zagen net een graafmachine op spoorwielen voorbij komen. Er wordt aan het spoor gewerkt of gesloopt!
Topplek! Geen voorzieningen, maar wie heeft dat nodig met een camper. Die vindt je wel verderop. Prachtig gelegen bij een waterval en een oude stenen brug uit 1829, herbouwd in 1941. Midden in de natuur👍
Prima plek om te overnachten. Verkeer op de weg (55) neemt 's-avonds af, dus erg rustig om te slapen.
Troosteloze plek. Tijd dat er eens een mooie camperplaats van gemaakt wordt. Wel mooi aan het fjord en mooi uitgangspunt voor een tocht met de Romsdalsgondolen voor een prachtig uitzicht over het fjord en omringende bergen.
Prachtige rustige plek om te overnachten. Te bereiken via een gravelweg, maar is goed te doen. We hadden het "geluk" dat het regende tijdens de rit er naar toe, dus de camper is nu enigzins "vies". Maar we krijgen vast nog wel een regenbuitje een dezer dagen!
Wij staan bij het toiletgebouw aan de stroom en verhard! Mooie stille plek. Voor 24 uur Skr 200 inclusief toilet en douche. Verder geen service-voorzieningen, behalve afval afvoer. Prachtige waterval.
Prima plek, alleen jammer dat er geen douches zijn. Ook is 1 toilet op 46 plaatsen weinig. Verder alles aanwezig. 👍
Mooie camperplek met weids uitzicht. Verharde plaatsen. De grasstroken zijn nog wat soppig door de vele regen! Prachtige en leuke kunstobjecten die het terrein versieren. Fraai sanitair. Topplaats👍
Prima aangelegde verharde camperplaats, zeker met dit regenachtige weer! Alle voorzieningen aanwezig. Stroom te betalen met munten. Geen gebruik van gemaakt.
Mooie nieuwe camperplek dicht bij Orvelte! Gebroken puin nog aanrijden en een thermostaat kraan in de douche en het is compleet top👍
Perfecte plaats midden in het dorp verscholen achter de winkel! Goede zorg door de tijdelijke waarnemer Hans. Prachtige nieuwe sanitairruimte! Nog even wat afronden een dan is het perfect. Ideale fiets uitvalsbasis voor Doesburg, Bronkhorst, Vorden en Zutphen en natuurlijk langs de IJssel.
Prachtige camperplaats in een mooie omgeving. Goed afgebakende plaatsen. Sanitair gebouw is top👍Betalingssysteem werkt perfect, ook het verlengen!
Prima plek! Tijdens pinksterweekend helemaal vol. Geen hinder van elkaar. Aardige beheerder👍 Helaas door Corona geen toilet of douche kunnen testen! Top plek👍
08-08-2019 Prachtig weer en camperplek! Verkeer op fv17 valt erg mee! Gratis camperservice op korte afstand.
Goede plaats voor een overnachting. Lekker brood bij de bakker. Genoemde openingstijden van de winkel kloppen niet. Zie geüploade foto.
Perfecte plaats, alles netjes verzorgd met aardige en behulpzame beheerders.
Sitecode: 11992
Prima plek aan het water. Alle voorzieningen goed voor elkaar. Vriendelijke beheerders.
Prachtige plek, goede voorzieningen!
Prima plek, jammer dat de elektra defect was. Stroom uit de jachthaven gehaald.