@Grey-Nomad
- 1994
Prima camperplek met alles wat je nodig hebt. Sanitair is uitmuntend. Wel wat prijzig 227 DK ( ca € 31,-).
Deze camping is al 2 jaar gesloten. De nieuwe eigenaar maakt er een festival terrein van. Graag verwijderen van CC.
We sluiten ons aan bij de vorige 3 reviews. Mooie nieuwe camperlocatie. We voelden ons zeer welkom bij Richard en Martine en komen zeker nog eens terug.
Mooi aangelegde en ruime camping met fantastisch uitzicht op Iona. Ruime douches en zelfs 3 aparte toilet/douche units. Zeer vriendelijke eigenaren. Echt een aanrader. £ 24,- per nacht, geen elektra aansluitingen.
camperplaats verwijderen. No overnight parking. alleen nog parkeren overdag! Er wordt gehandhaafd!
fraaie plek voor 4 campers. mooi uitzicht op het eiland Bute.
Loosplek cassette toilet nog steeds afgesloten en waterkraan is niet even dicht te draaien. Beide punten zijn doorgegeven aan de beheerder. Let op dat bij vertrek na 12.00 uur er weer een nieuwe dag wordt gerekend.
rustige overnachtingsplek met uitzicht op de fruitbomen. vriendelijke eigenaar. we stonden op verharding omdat het gras te nat was. elektra,, water en legen toilet goed geregeld. prima plek.
rustige overnachtingsplek op loopafstand van stadje. veel info over historisch Damme.
prima overnachtingsplek met alle voorzieningen met vrij uitzicht over de landerijen. vriendelijke beheerder
Begrijpelijk dat het wegvallen van gratis plekken weerstand oproept. Een overnachting kost € 10,- maar de elektra is gratis. De overige gratis voorzieningen (inname en lozen van water en legen en schoonmaken cassette toilet) zijn beschikbaar op de nabij gelegen camperlocatie Veerstoep. Er wordt (helaas) ook toeristenbelasting geheven en dat verschilt per gemeente.
Jammer dat sommige camperaars de informatie niet goed lezen. Inname en lozen van water, legen cassette toilet en het gebruik electra zijn gratis. Overnachtingskosten zijn € 10,- en (helaas) moet er ook toeristenbelasting worden gegeven. En dat laatste verschilt per gemeente.
Fijne camperplaats dicht bij het IJsselmeer. Ruime plekken, primitief sanitair maar prima te gebruiken. Vriendelijke eigenaresse. In het hoogseizoen wel even bellen of er plek is. Vele fietsmogelijkheden.
Heerlijke rustige camping zo midden in het bos. Voldoende schaduwplekjes met dit zeer warme weer. Prima sanitair. Alle voorzieningen voor campers. Eindelijk weer eens een mooie sterrenhemel gezien. Komen hier zeker terug.
Ik was hier met mijn opa en oma. We hebben met de roeiboot gevaren en ik heb met alle geitjes en konijnen gespeeld. En alle geitjes een naam gegeven. En bloemen geplukt voor mamma. Ik vond het hier erg leuk.
Wederom een nachtje op deze prima camperlocatie gestaan. Wij hadden op zaterdag jl het laatste plekje. Heerlijke douche en natuurlijk fantastisch uitzicht op het gedoe in de jachthaven. Een aanrader.
Spiksplinter nieuwe camperlocatie in het hart van Boskoop. Alle voorzieningen aanwezig met later dit jaar ook nog toiletten en douches. Vrij uitzicht op de omgeving. Vriendelijke eigenaar. Volop mogelijkheden om te fietsen en/of te wandelen. Een aanrader.
Spiksplinter nieuwe camperlocatie met alle voorzieningen. Mooi gelegen met vrij uitzicht over het Groene Hart. Vriendelijke eigenaren. Vele fiets- en wandelmogelijkheden. Een aanrader.
Prima camping, rustig, klein maar fijn. Alle voorzieningen aanwezig. Met SVR kaart slechts € 18,- Goede WiFi. Vriendelijke eigenaar.
Rustige camperplek nabij centrum. Goed verlicht. Geen voorzieningen.
Prima plek, paar nieuwe plekken aangelegd. Loospunt grijswater inmiddels gereed
Prima overnachtingsplek. Wij betaalden € 5,- pp (senioren) en je kunt de volgende dag weggaan wanneer je wilt. In de avond heerlijk wandelen langs de kliffen zonder horden bezoekers.
Camping doet in 2019 niet meer mee met ACSI kortingskaart en staat ook niet meer in de ACSI gids. Prima camping voor bezoek aan Galway. Sanitair is te beperkt.
Prima overnachtingsplek. Geen voorzieningen maar prachtig uitzicht op de baai van Bertraghboy.
Een oase van rust op een supermooie en zeer schone camping. Mooi kort wandelpad langs het meer. Vriendelijke eigenaar. Grotten en geo wandelpad dichtbij.
Hoorde van omwonende dat de camperplaats weer wordt ingericht als de bouw van de feestzaal is afgerond
Camperlocatie bijna opgeheven door bouwwerkzaamheden. Er is nog 1 plekje beschikbaar en de sanizuil staat er nog. Wij zijn iets hoger gaan staan. Wel rustige plek.
Prima camping voor bezoek aan Enniskillen. Camping doet niet mee met ACSI campingkaart.
Prima overnachtingsplek met uitzicht op zee. Nieuwe sanizuil. Openbare toiletten naast het café.
Sitecode: 20225
Deze camping doet niet mee met de ACSI kortingskaart dus daarom moet de normale prijs worden betaald. Heeft dus niets te maken met het accepteren van de ACSI kaart. Helaas accepteren slechts 2 campings in Schotland de ACSI kortingskaart.