@Grjo
- 2019
Wij denken er precies zo over als Phoenix 9200 in maart!
Voor de plek, het uitzicht!!!!, geef ik 5 sterren. Je betaalt 15 euro voor - wordt gezegd - douchen en toilet. Echter alleen gedurende openingstijden 10.30-22.30 Voor stroom betaal je 5 euro extra. Wij hebben nergens gebruik van gemaakt.
Gewoon een grote parkeerplaats aan een weg, maar wat een uitzicht bij zonsondergang! en ook hier weer: Marina Bosa is niet mondain en heeft veel lange stranden zonder poespas. Heerlijk als je hier van houdt
precies zoals reeds beschreven. mooie plek, je loopt zo het strand op, oude schone douches en toiletten en een heeele leuke bakker. verder is er niets. Veel Duitsers en rustig. Wij vonden het er heerlijk ....
Heerlijke camping om paar dagen te vertoeven. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren, mooie vrij te kiezen plekken, een restaurant en zwembad(je). Wij zijn er neergestreken op doorreis en hebben twee dagen heerlijk gefietst tussen de vele wijnranken.
Sitecode: 42050
Ook in coronatijd een mooie camperplaats als je zelfvoorzienend bent. En 2 afwasplekken met heet water is ook fijn. De omgeving heeft ons verrast: prachtig fietsen en wandelen in de uiterwaarden en met een bootje over de Rijn!