@Groentjescamperplezier
- 2021
Geweldige plek voor 5,- je staat hier prachtig bij een oude molen en veel omgevings ruimte . Je kan hier gratis lozen en voor water tappen en stroom moet worden betaald. Prima fiets en wandel omgeving.
wij staan er nu en vinden het een perfecte plek om Bergen te bezoeken, wel voor campers Max 6 meter . overdag helemaal vol maar na 5 uur loopt het leeg .
Hier mogen geen campers meer staan
Prima plaats , hier 2 nachten heerlijk geslapen alleen de weg is goed hoorbaar. De kraan durfde ik niet te gebruiken het leek wel grondwater. Voor de rest een prima locatie bij een stadje met een mooie kerk e.d
fijne camperplaats voor 190kr excl stroom. je kunt hier heerlijk douchen zonder muntjes , 1 nadeel het ligt aan een drukke weg . wel is een wandeling naar het stadje Hjo zeer aan te raden . loop langs het restaurant, rechtsaf en dan alsmaar het pad rechtdoor volgen dan kom je er vanzelf.
Prima camperplaats voor een overnachting 9,- incl stroom, lozen en tappen maar de stad had verder niet veel te bieden wat ons betreft.
Heerlijke plek aan een meer om te genieten van de rust . We hebben hier 2 nachten gestaan en ons geen moment onveilig gevoeld. Zover wij hebben kunnen ontdekken is het niet echt een wandel gebied. Met moeite gaan we hier weer weg maar je wilt ook weer door .
Wij hebben hier 2 nachten gestaan en voelde ons veilig, ook omdat er nog 2 campers stonden. Het is een mooi wandelgebied en wie van Geocaching houdt , er liggen er genoeg.
je kan lozen maar niet spoelen of tappen. geen water toevoer .
Prima plaats, wij hebben hier 2 nachten gestaan en hier vandaan de krijtrotsen bezocht. Toilet lozen en water tappen kan prima alleen de hele nacht verkeers lawaai en koelmotoren van de vrachtwagens. Ondanks het lawaai toch 4 sterren want je staat hier prachtig.
Fijne rustige schone en nette camperplaats voor een overnachting over de omgeving kan ik niet oordelen want die hebben we verder niet gezien. Wij waren onze uitcheck pas kwijt , contact opgenomen met de beheerder en die reageerde snel en prima opgelost een pluim hiervoor .
Prima keurig nette camperplaats met prachtig sanitair uitstekende WiFi en een mooie wandelomgeving .
Ik vind deze plaats te duur betaald, het begint al bij het inrijden aan een drukke weg en smalle poort dan gaat de slagboom pas open als je een kaartje hebt gekocht voor 18,50 , daarvoor moet je uit de auto want het betalen zit onhandig aan de achterkant , lekker handig in de regen . Misschien leuk als je Leuven wilt bezoeken maar als overnachting was het voor mij na 70 dagen onderweg de duurste plek en ook nog Franse stekkers toch ouderwets .
Prima camperplaats om te overnachten, was heerlijk rustig. Lozen e.d ging prima, water tappen hebben we niet gebruikt. Ook een leuk stadje om te bezoeken.
Prima plaats voor een overnachting, heerlijk rustig en het voelde veilig. Ivm de regen niet veel gewandeld maar het stadje zag er in de auto leuk uit .
Prima en mooie camperplaats om te overnachten. Voelde gelijk veilig en we stonden alleen , echt een mooie plek met voorzieningen alleen momenteel geen water.
Om te overnachten is het een goede plek met voorzieningen zoals we van pass de etappe gewend zijn . Wat tegenvalt zijn de Franse stekkers die je moet gebruiken vind ik ouderwets op een camperplaats/camping terwijl er op dit moment nieuwe stroompalen geplaatst worden ook weer met Franse stekkers. De omgeving is niets te beleven en aangrenzend een voetbalveld
Sitecode: 19060
wij vonden het een prima gratis plek zo vlakbij het centrum van het verkeer totaal geen overlast, overdag ben je weg en ‘s avonds wordt het qua verkeer rustig dus heerlijk geslapen hier . alleen is het toilet gebouw gesloten.
