@Grauwe-Kat
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Mei 2026
Sitecode: 101905
Heel goed geholpen door vriendelijke mijnheer buiten de openingstijden. Hij was er toevallig. Uitzicht op de baai en ruime plekken voor 30 p/nacht. 2 personen en camper. veel horeca aan de boulevard en om de hoek naar het dorpje. Fietsen kan naar Sete en Meze over fietspaden , soms over de weg. Wel last van.muggen en veel te hete douches, die je niet kan instellen. Wel schoon.
leuke , rustige camping, mag staan waar je wil. veel fiets en eet mogelijkheden in de omgeving. rondje langs het meer is aan te raden. Restaurant heeft lekker eten tegen een redelijke prijs. Bert en Ingrid
Helemaal vergeten n revieuw te geven. Prima camperplaats met alle voorzieningen. Kruidkoek niet te vergeten. Genoten van de omgeving en hele vriendelijke beheerders. we hebben ook nog de voorpagina van het Helmonds dagblad gehaald in een artikel over deze camperplaats. Ingrid en Bert
2023
Hele vriendelijke ontvangst en behulpzame medewerkers. Mooie afgebakende plaatsen en strandje ook heel lekker dichtbij. Jammer dat er om 7 uur s'avonds een soort openlucht sportschool zich een deel van het parkeerterrein toe-eigenden met bijbehorende luide muziek, anders was het 5 sterren geworden. Verder prima CP.
2021
Sitecode: 91994
Prima cp. Ruime plaatsen en mooi sanitair. Veel wandel-en fiets mogelijkheden. Heel vriendelijke ontvangst. Aanrader.
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
prima cp sanitair is rommelig maar voldoende' absoluut NIET de smerigste cp van Frankrijk
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Mooie cp. Heeft alles wat nodig is voor een hele goede prijs. schitterend uitzicht over zee. Komen hier zeker weer.
Fantastische camping, mooi sanitair en schitterend zicht op de baai. Bus stopt vlakbij het cafe/annex supermarktje.
echte volkscamping met ruime plaatsen en picknickbank. vriendelijk ontvangen, maar er is vergeten te zeggen dat er dag en nacht werkzaamheden aan de spoorlijn zijn. Ook in het weekend gaat dit door. alsof er naast je bed iemand een cirkelzaag laat draaien. Dit hadden we graag geweten.