@Grishmo
- 2013
- Renault
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Supermooie nieuwe parkeerplek. Alles is aanwezig! Tegen een donatie (die best een flink bedrag kan zijn) kun je er twee dagen parkeren 🤗
Prijs-kwaliteitverhouding klopt niet! Schuine plaatsen! Elektriciteit (€ 4,50) Plaats (€ 8,00) Per persoon (€ 6,00) Plus hond Faciliteiten (zeer oud) "Teleurgesteld getto" 1 ster!!!
2023
Voor weinig? Veel geld !!!
Omdat de plek vroeger vrij was, is het er nu niet beter op geworden! € 10. veel te duur en onverzorgd !!! Je moet je schamen !
2022
Allemaal goed en wel! Maar als de FA. Westarp zou hun afvalcontainers niet ergens anders opnieuw laden, ik zou 4 sterren kunnen geven! ! ! HET ZUIGT!!!
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
SUPER MOOIE BEDIENER! SCHONE DOUCHE EN TOILET! VOLGEND JAAR ZIJN ER 5 STERREN ALS V + E BESCHIKBAAR IS!
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Prijs-prestatie? Rioolwaterzuiveringsinstallatie ernaast 30m! 2 € zou te duur zijn!
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
van 0 tot 10 €. is niet gerechtvaardigd! Daarvoor kon je desgewenst tegen betaling gebruik maken van de badkamer! Ik ben teleurgesteld omdat er veel te weinig stroomaansluitingen zijn. Zeer beperkte satellietontvangst !!! Zeer beperkte toegang tot aan- en afvoer! Kom niet terug!
2020
Sitecode: 52074
Kleine parkeerplaats direct bij de hal. Max. 3-4 dames! 4 stekkers + water (gratis) Links van de aansluitingen zit de chemische uitloop! Helaas geen afvoer van grijs water. Heel rustig in het weekend. Leuke plek om te ontspannen en te fietsen. In het mooie dorp krijg je alles wat je nodig hebt op 5 minuten lopen.
Ik wilde gewoon het klooster van Eberbach bezoeken. Maar toen ik de toegangsprijzen plus gids en de prijzen van de gastronomie las, kon ik alleen afstand nemen van mijn project. JAMMER ! De parkeerplaats was verder OK!