Geweldige plek met gratis voorzieningen aan de rand van Zaragoza. Wij hebben hier 3 nachten prima kunnen slapen en uiteraard Zaragoza bezocht en dat deden we met de tram die voor de deur stopt , kaartje 1,50 kopen op het perron ging makkelijk. Ook alle soorten winkels op loopafstand.
prima plek om te lozen en om gratis water te tappen , gaat wel langzaam maar het kan . ook kan je hier je auto wegen en wassen .
Prima camperplaats voor 12,00 met mooi wandelgebied gelijk vanaf de camperplaats en een vriendelijke Nederlandse eigenaar. Waarom 4 sterren , op de plaats, ontvangst e.d is niets aan te merken maar 4,00 voor stroom vind ik erg hoog en dan mag je niet je kacheltje gebruiken, WiFi is er maar daar heb je weinig aan en voor de overigens prima douche wordt 1,00 gevraagd. 4g werkt hier wel prima.
Op zich een fijne camperplaats maar toen wij er waren was het erg rumoerig van honden en camperaars onder elkaar , dat is natuurlijk een moment opname. Aardige eigenaar die ook Nederlands spreekt, sanitair redelijk maar 2 x gehad dat de douche koud werd , 1 x perfect gedoucht ‘s middags . Helaas hier geen mooie wandeling kunnen maken , ben je aan de wandel in de bergen komen we tot 2 x toe een hek tegen privé terrein dus dan maar weer terug.
We hebben hier 7 dagen gestaan en vonden het een prima plek , prima fietsen en wandelen in de omgeving Op de plek waar wij stonden hadden we prima WiFi in de camper en bij de plaats een water aansluiting, stroom was goed Dan toch een aanmerking over het sanitair, er wordt nieuw gebouwd maar dat gaat zo te zien nog wel een tijdje duren . Hang dan bij de heren een nieuw gordijntje op en een goede douche kop die er niet steeds af valt .
Fijne camperplaats, je word hartelijk ontvangen door Trinie en krijgt gelijk een verhaal over hoe gezond citroenen zijn . Douchen kan je heerlijk, 0,50 voor 4 minuten Mooi vlak fietspad naar Murcia 11 km . We zijn hier 3 nachten geweest en wilde nog 2 nachten blijven maar helaas volgeboekt. Ik mocht niet weg na ontvangst van 10 citroenen . Waarom 4 sterren ipv 5 , dat is om de stroom die om 10 uur uitgaat .
Mooie gratis plaats grenzend aan een prachtig natuurgebied . 3 dagen hier met plezier gestaan , heerlijk rustig en mooi wandelgebied. Geen voorzieningen dus alles lozen en tappen van te voren bij de camping cc 20432 , 2 km rijden hiervandaan gratis voor de ingang rechts .
Voor ons een top camperplaats . Mooie locatie met grote supermarkt op 800 meter , perfecte WiFi in de camper, schoon sanitair inclusief douchen. Heerlijk vlak fietsen en mooi wandelen maar Gandia . We zijn hier 1 week geweest en wilde nog wel langer blijven maar gaan toch door naar het zuiden. Dik tevreden 😎😎
Prima gratis plek incl sanizuil ook gratis te gebruiken. We hebben hier 3 dagen gestaan, heerlijk rustig ‘s nachts en hiervandaan naar Valencia gefietst 18km ook een prachtige stad om te bezoeken. Vlakbij een prima supermarkt en het strand op 800 meter . het
Prima rustige camperplaats met alle voorzieningen incl douchen en stroom voor 13,00 . Het stadje Miravet is leuk om te bezoeken en ligt op 3km afstand wat prima te fietsen is . Wil je een rondje fietsen let dan op de tijden van de pont want wij kwamen aan en meneer stopte ermee dus wij naar Miravet.
Prima plek om te overnachten, wij zijn zelfs 2 nachten gebleven. Mooie omgeving en een prachtige wandeling van 10 km met Komoot gemaakt . Ook hier vandaan naar Tarragona gefietst want we wilden naar het Romeinse aquaduct.
