@GroenenBootsman
ok voor je rust hoef je hier niet naar toe te gaan maar voor 1 nacht is het prima. wij staan hier omdat Eemhaven vol was. mij is niet duidelijk of je wel van het sanitair van Eemhaven gebruik kunt maken want dat mis ik nu wel
hier èèn nachtje gestaan als onderweg camping. ontvangst zeer hartelijk. heerlijk gegeten in het restaurant. leuke en lekkere streekproducten etc te koop bij de receptie. volgende keer blijf ik langer!
hele lieve nieuwe uitbaters. warme ontvangst en een goede snack om te eten. er is een mooi zwembad waar wij geen gebruik van hebben gemaakt. het sanitair is gedateerd maar schoon. deze mensen hebben het net over genomen. er is nog werk aan de winkel. voor èèn nachtje op doorreis een prima camping
deze camperplaats heeft alle gemakken van een camperplaats en tegelijkertijd alle luxe van een camping. Heerlijk verwarmd sanitair en super schoon. eigenaar is erg vriendelijk. ik voelde me hier welkom. makkelijk in en uitchecken met een automaat. ik ga hier zeker terug komen
wat een heerlijke gezellige en gemoedelijke sfeer. fijn terras en elke dag mogelijkheden voor snacks. op veel dagen een diner waar je aan grote tafels kan aanschuiven. mooie ruime plaatsen die je zelf mag uitkiezen. bij aankomst gratis welkomstdrankje. Aanrader! zeker doen!
Super aardige en behulpzame mensen. Leuk bedrijf met allerlei dieren. Respect voor deze dieren met veel ruimte. Leuk boeren winkel met streekproducten. restaurant leek niet in bedrijf. punt van aandacht is het sanitair. Dit was echt niet schoon.
2023
camping bleek op de website 40€ te kosten. voor de honden nog eens 5€/hond. Binnenkomen was moeilijk. na 4x aanbellen besloten we maar te bellen naar de receptie. toen werd er na een moeizaam gesprek omdat ze onze naam niet verstonden uiteindelijk open gedaan. De benadering aan de receptie was niet erg vriendelijk. mw gaf aan maar alleen te staan en moest alles doen. restaurant + in en uitchecken. Om te douchen moeten we een kaart kopen. douchen