@Grapsus
- 2021
Sitecode: 82025
Voor één nacht prima. Goede voorzieningen van de hostel. Het terrien is krap. Zeker als er grotere campers staan dan snel erg vol. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, reserveren niet mogelijk. Heel vriendelijke beheerder Kristjan.
Een goede plek vlakbij de boot. Prima voor één nacht. Lokatie is niet bijzonder maar wel praktisch. Lijkt in 2024 aangelegd.
Mooie plek om te staan. prachtig modern sanitair, goed ingerichte keuken. schoon en goed onderhouden.
We sluiten ons aan bij de andere positieve reviews. We voegen foto's toe van de grijs waterput in de haven. Achter het gebouw ETASJAN, het lokale theater.
Sitecode: 82069
Het is echt jammer van het terrein met zo veel stacaravans. Nergens gras, alleen maar gravel. Maar de faciliteiten zijn goed, schoon en comfortabel warm. Alle voorzieningen in de buurt. Voor een paar nachten best oké. Vergeet de boottocht niet te doen, schitterend.
Eind september geweest. Buiten het weekend. Konden zo terecht zonder reserveren.
leuke plek bij vriendelijke boerin met haar zoon. We kregen verse groente uit de tuin om mee te koken. verder basic en geen voorzieningen.
mooi gelegen camping met voor ieder wat wils. Gelegen aan een fjord met een klein strandje waar niet gezwommen mag worden. Voor vogelliefhebbers en wandelaars een eldorado. Ligt aan wandelroute over heel Morsø. Nieuwe eigenaren 2021 zeer vriendelijk, sanitair clean, alle voorzieningen aanwezig. Nu nog slechts Wifi maar daar wordt aan gewerkt, hebben de eigenaren mij beloofd..een must toch!. Heerlijk zwembad Solar warmed.