Mooie grote camperplaatsen vlakbij zee , wij stonden op het middelste terrein . Regelmatig komt ook de trein langs en ‘s nachts ook de goederentrein. Je kan er ook lekker douchen alleen de afvoer liep niet door en de deuren konden niet op slot . Lijkt me een kleinigheid dus maak het even . Het was ook niet echt een fiets / wandel omgeving voor grotere wandelingen . Wij betaalden 17,40 per nacht incl. stroom en zijn 5 dagen gebleven.
Mooie terrassen camperplaats, heerlijk rustig kunnen slapen. Hier zijn wij 6 dagen geweest en hebben prachtige wandelingen in de omgeving kunnen maken.
Prima camperplaats van pass de etappe met alle voorzieningen, verharde ondergrond en plaatsen afgescheiden . Mooie plek om te wandelen of te fietsen naar Mèze en voor een overnachting.
Gratis plek , wel aan een hele drukke weg ook een leuk stadje om doorheen te wandelen dus voor een overnachting op doorreis prima.
Mooie camperplaats weer van pass de etappe overdag wat herrie van verkeer maar ‘s avonds en ‘s nachts heerlijk rustig. Over de mooie brug wandelen naar het stadje is leuk en spannend, dan het in het stadje wandelen is echt mooi .
op zich een mooie camperplaats vlakbij het centrum maar wij voelden ons hier niet veilig en zijn na 1 uur vertrokken. wat wel fijn is dat de eerste 4 uur gratis parkeren is .
Prima camperplaats voor 11,- incl. stroom en heerlijke douche. 1 ster minder ivm de weg die er vlak langs loopt en vroeg laden lossen. De stad vonden wij verder niet interessant.
Prima camperplaats voor een overnachting en om Han te bezoeken. Mooie wandelomgeving en de wandelingen beginnen bij de kerk . Wij betaalden 8,- in december helaas is er dan geen water verkrijgbaar.
Hele mooie camperplaats met ruime plekken. Mooie fiets en wandel omgeving, vriendelijke ontvangst en incl stroom en douchen. 1 ster minder ivm de drukke weg die vlak langs gaat .
Mooie camperplaats aan de haven en een leuke stad om te bezoeken. Ook een hele mooie fiets en wandel omgeving . Wij betaalden hier nog steeds 14,90 voor 2 personen .
Sitecode: 92088
Fijne rustige camperplaats met een hele vriendelijke ontvangst. Wij zijn hier 1 week geweest en hebben dit ervaren als een prachtige fiets en wandel omgeving , om te wandelen moet je wel met de fiets naar de wandeling toe want dat is gauw 4 km . Wij hebben hier echt genoten mede door het prachtige weer eind oktober.
Prima camperplaats in een mooie omgeving zonder voorzieningen wel met prullenbak. Totaal geen overlast ondervonden en we hebben hier 3 nachten heerlijk rustig geslapen. Met de knooppunten 2 mooie routes kunnen fietsen en nog gewandeld via een route aangegeven op een bord vlakbij de camperplaats.
Prima rustige camperplaats , mooie wandeling kunnen maken naar Alde Biesen . Er zijn betaalde voorzieningen maar de plek is gratis het stadje zelf vonden wij niet indrukwekkend.
schitterende plek boven op de berg met prachtig uitzicht maar om hier te komen ging niet zo eenvoudig. bij mij werkte de Google link op camper contact niet goed dus kwam op de verkeerde verboden plaats uit . met de hand de straat ingevoerd ging wel en kom je in de straat gewoon doorrijden tot het einde en dan genieten. ik heb een foto van de exacte locatie toegevoegd.
Mooie camperplaats met nette voorzieningen zelfs elektriciteit en dat voor 8,- . Echt 5 sterren waard voor een overnachting maar de dag dat wij er waren werkelijk de hele dag herrie vandaar 4 sterren .
Redelijke camperplaats maar de sanizuil is niet om aan te raken laat staan gebruiken. Stadje zelf is ook niet veel wel een mooie wandel / fiets omgeving, ook dichtbij is Durbuy om te bezoeken. Wel 2 nachten heerlijk rustig geslapen.
