@Groten

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Over de grote parkeerplaats doorrijden totdat je bij het Hallenbad (de achterkant) komt. Rustige plek, wel wat afgelegen en donker ‘s nachts. Twee nachten alleen hier gestaan. Grenst aan wandelgebied. Prima gratis plek.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Ruime plekken, schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst met cadeautje voor de hond 🐶 Vanuit de camping loop of fiets je zo het natuurgebied in

het zag eruit als een mooie plek, helaas was het dorpje met alle accommodaties gesloten ivm een bruiloftsfeest van vrijdag t/m zondag. Handig om dat vooraf te checken, komt vaker voor volgens gids in het park. Het is niet toegestaan om ( op de parkeerplaatsen) in het NP te overnachten. Op een plekje in het bos buiten het park overnacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

grote, best wel volle camperplaats bij de zee. Niet echt sfeervol. Het was voor ons onduidelijk of het hondenverbod ook voor de camperplekken van toepassing was. Voor 21 euro wel schone voorzieningen. De betaalzuil accepteerde onze bankpasjes niet dus moesten we in het dorpje cash geld pinnen.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

camping is gesloten 30 december 😕

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

dit is prima overnachtingsplek zonder voorzieningen aan de rand van Hunsrück NP. Ook een leuk wildpark met klein roedel wolven die hier vanaf welp zijn binnengekomen! Je kijkt op de burcht. 's nachts stil en donker

Prima camping, schoon en rustige plaats . Er tegenover (bijna) een restaurant en klein supermarktje

Alle voorzieningen in het park en stadje zijn weer open. Deze camperplek is niet toegankelijk, wordt gebruikt door het leger. Vlakbij is een prima camping.

Mooie plek aan het water. supermarktje op loopafstand. camperplek is niet aangegeven. Alleen een afvalcontainer , verder geen voorzieningen. Dit is ook een aanlegplaats voor kanoërs die hier overnachten in een tentje. Om half 1 ‘s nachts kwam wat jongeren in auto met luide muziek, gingen een groot vuur maken .

Deze camping is gesloten . aan de overkant van de weg is een andere camping

rustige relaxte camping met ruime plekken. Sanitair prima in orde. Veel ruimte voor kinderen om te spelen.

Prima voor een overnachting op doorreis. Goed sanitair en ruime plaatsen. Geen extra voorzieningen