• Camperlocaties

• tiktok

@Grigetta

2019

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Wij waren hier in week 3 van september. Er werd ons goed weer beloofd en dat kwam uit. De camping heeft zeer fraai en schoon sanitair, brood op bestelling voor s'ochtends en lekker en gezellig mee eten met de behulpzame, aardige eigenaar in de avond. Wij zijn wandelaars en met de camper naar de Col de Cucheron en naar Le Collet d' Allevard gereden. Prachtig wandelen op beide colls. Beide met helemaal boven uitzicht op de besneeuwde Mont Blanc.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Alle beschrijving hieronder klopt. Wel is het hoogseisoentarief van 1 naar 30 september gegaan dus 20E zonder stroom. Je kan hier fantatische mooie wandelingen maken als je een goede conditie hebt

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Fijne rustige landelijke camping. Super vriendelijke en lieve eigenaren. Eenvoudig doch mooi sanitair. Prijs is hele jaar rond : 30 euro incl. elektra. Zonder elektra dezelfde prijs.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima kleine plek aan het haventje en aan en met uitzicht op het water. 1 douche en 1 wc. Goede prijs in vergelijking met dure campings. Omgerekend 20 euro. Een half uur fietsen van de Dodekalitten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Perfecte overnachtingsplek voor 12 euro. Zeker niet gesloten. Alle 8 de plekken op split verharding. Perfecte gratis WiFi. Contact gegevens staan op de bijgevoegde foto.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie terrassen camping prachtige ligging met fijn strand. In september erg druk maar vriendelijke dame bij de receptie gaf ons(2campers) mooie plekken voor 1 nacht. 10 uur de volgende ochtend kregen we (1 camper) een andre plek. Het was wat heen en weer schuiven maar we stonden prachtig, Sanitair keurig en schoon. Leuk plaatsje met veel restaurantjes is goed te lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Kleine aardige camping. Behulpzame vriendelijke eigenaren. Fietsen in de omgeving was te doen, maar het snel verkeer houd geen rekening met je. Met de trein vanuit Blazuj ( 20 minuten lopen naar het station) voor 3 euro voor 2 personen op en neer naar Sarajevo. Mooie gezellige stad. De volgende dag met de buscamper de bergen in gereden . Umoljani. Tip van de camping eigenaar. Super mooie wandeling gemaakt Aanraad camping voor Sarajevo .

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Prima camping voor 1 of 2 nachten. Schoon en prima sanitair. we werden vriendelijk geholpen en kregen een mooie plek aan het water. De brug maakt inderdaad wel lawaai maar niet heel storend. In de nacht geen last van gehad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Camping heeft mooie plekken aan het water maar het sanitair is slecht. Alsof het nooit is afgebouwd. Er zijn geen haakjes voor kleding, licht doet het niet enz. Het wordt wel 1x per dag schoon gemaakt. Het is jammer van het sanitair want er is een leuk riviertje en buiten de mooi waterval van Jacje is er verderop de weg een prachtig gebied met watervallen. Dit is de Bridge off live. Nog verderop zijn de watermolentjes wat heel oude bakkerhuisjes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Strak opgezette camper en caravan camping met ACSI tarief in voor en na seizoen. 7 september helemaal vol, dus 's morgens even voor s avonds reserveren . Wij waren met vrienden en betaalden 20 euro familie tarief voor de rit naar en van het Plitvica Park. Dus 10 euro per stel. Andere stellen betaalden meer merkten wij. Hoe dat werkt , geen idee.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie nieuwe camping. Prachtig uitzicht en mooie ruime plekken die je zelf mag uitzoeken. Alles goed verzorgd. Mooi sanitair en broodjes sevice. Je kan prima fietsen naar de grotten. Prima restaurant en vriendelijke uitbater.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Na een goede slingerende weg , kom je op 1500 meter bij de parking van het Arthurhaus. Muntje van d'r slagboom wordt " leeg" gemaakt wanneer je bij het Arthurhaus gaat eten. Zo kun je zelfs 2 nachten blijven, muntje is leeg en blijft leeg. Prachtig wandelgebied vanaf de parking. Behoorlijk koud als de zon onder gaat.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Boerderij camping van 1 familie. leuke beetje hippie achtig camping. Behulpzame camping eigenaar. Sanitair redelijk wel oud en gedateerd. Met stroom 22 E Fijn restaurantje met alles van de eigen boerderij, ook door de familie gerund. Niet alle plekken geschikt voor grote campers. Je kan mooi wandelen langs de rivier. Ondanks sanitair toch een aanrader,

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fijne camping om ook een dagje te blijven. Erg mooi sanitair, ligweide met zwemmeertje. Veel wandel en fiets mogelijkheden.

Sitecode: 52081

Wij waren hier twee nachten van 3 tot 5 juli. Beheerders /eigenaren niet gezien, behalve bij aankomst na aan te bellen bij de receptie. Sanitair niet schoon gemaakt tijdens ons verblijf. Dat was ook zo met de afwasplek. Dik aangekoekte vogelpoep en restanten afwasmiddel op het aanrecht. Tijdens het legen van de porta potti valt de afdek klep constant naar beneden zodat je maar 1 hand kunt gebruiken. Dat werd op die manier een vies werkje.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Mooie ruime parkeerplaats met meerdere toiletcabines die netjes en schoon zijn. Veel ruimte ook voor grote campers. De kleine parkeerplaats als in vorige revieuw beschreven is dicht. Betalen via automaat 6 pond voor 24 uur. Prachtige wandelingen vanaf deze ek te maken. Erg fijne plek!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

De vier sterren zijn voor het prachtige uitzicht. Kost inderdaad 15 pond per nacht. de beheerder komt langs om het geld te innen. Afval container buiten het terrein. Geen voorzieningen. Bijna onmogelijk om de camper recht te zetten. Bezoek aan Holy Island kunnen wij aanraden.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Fijne overnachtingsplek, een paar km verwijdert van het beroemde Harry Potter stoomtrein viaduct. Om ongeveer half 11 komt de stoomtrein over het viaduct. Op de plek stonden we rustig en inderdaad vele reeën in het weiland kunnen spotten. Bij de weg staat een container voor event. afval. Verder geen voorzieningen. Wij stonden de nacht met 8 grote en kleinere campers.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

De camping is nu helemaal af. Mooi en praktisch sanitair. Ruime plaatsen. Vriendelijk personeel. Mooi overdekt en buiten zwembad met fijn dek om te zonnen. Mooie omgeving. 18 E met ACSI midden mei.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Geweldige plek zoals ook de anderen vermelden. Behulpzame eigenaar. Prachtig sanitair met vloerverwarming. Grind ondergond heeft als voordeel dat het schoon is. Liften 30 min lopen, 10 min fietsen Prachtig om bergwandelingen te maken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

vandaag 15 september stonden we voor een dicht hek. De camping was al gesloten. Erg telerstellend