@GriekseRobbie
- 2022
We zijn er nog maar zijn er nu al zeker van dat we het een top CP vinden. Ruime rechte plekken voor de camper maar geen schaduw, eind april niet erg! Je kunt de CP oprijden en zelf één van de 25-30 plekken uitzoeken, daarna jezelf registreren onder de overkapping. Elle staat overdag in het aspergeseizoen in de schuur om je allerhande producten te verkopen, verse asperges en zelfgemaakte soep, heerlijk. Sanitaire voorzieningen zijn meer dan prima.
Een week op de camperplaats gestaan bij Wilko en Monique, nieuwe eigenaars sinds dec. 2025 die je heel vriendelijk ontvangen en rondleiden. Fantastische camperplaats aan de bosrand en omgeven door tuinders landerijen met prachtig uitzicht. Een super rustige plek. Mooie plaatsen, goed sanitair en afwas plaatsen, een petanque baan, tegenwoordig een gezellige plek binnen met kachel voor in de winter. Service station aan begin camperplaats, prima.
In een mooi en rustig natuurgebied aan de oever van een groot stuwmeer lijkt het een oase van schoonheid en rust. We kwamen aan op donderdag, heel rustig. Op vrijdag kwamen er veel tentkamperende Portugezen bij, tot laat in de avond. Dame bij de receptie, erg vriendelijk. Sanitair ouderwets maar schoon en voldoende. Camping was erg stoffig, geen begroeiing behalve bomen. Restaurant zag er leuk uit. Weg naar de camping na de dam erg slecht.
Hoe moet je deze parel omschrijven. Ze hebben er de afgelopen jaren keihard aan gewerkt en er een prachtige quinta van gemaakt met plaats voor 6 campers. Het homemade sanitair gebouw is top, mooi en schoon. Fris drinkwater en warm douchen. Een prachtige boom- en wijngaard, een overdekte speelplaats voor de kleintjes. Een hele mooie omgeving om in te wandelen. We hebben 2 topdagen gehad, het was warm maar gelukkig hadden we het prachtige zwembad.
We hadden onderweg geboekt via NKC. Hele vriendelijke ontvangst, kregen een mooie maar niet al te brede plek met prachtig uitzicht onder de stenen huisjes. Sanitair is prachtig maar water is lauw helaas. Er is een restaurant waar je s’middags een plek moet reserveren. Brood bestellen, dag van tevoren, 1/2 kg voor 2 personen is voldoende. Zwembad is prachtig, bedjes aanwezig. Al met al een prachtige campsite.
Geweldige camping, klein met niet al te grote plaatsen maar de meeste zijn wel vlak. In september veel Duitsers aanwezig, geen probleem maar is wel apart. Sanitair is meer dan prima, douches met flinke straal warm water. Restaurant en kleine kampwinkel aanwezig.Vriendelijk personeel. Prachtige strand via dorp of apart wandelpad goed te bereiken. Al met al een camping om terug te keren.
Prachtig camperpark tussen de bomen. Als je bijtijds komt is er plaats zat, anders wordt het zoeken en evt. levellen. Prima service station voor 2 campers, zoals altijd standaard. Strand op 1.5km afstand. Spar supermarkt op 500m afstand. Terrein heeft veel recht verharde plekken maar ook aantal schuine, zelf zoeken naar geschikte plek onder de bomen. Geen last gehad van omliggende vakantieparken.
Prima plek om een nacht te verblijven. Parkeerplaatsen zat, electriciteits aansluiting, watertap en vuil water lozen beschikbaar. En alles gratis. Toen we aankwamen werden er door een persoon of 30 druiven geplukt, leuk om te zien. Gedurende de nacht is het pikdonker rond het chateau, ondanks dat er lampjes aanwezig zijn. Maar het is super rustig. In het dorp zit een bakker. s’morgens vroeg door arriverende druiven plukkers.
Te bereiken via smalle weg, je parkeert op het erf bij de schuur en tussen de appelbomen. Het was zaterdag, de eigenaren hebben we niet gezien. De plaatsen lagen bedolven onder de afgevallen appels. Service station is erg simpel en niet echt proper. Drinkwater slang zwierf over de vieze ondergrond, niet erg fris. Plaatsen wel verhard, erg rustig en erg donker. Wij hebben onze €5,- betaald na een nacht.
Een toppertje in het rijtje, fantastische camperplaats met rechte verharde plaatsen. wij hebben er één nacht gestaan op doorreis. Er zijn douches, toiletten, een urinoir en chemisch toiletstort in het centrale gebouw aanwezig, alles even schoon. Eigenaren zijn pas begonnen en hebben ook een slagerij met eigen Limosin rundvlees in het dorp. Het dorp is op 1.5-2.0km afstand. Van de doorgaande weg die je op afstand ziet liggen heb je geen last.
