@GudiSmiers
als je niet maalt om oud sanitair en wc deuren die niet meer sluiten ( en geen slot hebben) , en je waardeert rust, een mooi uitzicht en een heerlijke omgeving om te fietsen en wandelen, ga dan naar deze camping. vergane glorie. ongeschikt voor kinderen, alle speeldingen zijn kapot of vergaan. Maar o wat mooi daar. tarief is opgelopen naar 470 Kronen p.n. En de onvrienddlijke eigenaresse daar moet je ook maar doorheenkijken. geniet van wat er we

Geweldige camping. Fijne en aardige beheerders die net dat extra stapje zetten om het de gasten naar de zin te maken. Kampvuur maken, pannekoekjes bakken voor de kinderen. nieuw en schoon sanitair. En dat ruisende beekje op de achtergrond. Mooie omgeving ook. Restaurant in de buurt bezorgd ook op de camping.

de camping is dicht. Er is een beheerder maar de autoriteiten geven geen toestemming. er hangen camera’s en er wordt gebouwd. toekomst????
toegegeven: we staan wat weggedrukt tussen de huisjes en de bomen, maar een zeer aardige hostess wijst ons de weg. Schoon en eenvoudig sanitair. De douche in een hokje onder de blauwe lucht. Een zeer verzorgde tuin. Wel wat last van autoverkeer langs de weg. Het is 8 km naar de stad. Al met al een aanrader dit plekje.

Heel prima camping voor mensen die houden van rust en gemoedelijkheid en niet te hoge eisen stellen aan sanitair. stadscampings zijn vaker wat duurder. Debrecen is een prachtige stad. En hier heb je wel zwembad en termaalbad er gratis bij. 30 euro , met ASCI 10 % korting.

Wat een comfortabele camping. prima plaatsen, goed sanitair en een gezellig overdekt terras waar je ook je eigen maaltijd kan nuttigen. De glampingtenten in vorm van Yurts zijn ook erg leuk. prima fietsmogelijkheden. mooi kasteel vlakbij. Leuke zwemplekken aan de oevers van de Tisza en zelfs een natuurlijke zwempoel op de camping.Met ASCI korting voor de camperaar incl electr 18 euro pn. Echt een aanrader
geweldig mooie boomgaard, geweldige gastvrije eigenaren. sanitair was goed schoon, ondanks dat het houten gebouwtjes waren. als je van rust en gemoedelijkheid houdt is het een prima plek. Handig dat er een busverbinding naar de stad Kosice is.

een gemoedelijke, rustige camping direct aan het meer. fantastisch uitzicht, gezellig strandje, goeie zwemplek en fijne ligbedden en parasols die voor de campinggasten geatis te gebruiken zijn. Het sanitair is eenvoudig

Als je houdt van een rustige gemoedelijke plek , ga dan naar deze camping. Royale plaatsen, Prachtig uitzicht, goeie voorzieningen en geweldige hosts die wegens de taal goed geholpen worden door hun kinderen. In 10-15 minuten lopen sta je in het mooie oude centrum van Berat. Je kunt heerlijk eten in het bijbehorende visrestaurant. Ook ontbijten is een aanrader. veel komt uit eigen tuin, verse eieren van de kippen enz enz

leuke plek. prijs is 10 euro ipv Bam. Vriendelijke eigenaren. buiten