@Greyphil
2020
kleine camping op 500m van het centrum. ideaal voor een bezoek aan de grotten. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Mini market in 't centrum. zeer vriendelijke ontvangst. verouderde toilletruimte maar zeer verzorgd.
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
camping is reeds gesloten op 10 oktober.
Zeer vriendelijke ontvangst. 1x per dag een wijndegustatie. Heerlijke rode wijn gekocht. Vlakbij stad dewelke goed met de fiets te bereiken is. Bakker is ook op 2,4 km in het stadje.
camping is gesloten. Anders dan deze app aangaf.
Prima plaats. Dorpje in deze periode is zeer weinig te beleven. Leek wel een woonstad. Prachtige natuur. Mooi om te wandelen.
Zeer verzorgde camping, vriendelijke ontvangst, goede service, alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie. leuke startplaats om de naburige dorpjes te verkennen per fiets. Goede fietspaden. Heerlijke restaurantjes op 2 km afstand.
Perfecte staanplaats om het stadje te bezoeken, erg rustig gedurende de nacht. Proper.
klassieke camping, grote vakken met haagjes eromheen. stroom in elk van aanwezig. 28 euro met 2 personen en hond inclusief stroom. vriendelijke ontvangst.