Prima gratis camperplaats zonder voorzieningen, je kan hier prachtig fietsen in de omgeving en we hebben heerlijk rustig geslapen.
geweldige plek aan de Waal en in een mooi natuurgebied. je kan hier prachtig fietsen in de Bommelerwaard , je ziet de hele dag boten langs varen of Schotse hooglanders langs lopen . wij vonden het een prima plek .
Prima camperplaats voor 15,- incl stroom 6 amp. en perfect douchen zonder muntjes . Daarbij is het een ideale fiets en wandel omgeving en ook nog in de buurt van Obelink.
Prima rustige camperplaats met voorzieningen zoals lozen en tappen direct gelegen aan een Klompenpad route en verder in een schitterende fiets / wandelomgeving, ook is er nog een gezellige boerderij winkel .
Prima camperplaats met voorzieningen, je betaald 8€ voor een plek vlakbij het centrum van Gouda en daarbij is het een prachtige fietsomgeving .
Prima camperplaats zonder voorzieningen in een mooie fiets en wandelomgeving. Heerlijk kunnen slapen het is er echt rustig en wij stonden er een weekend in augustus. Officieel 3 plaatsen maar er staan er regelmatig meerdere wat denk ik oogluikend toegestaan wordt
prima camperplaats in een mooie fiets / wandel omgeving en de Aldi op loopafstand door een prachtig park . waarom dan maar 3 sterren? de aangrenzende weg is dag en nacht erg druk met veel lawaai en het sani gebeuren is ook niet echt fris .
prima plaats voor een overnachting, totaal geen onveilig gevoel gehad en perfect verlicht .
hier snel weer doorgereden ondanks dat de stad er heel mooi uit zag.
geen voorzieningen en toch 5 sterren. wij vinden dit een geweldige plek , heerlijk aan het water , mooie oude stad om te bezoeken en vergeet de wandeling rond het meer van 8 km niet . we hebben ons hier ook geen moment onveilig gevoeld maar stonden wel met z,n drieën , ook echt nergens overlast van gehad .
prima plek aan een heel mooi park en een hele rustige avond / nacht gehad .
dit is mijn 1e 5 sterren, buiten dat de camperplaats prima is kan je hier ook de mooie stad Songeons bezoeken en in 1 wandeling door de bossen de mooiste stad van Frankrijk, Gerberoy . lozen is gratis en water 1 jeton.
Hier 1 nacht naar volle tevredenheid gestaan , gratis plek incl lozen en tappen. Heerlijke rustige mooie plek , alleen hoor je overdag regelmatig het vrachtverkeer langs gaan . Ook nog een mooie wandeling gemaakt van 8,5 km .
Wilde haast mijn eerste 5 sterren geven daar wij heerlijk konden douchen toen we aankwamen maar de volgende dag was het sanitair gebouw weer afgesloten. Verder een perfecte ruime plaats op een voormalige camping . leuk stadje om doorheen te wandelen en ook hebben we nog een heerlijke boswandeling gelopen.
een topper hoor , tappen en lozen gratis, zelfs een sanitair gebouw. prachtige ruimte op groot grasveld om te staan. 2 nachten heerlijk rustig hier geslapen. mooie wandeling van 12 km gemaakt . Alleen het stadje zelf heeft niet veel te bieden, wel een bakker en kleine supermarkt.
prima camperplaats met verharde ruime plekken. een rustige overnachting gehad.
de plek is perfect en daar ook een leuke wandeling door het bos gemaakt. helaas waren wij daar in het weekend en was er Vrijdagavond drumles in een gebouwtje op 50 meter afstand, was verder geen probleem we hebben later heerlijk geslapen en genoten van de vogelgeluiden . zaterdag was er een bruiloft in het dorp en het feest was in de feestzaal gelijk aan de camperplaats en de feestgangers kwamen toeterend aan om 17.00 uur, wij helaas vertrokken
fijne camperplaats in een mooie wandelstad en supermarkten en de action op loopafstand. hele rustige plek dus prima geslapen alleen ging om 23.30 uur de verlichting uit dat was jammer. toen wij er waren was het erg droog dus een hele stoffige ondergrond.
gewoon geen fijne camperplaats en toch heerlijk daar geslapen. uit de kranen komt geen water in juni . een dorp waar werkelijk niets te doen is. openbare verlichting wat tot in de wijde omtrek niet brande , het was dus aardedonker. hangjeugd tot een uur of 8. het totaal voelde voor ons gewoon niet lekker.