Sitecode: 20188
Als hier nog iets op aan te merken is dan weet ik het niet meer! Alles is top! Wasgelegenheid is top. Plaatsen zijn top. Bestrating is top. Winkel is top. Receptie is top. Alles is keurig onderhouden, plaatsen, bestrating en bebossing. Park ligt op loopafstand van dorp Voorthuizen, bij een bos waar je prima kunt wandelen met/ zonder de hond. Speeltuinen, zwembad, parkeren en opladen electrische auto’s. Beste camping waar ik ooit heb gestaan.
Prima camperplaats zoals we van CCP gewend zijn. Een flink aantal verharde plekken, allen recht maar zonder schaduw. Tevens een aantal afgebakende plaatsen op gras onder de bomen. Servicepunt is prima, als de kampeerder het maar schoon houdt. Tijdens ons verblijf veel dagjes vissers aan het meer, gezellige boel. Er is een cafeetje met allerhande koele drankjes naast de camperplek. Je kunt er heerlijk rustige boswandelingen maken. Een prima plek.
Fijne ontvangst door gastheren Bas en Armand. We hebben hier 2 nachten overnacht op een speciaal stuk, aangelegd achter het gebouw. Het terrein is wat schuin maar perfect voorzien van keurig sanitair, water en elektriciteit. Ze kunnen en willen niet meer dan 3 campers en wat tentjes ontvangen, wat prima is. Rondje rond het meer is leuk. Zwembad is prima. Ook gezwommen in meer, lekker koel. Domein is 25 ha groot, voornamelijk bos. Heerlijk gestaan
Fantastische 5 dagen gehad op een hele mooie echte kleinschalige Franse camping gerund door een Nederlandse eigenaresse en haar 2 zoons. Petje af voor de organisatie, het terrein, het zwembad etc. Ok, het sanitair was eenvoudig zoals het hoort op een kleine Franse camping maar schoon. Het heeft een heel mooi en groot verwarmd zwembad. Ieder dag een vers afgebakken baquette. Mooie wandeling rondom de camping. Super geslapen, door de stilte.
We waren iets te vroeg maar konden even parkeren voor de slagboom om te lunchen. Vriendelijke dame van de receptie die ons ook nog wat wandeltips met de hond gaf. Nette camping bij de rivier en bij het dorp. Zeer ruime plaatsen aan de rivier, andere plaatsen ruim voldoende. Voor enkele plaatsen wel een lang electriciteit kabel nodig. Sanitair, dames en heren gemixt, keurig en schoon, toiletten zonder bril voor de hygiëne. Bakker en winkel vlakbij
Toffe CP midden in de natuur. Je kunt rond de CP heerlijk wandelen door de velden en bossen. Vriendelijke ontvangst. Sanitaire voorzieningen zijn prima en voldoende. Redelijk grote plaatsen op gras, wel min of meer recht. We hebben, omdat het zo leuk en rustig was, zelfs een nachtje bijgeboekt. De prijs van €19,50/nacht is prima. Wij zijn meer dan tevreden.
Topcamping! Het is een camping voor 60+. Campinghouder Frans en zijn vrouw hebben er een juweeltje van gemaakt, alles was perfect. Sanitaire voorziening centraal en voldoende aanwezig, superschoon. Douches met echt warm water en gratis. Afval gescheiden inleveren. Er is een kroegje met terras waar goed gebruik van wordt gemaakt. Op zaterdag kun je, voor de liefhebbers, een maaltijd afhalen. Wij hebben er 5 nachten met veel plezier gestaan.
Een CP zoals het hoort, ruim met mooie plaatsen en aan de rand (20 min. lopen) van het mooie dorp Morella. In het eerste deel van de CP is een service station, mag een keer gereinigd worden. Er worden slagbomen geplaatst dus dit was het laatste jaar dat het gratis was. Morella is een heel leuk oud ommuurd stadje, een bezichtiging waard. Voor het kasteel moet je over goede benen en een goed uithoudingsvermogen beschikken.
Eenvoudige camping, weinig tot geen vlakke plaatsen. Sanitair is gedateerd, geldt ook voor service station. Camping is vrij druk vanwege het leuke dorpje met het klooster. Je kunt mooi wandelen in de omgeving, vooral naar de watervallen. Bij de entree van de camping staat een snackbar, niet top maar ook niet slecht, wel aardige eigenaar. Voor ons geen camping om terug te keren.
Sitecode: 20207
Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Camping bestaat uit 3 laantjes met ruime plaatsen. Er is 1 centraal sanitair gebouw, netjes. De plaatsen zijn vlak. Er is een zwembad, schoon en groot genoeg. Camping ligt aan de rivier en aan de rand van een leuk dorpje. Leuk om te bezichtigen. Het dorp heeft een goede supermarkt op loopafstand. Camping is heerlijk rustig.
