@Guenzi
Wat een desolate, vervallen plek. Naast de hoofdweg, aan het begin van het industrieterrein. Grind, lawaai. Vreselijk... en niet zonder reden. Twee andere kampeerders stopten... maar die vertrokken ook meteen.
Ik ben er al meerdere keren naartoe gereden... geen bordjes... kon het niet vinden. Blijkbaar is er niet eens genoeg bewegwijzering voor een bordje... gelukkig zijn er genoeg alternatieve routes.
De parkeerplaats werd voor de tweede keer benaderd. Voor de tweede keer gesloten voor een evenement. Waarom bouw je parkeerplaatsen op terreinen die regelmatig en duidelijk frequent worden gebruikt voor evenementen?
sterk aanbevolen! Super aardige, zeer behulpzame Duitse eigenaren. Geweldige plek om Thessaloniki te bezoeken. Hartelijk dank voor de tip over de reparatie door George.
zeer goede keuze op weg van en naar Griekenland. Zeer vriendelijke eigenaren. Bewaakt eigendom. Schoon sanitair.
kort daarvoor had het geregend. Ik ben nog nooit op een plek geweest waar het overal zo naar kattenurine stonk. Vreselijk. Er lopen ook genoeg mensen rond. Geen zicht op de kloosters. Ook niet op loopafstand. Het is ongeveer 8 km steil de berg op. Plaatseigenaar erg vriendelijk. Sanitair schoon. Percelen klein, onder bomen, ondergrond grit en aarde. Eigenaars willen het identiteitsbewijs bewaren tot vertrek. Helemaal niet mogelijk!!!!
zeer hobbelige toegangsweg. Groot, ruim, schoon strand met een paar bars. Zeer vriendelijke ontvangst op de camping. Goed onderhouden schone faciliteit. We kunnen de plaats zonder voorbehoud aanbevelen. Bezocht in september
We hebben na 3 dagen geannuleerd, ook al hadden we 7 dagen geboekt. Links is een speeltuin met de hele dag hinderlijk geschreeuw en rechts de bouwwerf waar het vanaf 07.00 uur druk is. Herstel is anders voor de prijs. Natuurlijk ben je veel onderweg, maar ik wil ook heerlijk ontspannen voor de camper. Dat werkt hier niet. Absoluut het laatste bezoek. Er zijn altijd enkele plaatsen beschikbaar. Vroeger waren de zaken anders.
Je kunt het weekend vergeten. Veel dagjesmensen stromen langs het meer over de stoffige weg die 20 meter voor het plein loopt. Wolken van stof! Geen douches. Geen prullenbak. Grijs water/toilet via een leiding in de vloer. Zoet water naast een stroomzuil. Als je verder weg bent moet je water halen met een kan of een slang van 30/50 meter hebben. Positief: Vis zeer goed. Er zijn mooiere plaatsen voor 250 kronen zonder elektriciteit en 300 kronen met elektriciteit.
zeer mooie parkeerplaats. Leuke wandeling naar het kasteel of de plaats. Zeer aardige, betrokken gemeenschapswerker die voor de plek zorgt. Het is niet goed dat bezoekers van het Lama-station regelmatig parkeerplaatsen blokkeren met auto's. Het Openbaar Orde Bureau is niet geïnteresseerd om hiertegen op te treden.
Sterk lawaai van permanente bouwplaats direct naast het plein. Van 6.30 uur 's ochtends tot laat in de avond worden elke 10 minuten vrachtwagens geladen met betonnen bolders. Herstel is anders. Telekom LTE zwak, niet genoeg om te streamen. Parkeerplaats groot genoeg. De zeer vriendelijke ontvangst en natuurlijk de nabijheid van Norddeich zijn ook goed.
Het blijft een raadsel waarom de gemeenschap alle grasvelden heeft gesloten. Er heerst hier een absolute parkchaos. Meer campers komen laat in de avond aan en lopen vast bij het manoeuvreren, omdat veel campers chaotisch parkeren door gebrek aan ruimte. Zeer drukke plaats. Niet aan te bevelen.
De watermachine is lange tijd defect geweest. Geen kennisgeving bijgevoegd. Het geld is weg. Dit is hoe je als gemeenschap je geld kunt verdienen. Bovendien ziet de plek er erg verwaarloosd uit.
Dus eigenlijk is de plaats echt leuk en functioneel. Grote percelen, zeer mooie operators, dicht bij de stad op de fiets, brandschoon. Maar het is een toegangsweg naast de deur en je moet zeggen dat dit vervelend is. Het is heel hard. Een woord over het barbecuehuis ... dat is precies in het midden van de staanplaatsen. Ik denk dat dat in de zomer tijdens een gezellig samenzijn tot laat in de nacht luid kan zijn.
de ruimte op de foto's is zeker niet de plaats waar je terecht komt met de routebegeleiding. We wilden op het veld blijven overnachten maar reden verder. Het leidde ergens in Walachije een volledig donkere onverharde weg.
Op Womo-plaatsen met elektriciteit staan auto's / bussen. Parkeren zonder elektriciteit in de weide bij de ingang van de parkeerplaats onder bomen mogelijk. Tarief toch 14 €. Wordt gecrediteerd bij het stoppen bij de herberg. Cola 0.2! voor 3 €, Schnitzel of Cordon Bleu in een beheersbare maat 15 €. Erg duur om op de A .... van de wereld te zijn. Pitch overdag te luid voor recreatie. Dat was niks
Het goede: heel rustig, mooie omgeving om te fietsen u. Wandelen. Slecht: Rumpelwiese, verwijderingskosten 3 €. Grijs water met emmer - voor de buurring, toilet legen ook voor de buurring. Elektriciteit 2 €, geen broodjesservice zoals iemand anders schreef, geen toiletten u. Douche. Overnachting 10 €. Duur en geen comfort ..... dat past niet
Grote lof voor de gemeenschap. Ü 5 € incl. Verwijdering. Water 0,50 ct. voor 50 liter. Royale plaatsen. Veilig gebied. Niet ver van de Rheinfall. Wel irritant bezorgverkeer. Sommige discounters in de directe omgeving die al vanaf 6 uur 's ochtends en de hele dag worden geleverd. Het was helaas erg hard.
Voordeel: direct aan de Rijnwatervallen. Nadeel: de ene staat extreem diagonaal. Parkeergarage van de Rijn valt ernaast. Zeer onrustig. Geen verwijdering. We voelden ons erg ongemakkelijk en zijn gelukkig op het veld naar Lotstetten in de buurt.
Zeer vriendelijke havenmeester. Sanitair erg schoon. V / E top. Luide permanente campers, zeer toegewijd aan vakmanschap. 'S Avonds zijn er feesten op halfuurlijk rondvaartboten. 1 km voor en na al te horen. Fietspad langs de Donau op de hoofdweg. Wie vindt het leuk.
Vooral gebruikt door grote gezinnen. Niet geschikt voor wie op zoek is naar vrede. Afvoer van grijs water via een slang. Het is dichtbij. Geen supermarkt op loopafstand.