hier een nacht gestaan en prima geslapen vanaf 15.00 tot de volgende ochtend geen overlast gehad van jeugd . wel vind ik de plekken wat klein en slecht aangegeven , alleen bij de ingang van het camperlaantje zodat er ook locale auto’s geparkeerd staan en de camperaar die daar onbekend is moet zoeken waar die moet staan. stadje nog bezocht en vlakbij is de super U .
wij zijn hier doorgereden, er was helemaal niemand en het ziet er troosteloos uit .
Wij hebben overnacht met de camper voor de ingang van de nog gesloten camping wat ook mag . Prima plek en heerlijk geslapen, ook een mooi stadje om te bezoeken.
grandioze camperplaats, wij zijn hier 3 nachten gebleven, mooie wandeling gemaakt en water lozen en tappen. ook een heel leuk stadje om te bezoeken. geen supermarkt in de buurt dus denk om je voorraad.
wij vonden dit geen fijne plek met een bak onder de watertap dat leek wel een beerput , de drollen dreven erin . Dax zelf viel ook een beetje tegen .
prima plek op gras met gratis elektriciteit totaal geen overlast ondervonden, we stonden hier met z’n tweeën heerlijk rustig. 😀👍🏻
prima camperplaats in een prachtige natuur omgeving met gratis sanitaire voorzieningen. wij hebben hier 2 nachten heerlijk rustig gestaan .
prachtige camperplaats weliswaar zonder voorzieningen maar 200 meter vanaf het strand en goed verlicht terrein. wij hebben hier 2 nachten gestaan en beide nachten waren heerlijk rustig .
prima overnachting plek met alle sanitaire voorzieningen . wij wilden de volgende dag de wandeling gaan lopen die op het bord staat en er natuurlijk ook aan begonnen in het mooie park maar na het stadje richting water hebben we verschillende pogingen gedaan maar is niet te doen .
Beetje rommelige parkeerplaats zonder voorzieningen maar wel bij een prachtig stadje wat zeker een bezoekje waard is. 2 supermarkten gelijk bij de Camperplaats.
prima plek om te overnachten, geen voorzieningen wel water bij de tennisbaan maar hebben wij geen gebruik van gemaakt. leuk stadje om doorheen te wandelen en vergeet de schommel niet boven op de berg , wil je niet ver lopen neem de auto en voor de camping kan je parkeren en dan is het een klein stukje lopen maar dat is het waard rechts de schommel en links nog een prachtig zitje met allebei een geweldig uitzicht.
prima plek om te overnachten wel kinderen halen en brengen naar school en ‘s avonds naar voetbal maar na 20.00 uur heerlijk stil voor een goede nachtrust. alle sanitaire voorzieningen die je als camperaar nodig hebt zijn aanwezig. afvoer toilet niet meer in gebruik maar zit nu in het wegdek er zit een touwtje aan.
prima camperplaats voor een overnachting met voorzieningen, alleen de linkerkraan zit geen knop op dus niet te gebruiken dan de rechter gebruikt die ook voor het toilet gebruikt wordt. div keurige supermarkten in de buurt en wij stonden dinsdagnacht en woensdagmorgen wordt de markt opgebouwd en die markt mensen zetten hun auto gewoon voor jou auto zodat jij moet gaan zoeken van wie die auto is zodat je weg kunt .
geweldige plek en omgeving maar heel erg jammer dat je in de omgeving nergens kunt lozen terwijl er in dit gebied veel camperaars zijn .
redelijke plaats in een omgeving waar verder weinig te doen is . op het moment dat wij er waren hadden we erg veel last van vliegen die we de camper niet meer uitkregen.
prima camping voor de camperaar met alle voorzieningen en heerlijke douches. Prima WiFi maar wij stonden wel vlakbij de receptie. Leuke stad om te bezoeken . klein nadeeltje , ligt aan vrij drukke weg .