Een typisch Franse camping, veel poeha maar heeft weinig te bieden. Afgescheiden plekken op verhogingen van zand (niet allemaal) ivm regenval. Het dorpje heeft een supermarkt, een wijnhuis, een glasblazer en een groente marktje. Verder is er niets te doen. Voor mensen met electrische fietsen of een auto schijnt Argeles sur Mer leuk te zijn. Op de camping is een zwembad. Brood te krijgen bij de buiten bar. In de receptie een vriendelijke dame.
Prima camping met goede plaatsen. voor grote campers (8+ m) is geen plaats. Er is ook een restaurant, met 4 of meer is het erg gezellig, wel veel licht binnen. hier is s’morgens om 08.30 ook brood te koop. Restaurant is goed maar wel wat aan de prijs voor Spaanse begrippen. Servicen kan bij de uitgang, er staat wel al snel een rij omdat het geen logische plek is. Al met al een prima camping voor een goede prijs.
We zijn er naar toe gegaan na een bezoek aan Albarracin dat op korte afstand ligt. De grote goed afgesloten parking buiten het dorp biedt ruim plaats voor vele campers en auto’s. Keurig onderhouden met een service station. Er zijn ook toiletten maar die zagen er niet fris uit. Het begin van de kloof wandeling ligt op ca. 5 min. lopen van de parking. Het is even een dingetje om het hek te laten openen maar met wat geduld en goede wifi lukt het
Sitecode: 19389
Parking voor campers aan de voet van de oude stad, trappen op en je bent er. Er is plaats voor ca. 23 campers, als er meer komen parkeren ze op de parking voor bussen wat blijkbaar wordt gedoogd. Hutje op mutje maar heerlijk rustig. Bij de uitgang kun je servicen. Niet geweldig allemaal maar prima voor een stadsbezoek met overnachting. De citadel ligt op 15 min. van de parking aan de andere kant van de oude stad.
De ingang is niet wat je van een CP verwacht, camperplaats met zo’n 11 plaatsen afgebakend met stenen en boompjes. Het grind waarop je dient te staan is volledig overwoekerd door onkruid. Het huisje waar je geld moet achterlaten is niet meer dan een bouwval. De prijs voor een camper, personen en electriciteit is prima. Jammer dat je er niet kunt servicen. De foto’s op deze app geven een ander beeld dan de werkelijkheid. Al met al, een prima plek
Geweldige camping! De afstand tot dat winkeltje om brood te halen is wel een dingetje, fiets nodig of wandelschoenen. Schoon sanitair en voldoende aanwezig. Aardig en behulpzaam personeel. Heerlijk, schoon langgerekt strand, niet druk. Zwembad zoetwater, voldoende bedjes aanwezig. Die trein is even wennen! Betaalde vorig jaar met 60+ korting €18,50/dag bij verblijf 14 dagen (sept. 2023, 2 pers. met camper)
Drukke camping maar wel netjes. 3 sanitair gebouwen (2 buiten het drukke veld) waren keurig, schoon en voldoende water en voorzieningen. Bij de receptie kan men een maaltijd bestellen en drankjes die kunnen worden genuttigd op het terras of binnen. Vriendelijke bediening. Wij waren 1 nacht op doorreis, veld was wel erg vol met campers en caravans. Verder prima geslapen. Schoon water, chemisch toilet en grijs water afvoer, alles aanwezig.
Sitecode: 19289
Misschien wel de mooiste, beste camping die we gehad hebben. Enkele plaatsen zijn wat scheef maar is op te lossen. Super sanitair, heel schoon en modern. Zwembad is heerlijk en niet te druk. Strand is niet prettig, veel scherpe rotsen in water maar op 1 km van camping is een prachtig strand. Restaurant is top, heerlijk gegeten. Eigenaar is super vriendelijk. Winkel aanwezig. Zeker een camping om terug te keren.
Rommelig veld, ongelooflijk veel vogels met nesten in de bomen. Toch een prima plek kunnen bemachtigen vlakbij strand en deels in schaduw. Strand is schitterend, zo ver je maar kunt kijken. Douche bij taverna is aanwezig. s’Avonds gegeten bij taverna, smakelijk maar ietwat hogere prijzen, begrijpelijk. Lozen was bijna onmogelijk, pijp was verstopt. Al met al, prima en veilig voor één nacht.
Eenvoudige camping met simpel sanitair. Wij hadden vreemde plaats midden in een kring. Erg drukke camping met komen- en gaande campers. Allen voor 2 daagjes Parga. Winkel onderaan de camping. Overvol strand net als overal in Parga. Voor ons niet een plek om terug te keren of het moet in vroeg voorjaar of laat najaar zijn. Parga is wel een leuk plaatsje maar druk met Britse toeristen, niet erg!
