@GringoViejo
Lid van Campercontact sinds 2020
Rustige camping buiten de gebaande paden.
Absoluut perfect. .... bijna te perfect. Ha ha.
Toen we aankwamen waren er hordes toeristen en we moesten veel parkeren op een school aan de rand van de stad en per shuttle naar de Causeway gebracht worden. 'S Avonds konden we een plekje terug vinden in de stad en de nacht doorbrengen. Niets speciaals, zelfs niet de stenen die door miljoenen worden vertrapt.
Leuke plek, maar verwacht in de zomer veel weekendtrailers.
Een oase van rust verwijdert welkom na een aantal dagen van smalle wegen en de toeristische wilde Atlantische route.
Sitecode: 20524
Alles was geweldig, maar in augustus vonden we een onverklaarbare hoeveelheid toeristen en campers voor een zeer gemiddelde attractie. Ik heb het gevoel dat de stad zich heel goed heeft kunnen verkopen aan de toeristenindustrie.
Ik ben het met Den eens, terwijl de faciliteiten misschien niet de beste zijn, de eigenaar en de uitstekende locatie verdienen bijna een bijna perfecte score.
Zeer goede locatie aan de rand van het strand en naast het stadje. Alles heel schoon en stil.
Sitecode: 51985
Goede plek om te bezoeken Lake Skadar. Zeer rustig en heel correct. De eigenaar woont in het huis aan de overkant. Hij spreekt Italiaans en Duits.
Sitecode: 19702
De plaats is erg rustig en mooi, maar het heeft twee belangrijke nadelen. Ten eerste de toegang. Het is een weg langs en zeer smalle, kronkelende bergen en erg steil. Met onze camper was 7,5 meter niet gemakkelijk om aan de slag en klim nog leuker. De tweede fout is de hoge prijs. We betaalden 50 € voor alle vier.
Het ging zoals J.Mensink zei, maar kwamen te laat aan voor de veerboot van Montenegro en moesten de nacht blijven. Luid en onaangename stoppen maar nood.
Sitecode: 19898
Ik denk dat als je niet een vrijdagavond Juli met een helse verkeer hoeft te krijgen en vervolgens de nacht door te brengen schreeuwen dronken als we vliegen, kon de site goed. Toch is € 20 is een koopje.
Als je wil niet ingaan op de camping te gaan hebben ze een betere terrein RV in de buurt van het restaurant en in de buurt van de zee. Het restaurant is niet duur en goed eten.
Sitecode: 19493
Een echt onverwacht oase. Een verplichte stop om de batterijen op te laden.
Een unieke locatie.
Het lijkt te zijn gesloten door problemen met licenties.
Sitecode: 20355
Rustig en schoon. Goede plek als een stop onderweg. Ze hebben ook hoge druk wasserij met de juiste hoogte voor een motorhome.