Sitecode: 11907
wij vonden het niks
Sitecode: 1950
Is van pass de etappe met mooie verharde plaatsen in een mooi fiets en wandelgebied . Alleen jammer dat op een hoop pass de etappe plaatsen de WiFi niet werkt terwijl dit er altijd bij staat dat het aanwezig is , inderdaad wel aanwezig maar niet werkend .
fijne gratis plaats , we zijn hier 2 nachten geweest en heerlijk rustig geslapen. Heel jammer dat de bewoners de camperplaats als doorgang gebruiken om doorheen te rijden wat bij droog weer erg veel stof doet opwaaien. Ook jammer dat op een Dinsdagmorgen de kathedraal gesloten was . sani e.d hebben wij verder niet gebruikt.
Beetje rommelige plaats met loslopende hondjes die overal tegenaan piesen zodat je niet je spullen buiten laat staan Overigens wel heerlijk rustig geslapen daar en uiteraard het leuke dorpje en de ruïne op de berg bezocht.
wij vinden dit een prima plek , totaal geen last gehad van verkeer eigenlijk nergens last van gehad. alle soorten winkels binnen 1 kilometer afstand, mooi wandelpark aangrenzend. geen voorzieningen maar dat weet je van tevoren en dan heeft de gemiddelde camperaar daar ook geen last van .
goede camperplaats met ruime plekken op harde ondergrond vlakbij het historisch centrum en de historische 9 sluizen niet vergeten. ook heerlijk rustig met alle voorzieningen.
dit vind ik nou zo’n nietszeggende troosteloze parkeerplek met te kleine plaatsen . hij zal bedoeld zijn voor strandgangers dan is hij waarschijnlijk oké maar voor de doorsnee camperaar is het niet meer als een te veel betaalde overnachting plek .
beetje rommelige camperplaats naast een vrij drukke weg . de cp is nog niet helemaal af zoals ík begreep maar voor dit moment vind ik 12,60 duur betaald. alle voorzieningen zijn wel perfect en ook niet onbelangrijk prima WiFi, wij stonden dan wel vlakbij de ingang kon ik mooi filmpjes uploaden.
wij hebben hier overnacht en het is heerlijk rustig, je kan hier lozen en tappen allemaal gratis . topplek 😀👍🏻
is gesloten, door het camperbord staat een groot kruis
mooie rustige overnachting plek ook een mooi dorpje om te bezoeken. sani zuil is oud en heb ik niet gebruikt . conclusie, wij vonden het een fijne plek om te verblijven.
wij vonden dit een prima plek , 2 nachten gebleven citadel bezocht , de ingang is gelijk aan de overkant en lekker gewandeld in en om Sisteron. Er naar toe rijden was wel een klein probleempje om in Sisteron de goede weg te vinden want er staat niets aangegeven dus volg de begraafplaats en later uitzichtpunt 50 meter het is bijna een verrassing maar dan ben je er .
heerlijk gestaan met mooi uitzicht, zelfs 2 nachten, rustig met een mooi stadje om doorheen te wandelen en een mooie bergwandeling te maken . betaalde sanizuil 2,50.
wij vonden dit een pracht plaats, weliswaar geen voorzieningen maar dat weet je van te voren . heerlijk rustig en een geweldig uitzicht en ook nog een mooi stadje om door heen te wandelen.
prima camperplaats voor een overnachting met water tappen en lozen . we mochten gratis staan want de slagboom stond omhoog , dus dat was extra prettig. de stad zelf vonden we niet interessant, wel even naar boven gelopen en genieten van het uitzicht. Vooral ‘s avonds genieten van de zonsondergang op de sneeuw van de bergtoppen.
Sitecode: 19732
mooi en rustig gestaan hier , ook nog naar het kasteel en stadje gewandeld. ‘s morgens niet gewekt door de haan 😀
prima camperplaats, heerlijk rustig en mooi gewandeld door het schone stadje het arboretum en langs de Rhône.
prima plek om te overnachten, heerlijk rustig en veel ruimte. supermarkt vlakbij en gratis water , wel een gieter oid gebruiken.
hou je van rust is dit een prima camping met heel de dag vogelgeluiden. het dorpje en de wandelomgeving vinden we niet indrukwekkend . sanitair is oubollig en kan wel een opknapbeurt gebruiken , temperatuur douchewater is net aan . de staplek was verder prachtig met weids uitzicht en ruim .