Smalle en beetje ingewikkelde weg om er te komen maar is het zeker waard. Veld met gras, niet gelijk maar netjes. Mogelijkheid tot lozen toilet en nemen water. 2 Koud water douches aanwezig, eenvoudig. Strand en beach bar aanwezig, eten is prima. Gezellig en aardige bediening. Wij waren in het weekend, vreselijk druk aan het strand. Door de week is prima.
Hebben hier 5 dagen gestaan, uitzicht op zee en aan het strand. Prima camping, keurig sanitair, was- en afwasgelegenheid. Restaurant en strandbar aanwezig. Bedjes gratis indien consumptie wordt gebruikt. Veel vaste plaatsen voor Grieken, vinden wij wel gezellig voor een praatje. Wifi is goed, prijs aan strand was €31,- all in. Geen winkeltje voor water of eerste levensmiddelen aanwezig helaas, moet je voor naar Plataria.
Sitecode: 19430
We hebben hier 7 nachten verbleven rond de Griekse Pasen en het was ronduit geweldig. Absoluut niets aan te merken op deze camping, verbluffend mooi en rustig. Tijdens Pasen wel muziek van de andere camping maar was goede Griekse live muziek dus niet erg. Ontvangst op de camping was super vriendelijk, rondgereden op golfkar om plaatsen te bekijken. Plaatsen zijn super, wasgelegenheid zeer netjes en schoon. Voor ons misschien beste camping ooit!
Prima camperplek op een zeer rustige en veilige plek. Na aankomst een heerlijke wandeling gemaakt door het aangelegen bos en de omgeving. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Sanitair deur zit aan andere kant gebouw vanaf de camperplek. Zeker een plek om terug te keren. Bedankt!
Prima camperplaats, vlakbij de snelweg maar hebben we niet gehoord. Eigenaar is een vreselijk aardige vent met een goed verhaal. Wifi is wat mager maar omdat we de enigen waren voldoende. zeker een plek om naar terug te keren op een volgende reis. Bedankt!
We kwamen vroeg in het seizoen op 17/04/24. Ontvangen door eigenaar op hele vriendelijke wijze, aardige kerel. Er was nog zat plek maar later kwamen er nog velen bij. De camperplaats is nog in ontwikkeling, hier en daar wat kleine bouwaktiviteiten. ‘s avonds gegeten in het restaurant op de camperplaats, geen haute cuisine maar heerlijke gerechten en goed bereidt. Al met al een prima overnachting en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!
Een vooral lange parkeerplek op de openbare weg met een breder middenstuk. Wij waren er op 15 april 2024, niet druk dus plenty plaats. In de middag naar de Donau gelopen, klein rondje vanwege verwachte regen, en die kwam! Aan de overkant gegeten bij Restauracia Devin, aardige mensen. Maaltijden zijn simpel maar lekker, daar gaan we voor. En het prijsnivo is meer dan prima. Al met al een prima plek voor een overnachting.
leuke kleinschalige camperplaats van een zeer vriendelijke familie. Je kunt heerlijke pannenkoeken bestellen die bij je camper worden gebracht. Rustig in de nacht, en de kippen scharrelen over het terrein. Petra en Rob
Leuke camping bij een fantastische stad. Wat de camping bijzonder maakt is de lokatie en het uitzicht over de Atlantic. Het mooie strand is bij eb te bereiken via een trap in de rotsen. Het sanitair is eenvoudig voor de te betalen camping prijs (ca. €40,-). Men kan op de camping verzorgen. Het gezellige oude stadscentrum biedt veel, café’s, restaurants, marktjes en veel cultuur. Voor Gaudi fans is er een pareltje. Een plek om nooit te vergeten.
geweldige camping, ook voor campers van 7,5m geen probleem. Heerlijk zwembad, prima winkeltje met o.a. vers brood en drinken. Restaurant aan overzijde een aanrader. Dorp op loopafstand (pfff) goed te doen en gezellig. Al met al een toppertje.
Heb de camping eigenlijk niet gezien, alleen van boven dan! Er was niemand bij de “accuill” , gebeld en een ontevreden stem zei dat ze wel zou komen ondanks de tijd dat er iemand had moeten zijn. Na 10 minuten kwam de “dochter”, uiterst sjachereinig en totaal niet klantvriendelijk ons te woord staan. In de volgende 5 minuten was er zoveel negativiteit vanuit haar dat we besloten om te vertrekken. het maakte haar niet uit zei ze, duidelijk.
Prima camping, wel mega groot (lang). Alleen campinggasten komen op het strand. Goed en schoon en voldoende sanitair. Plaatsen en wegen worden netjes bijgehouden. Nadeel zijn de voortrazende treinen langs de camping. Wij betaalden voor camper, 2 personen incl. electriciteit €22,50 per nacht.