@Grumpy58
- 2025
- Buscamper
mooie, nette rustige Cp.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
mooie, schone Cp. heerlijk rustig gelegen aan natuurgebied. wc/afvoer was verstopt, mail naar gemeente en binnen paar uur opgelost. bedankt gemeente voor het aangename verblijf.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
een Cp zoals een Cp bedoelt is. water, lozen en toilet legen. mooie schone plek. 2 nachten gestaan, mooi rondje in het monfrangue park gereden. bedankt gemeente/dorp Serrejon. Top.
prachtige plek bij een heel mooi, oud dorpje. De abdij uit de 12 -de eeuw zeker een bezoek waard. Gemeente bedankt.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

na toiletgebouw naar beneden. zaterdagmiddag, druk met zwemmers uit de omgeving. daarna plek genoeg. stonden met 2 campers. Geweldig uitzicht, geen last van de weg. Picknick tafel voor de deur. Toilet legen prima.
Sitecode: 19872
prima overnachtingsplek. niks mis mee. geen geluid van de weg
prima overnachtingsplek met veel groen, ruime plaatsen en nette picknicktafels. Geen voorzieningen. Kiosk en restaurant zijn afgebrand, resten liggen er nog. Wel brandstof tanken. toch een prima plek voor je noppes.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

wat een fantastische mooie plek in de natuur. grote dank aan deze beheerder. Kunnen we in Nederland nog wat van leren.