@GuidovdT

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

goed opletten, je rijd er zo aan voorbij. alles werkt prima. kost 3.95 euro, alleen met bankpas of creditcard.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

geen leuke plaats, dicht bij een groot opslagterrein. voor noodgevallen dus

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

mooie locatie, lekkere wijn en vriendelijke ontvangst. eenvoudige faciliteiten prijzen aangepast: 17 euro 2p + elec terrein glibberig bij regen, dan alleen voor lichte campers

We waren hier 13 sep en werden zeer vriendelijk ontvangen. de eigenaars waren nog pas vanaf juli bezig en alles zag er al stralend uit. alleen een douche ontbreekt nog! leuke camping ingericht voor lange canotochten.

Sitecode: 19052

Prachtige camperplaats alleen jammer dat sommige mensen (Duitsers) hun cassette legen in een daar niet voor geschikt toilet. Foto is geblurd. Ondanks dit gedrag toch 4 sterren.

overnacht parkeren 300 nok, geen faciliteiten, heel mooie omgeving

Sitecode: 19589

mooie camping, netjes, dicht op kaar, aan strand, alles via pasje, beetje duur 365 nok

erg mooie camperplaats, veel ruimte in bosrijke omgeving. adres stuurt je naar de camping, doorrijden naar Parkplatz Nord!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hier moet je niet naartoe als je water nodig hebt en weinig tijd. 10 ltr drinkwater tappen kost je ongeveer 20 minuten.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Fantastische camping op een mooie plek. alles is aanwezig. Van de omgeving hebben wij helaas niet kunnen genieten omdat onze hond Tjerk erg ziek was door een parasiet. Met hulp van Lobo (de gastheer) naar een dierenarts die Tjerk medicatie gaf. Lobo, toen wij vertrokken omdat wij bang waren dat Tjerk niet beter zou worden had je het over de naam van het stadje: Esperanca....Tjerk is nu minder ziek en wij komen graag terug om echt te genieten.

weinig/geen beschutting tegen wind, als het vol is met 35 plaatsen is het ver lopen naar 3 wc's.

rommelig, geen info, geen leuke plekken

leuke plek, maar: geen water, geen loosmogelijkheid, wel 21.50 euro.

Ik sluit mij aan bij de vorige schrijver. Had de hoop dat de situatie verbeterd zou zijn na zoveel jaar, maar niets is minder waar. Ik zal u de details besparen maar het is hier te walgelijk voor woorden.

De coördinaten geven een plaats 70km verderop!! De juiste: N60.785880/E06.743526. de link naar Google maps is ok. CP is goed voor een nacht. wij waren er 21 juni, toen was de toilet defect, werd de volgende dag gerepareerd.

Prachtige lokatie. Behalve droogtoilet en water geen voorzieningen. Prijs stijgt per week. inmiddels NOK130

Fijne camping. Sluit mij aan bij de vorige schrijvers. Alleen klopt de prijs hier op Campercontact niet. Check de website, prijs is NOK 390 voor 1 camper en 2 volwassenen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie locatie,heel vriendelijke ontvangst, 4 camperplaatsen, veel ruimte, alles prima!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

rustige en mooie locatie. op 31 mei waren de toiletten dicht. de gletsjer gaten en rotspartij erg interessant.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

alles dicht, vervallen, wrsch al jaren dicht, tegenover begraafplaats

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Helaas voor niets hier naar toe gereden (30 mei). Gaat pas in zomer weer open.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wij kwamen langs om de cassette te legen. na goed zoeken gevonden, niet iedereen kan het fins begrijpen. je moet de gele deur hebben! "Kemmssan tyhjennys"

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

erg leuke plek, veel ruimte, op 16 mei ook vrij stil. coördinaten kloppen niet! neem gelijk afslag jachthaven. Google geeft: N56.122599;E14.677992.

op zich een mooie omgeving, maar ... toch vreemd dat niemand meldt dat het een voormalig kazerne terrein is waar de nazi elite werd opgeleid. Heel open terrein met veel grote parkeerplaatsen en imposante gebouwen; niet voor ieder een prettige omgeving!

helaas geen plaats meer voor campers hoewel de borden er nog wel staan. het pontje werkt nog wel.

overdrijven is een kunst. hangt af van de situatie. geen faculteiten. restaurant had slechte erwtensoep en voor zonsondergang moet hier niet zijn. 5 plaatsen naast elkaar aan een grasveld!

leuke plek, vlak bij groot natuurgebied. vriendelijke eigenaars. het is incl water en stroom, geen faciliteiten. de WiFi is zeer zwak. de wijn wordt niet zelf gemaakt maar komt uit Frankrijk.

voor ons niet geweldig. l alle plekken bij de rivier bezet door sportvissers die ons liever zagen vertrekken. het terrein is kaal. wij zijn weggegaan en zouden niet omrijden

prima locatie voor buscamper. veel ruimte met beschutting, redelijk vlak met gras en zonnige plekken aan de rivier. wij waren er erg blij mee.

er staan 2 camperplaatsen op dezelfde locatie ... aan de weg wil je niet staan aan het meer is top

beetje saai, goed voor een koffiestop

fantastische mooie plek. de enige locatie op het plareau waar je mag staan. we waren er 9 juni, zonnig en nog heel veel sneeuw. geen faciliteiten wel afvalcontainer. beschermd gebied, je mag niet stoppen onderweg.

wij kwamen aan om 1500h, staat er eenbordje receptie open elke dag 10-12h. zijn dus maar verder gegaan!

mooie locatie zonsondergang aan het meer, ruime plaatsen en alle faciliteiten prima op orde.

21 mei 2022 - fantastisch mooie plek, geen voorzieningen, maar .. uitzicht geweldig en mooie wandeling naar duin met vuurtoren. G&J

6 juni 2022 - mooie camping veel ruimte aardige eigenaars, schone toiletten en gratis douche. met stroom 260 kr. min punten: cassette legen is moeilijk en grijs water afvoeren moet buiten aan de weg.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

4 juni 2022 - mooie locatie, helaas slecht onderhouden (droog toilet vol en slingerend afval) - geen faciliteiten - in juni geen muggen- G&J

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

4 juni 2022 - De review leek wel aardig. Receptie was dicht met bericht om te bellen voor info. Eigenaar had geen plaats voor onze camper op een leeg terrein! Zoiets nog nooit meegemaakt. Dus nul sterren! - G&J

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

wij waren hier op 4 juni 2022 - deze plaats heeft nooit faciliteiten gehad vlgs de eigenaar van het tankstation. erg jammer want in deze regio is er vrijwel niets - in feite nul sterren - G&J

leuke overnachtingsplek. 1 Ster minder vanwege coronatoeslag. Restaurant is gesloten.

Rustige plek aan het water. Ruime plekken. verharde ondergrond met vlonders.