prima plek in een prachtige wandelomgeving op loopafstand de grot en waterval bezoeken. wij betaalden 6,10 , lozen e.d kan in het dorp en kost 2,50. klein minpuntje is het afval bij de entree maar hopelijk is dat een momentopname .
wij kwamen hier aan en troffen niemand aan , het was ook een grote verbouwing. helaas , toen maar weer rechtsomkeert.
fijne gratis plek om te staan wel wat hangjeugd maar geen last van gehad en na 23.00 uur was het heerlijk rustig en je kan er redelijk wandeling, supermarkt op loopafstand.
heerlijke plek om te overnachten onder de bomen met gezellige vogels . niet echt een mooie omgeving om te wandelen e.d .
prima verharde plek voor 3 euro , rustige nacht gehad en mooi kunnen wandelen en uiteraard van hieruit Thorn bezocht.
deze camperplaats is ons prima bevallen, zouden 2 nachten blijven maar het zijn er 5 geworden. we konden hier water tappen alles lozen en uiteraard de prima wandel en fiets omgeving.
een heerlijk gratis plekje waar we uiteraard wel een vrijwillige bijdrage doen , wij stonden hier begin maart 2020 vrijwel alleen met prachtig mooi weer . we hebben hier 2 nachten gestaan en wilde langer blijven maar de wc moest geleegd worden en we hadden water nodig .
topplek , ruime plaatsen en vlakbij het centrum van Huizen en een mooie wandelomgeving die gelijk begint vanaf de camperplaats. Heerlijk rustig geslapen.
prima plek om te overnachten bij een geweldig mooie winkel
voor onze een prima plaats hier , heerlijk kunnen wandelen en 2 weekend nachten gestaan en geen overlast .
topplek , hier 3 nachten mogen staan , heerlijk rustig en vanaf de camperplaats 2 mooie wandelingen gemaakt.
heerlijke plek om te staan loos en vul voorzieningen en dat allemaal gratis . wij hebben hier op een weekend dag tot volle tevredenheid gestaan , vlakbij het centrum en uiteraard de prachtige wandel boulevard .
prima plaats , hier 2 weekend nachten gestaan en heerlijk rustig. vlakbij de winkels en natuur gebieden
Heerlijke camperplaats met veel ruimte en alles wat je nodig hebt. Wij waren hier 2 nachten en na een wandeling in Beuningen weer terug gegaan voor nog 2 nachten want we vinden het een prima plekje om onze vakantie te beëindigen.
onze camperplaats is het niet , wat een bak herrie voor je een drukke weg en bouwplaats , achter je de trein en de hele omgeving straalt geen vakantie gevoel uit .
prima camperplaats voor 12,- excl stroom en prachtig schoon sanitair
wij hebben 2 nachten hier gestaan en dat is prima bevallen, een geweldige plaats met alles wat je nodig hebt en supervriendelijke eigenaren. we hebben er ook een filmpje van gemaakt, kijk op YouTube groentjes camperplezier.
prima camping, heerlijk rustig gelegen , vanaf de camping wandel je zo het bos in . Toiletgebouw aanwezig en schoon maar wij zijn zelfvoorzienend dus hebben daar geen gebruik van gemaakt
prima locatie voor de camperaar die zelf voorzienend is. camping is prima wij hebben daar heerlijk het klompenpad gewandeld. maar douchen is waardeloos , kost 50 cent vrijwel koud water dus een mager straaltje en dan ook nog zeer kort maar vergeet het sanitair dan sta je daar fijn.
Vindt de plaats te duur voor het gebodene alles is een beetje oubollig, zo vond ik geen plek om even lekker mijn handen te wassen na het legen chemisch toilet, douche e.d oud maar wel prima te gebruiken. kortom qua plek mag het best goedkoper.
Na 30 jaar kamperen bij de SVR campings met de caravan was dit onze 1e ervaring / overnachting ( 8-12-20 ) met de camper. Wat een pracht locatie, mooie plekken , parkeren op kiezels en gras ernaast , prachtig schoon en verwarmd sanitair, wij vonden het geweldig echt een aanrader.