@Guenzi
Juni 2026
Het is schandalig om €10 te vragen, terwijl de parkeerplaats voor campers vervolgens wordt geblokkeerd door bezoekers van de sportvelden die er de hele dag gratis mogen parkeren. Discriminatie. Plaats een slagboom, anders heeft de parkeerplaats geen nut.
Mei 2026
Het centrum van Antwerpen is makkelijk per fiets te bereiken. Helaas feesten hippies die op de camping kamperen tot 23.00 uur. Er ligt overal rommel en er staan roestige campers. En de sanitaire voorzieningen... die waren verschrikkelijk.
Een prima plek voor €15 inclusief chemisch toilet/afvalwaterafvoer. Het stadscentrum ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Blijf gewoon rechtdoor lopen. Rustig 's nachts. Ruime staanplaatsen beschikbaar.
Wat een desolate, vervallen plek. Naast de hoofdweg, aan het begin van het industrieterrein. Grind, lawaai. Vreselijk... en niet zonder reden. Twee andere kampeerders stopten... maar die vertrokken ook meteen.
Ik ben er al meerdere keren naartoe gereden... geen bordjes... kon het niet vinden. Blijkbaar is er niet eens genoeg bewegwijzering voor een bordje... gelukkig zijn er genoeg alternatieve routes.
De parkeerplaats werd voor de tweede keer benaderd. Voor de tweede keer gesloten voor een evenement. Waarom bouw je parkeerplaatsen op terreinen die regelmatig en duidelijk frequent worden gebruikt voor evenementen?
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
sterk aanbevolen! Super aardige, zeer behulpzame Duitse eigenaren. Geweldige plek om Thessaloniki te bezoeken. Hartelijk dank voor de tip over de reparatie door George.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
zeer goede keuze op weg van en naar Griekenland. Zeer vriendelijke eigenaren. Bewaakt eigendom. Schoon sanitair.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
kort daarvoor had het geregend. Ik ben nog nooit op een plek geweest waar het overal zo naar kattenurine stonk. Vreselijk. Er lopen ook genoeg mensen rond. Geen zicht op de kloosters. Ook niet op loopafstand. Het is ongeveer 8 km steil de berg op. Plaatseigenaar erg vriendelijk. Sanitair schoon. Percelen klein, onder bomen, ondergrond grit en aarde. Eigenaars willen het identiteitsbewijs bewaren tot vertrek. Helemaal niet mogelijk!!!!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
zeer hobbelige toegangsweg. Groot, ruim, schoon strand met een paar bars. Zeer vriendelijke ontvangst op de camping. Goed onderhouden schone faciliteit. We kunnen de plaats zonder voorbehoud aanbevelen. Bezocht in september