@Guillaumke
- 2014
Het is een prachtige naturistencamping met ruime plekken en schoon sanitair. Wij werden niet hartelijk ontvangen. Wij misten de spontaniteit en betrokkenheid zoals bij de vorige eigenaar. Verplicht: Aankomst na 14.00 Vertrek voor 10.00 Geen winkel in de buurt. Wel broodservice. Geen plek om grijs water te lozen. Campertoilet mag enkel met "groene" chemicaliën geloosd worden. Zwembad was niet open. Er wordt geen Nederlands of Engels gesproken.
Nette en geschikte plek. 's nachts rustig. Wel gauw vol, maar dan is er aan de overzijde nog wel ruime gelegenheid. Prima bakker iets over de houten brug.
Er is nog steeds een Camping car kaart nodig. Als je die niet hebt, kun je ter plaatse een account aanmaken waarbij veel nutteloze informatie gevraagd wordt. In de stromende regen het hele proces doorgelopen voordat de prijs vermeld werd E20,- incl. btw. excl. elektriciteit en water. Onduidelijk hoe je er na registratie in komt. Wij zijn hiermee niet verder gegaan. Om de kraanvogels te spotten word je gedwongen om de camper op deze CP te zetten.
Sitecode: 22031
Voor een overnachting tijdens doorreis is dit een goede plek. Voorzieningen werken allemaal en gratis. 's nachts rustig, overdag nogal lawaai van verkeer en naastliggende werkplaats.
Voor camperaars is de dichtbij gelegen CP beter geschikt dan de camping, vooral voor grote campers. Wij ondervonden overdag veel lawaai van (tijdelijke) grootschalige bouwwerkzaamheden, wat ons vooraf niet verteld was. Eigenlijk was een financiële reductie op zijn plaats geweest. Sanitair was goed bruikbaar, wel nogal wat schimmel aan de muren. De wegen op de camping zijn behoorlijk hobbelig en de plaatsen niet vlak. Voorzieningen zijn o.k.
CP goed toegankelijk en ruim plaats, ook voor grotere campers. Matig verlicht terrein, is eigenlijk een grote parkeerplaats. Er is ook nog zo'n parkeerplaats aan de andere kant van het stadje, waar je ook mag staan volgens toerist information. Wij ondervonden veel lawaai van de nu snelstromende beek. Het eerste deel van de parkeerplaats stinkt door de open afvalbakken die daar staan. Om 9.00 was er nog geen winkel open. Geen verdere vorzieningen
Inderdaad prachtig uitzicht en heel stil, af en toe passeert een auto. Wc en wasgelegenheid prima en gratis. Cassettetoilet schoonmaken mogelijk en ook gratis. Deze voorzieningen zijn schoon en netjes.
Bij aankomst stonden er 2 erg oude campers die met kinderspeelgoed en lange waslijn de overige plekken deels bezetten. CP ligt eigenlijk op een afgelegen plek, met geen winkels of woningen in de buurt. Al met al maakte het ook geen betrouwbare indruk bij ons. Wij zijn verder gereden.
Prachtige CP met ruime plaatsen die gemakkelijk toegankelijk zijn. Vrije plaatskeuze. Vriendelijke ontvangst. Terrein en sanitair goed verzorgd en schoon. Deze CP nodigt uit voor mensen die van rust en natuur houden. Water en stroom dichtbij. WIFI is goed en gratis.
Weinig plekken en wat lastig manoeuvreren. Terrein wel vlak. Weinig voorzieningen en erg dicht bij de nogal drukke straat. Maar voor een nacht goed te doen.
We verbleven hier in het naseizoen van 2020. We hadden een CapFun kortingskaart, hier gekocht, maar deze werd niet geaccepteerd! Ze wilden ook geen geld terug voor de nutteloze kaart. Ook geen ACSI meer. Onvriendelijke mensen, veel honden, veel lawaai. Voor de speeltoestellen worden geen officiële veiligheidsattesten getoond. Ouders moeten zelf verantwoordelijk zijn voor de beveiliging en daar moet je voor tekenen. Veel muggen. Snel weer weg.
Goede plek voor een overnachting op doorreis. Wij konden van de douche gebruik maken. Beheerder adviseerde naar Plaza-Italia te gaan. Daar hebben wij slechte ervaringen mee. Telefonisch 2 pizza's besteld. 1 bleek zwart verbrand, de ander was veel te zout. Kosten volgens webside: "bezorging v.a. o,oo Euro" maar ons werd achteraf E8,50 in rekening gebracht. Klacht hielp niet, ook geen excuses. Beheerder heeft het niet opgelost. Dunia is wel goed.
Wij kwamen rond 18.00 aan, om voor 1 nacht ye staan, maar werden niet toegelaten. Wij werden verwezen naar de CP in de stad. Geen uitleg gekregen waarom wij daar niet konden staan. Botweg "Nein"
De plek is geschikt voor bezoek aan het Lac. plaatsen en toegang zijn goed. Het betalen is nogal omstandig en lastig. Wij hadden geen spoelwater voor toilet.
Toegangsweg is smal, lang en hobbelig. Wel goed te doen als er geen tegenliggers zijn, want de uitwijkmogelijkheden zijjn te klein voor grotere campers. Achter het hotel zijn geen 6 standplaatsen voor campers en ze zijn maar deels verhard. Vanwege de zware regenval mochten wij op de parkeerplaats staan voor gasten. Vriendelijke ontvangst en goede wandelmogelijkheden.
Goede plek. Geweldig uitzicht. Guardia Cevill komt regelmatig langs, ook 's nachts. Let op als je 'boven' wilt staan. Links in de hoek lijkt het een openbaar toilet van bezoekers met busjes die geen toilet aan boord hebben... Sani is lastig omdat de kraan voor het spoelen van het container niet goed werkt.
Het is een mixed parking. Redelijke kans op lichte schade aan je camper omdat de personenwagens nog net even naast je willen staan en dan de portier opengooien.... Verder nogal veel lawaai ondervonden van de naastgelegen straat over de brug. Groenstrook naast het riviertje wordt kennelijk als toilet gebruikt. Voorzieningen o.k.
Ruime en gemakkelijke toegang ( niet via het dorpje gaan) Vlakke verharde plaatsen. Schoon en netjes. Kloosterbezoek mogelijk. CP wordt veel gebruikt door personenwagens voor kloosterbezoek. Dat is echter niet de bedoeling. Geen 10 omdat de 10 gereserveerd is voor ook prima CP maar dan met gratis stroom en douche mogelijkheid
Prima, ruime en vlakke CP op verharde ondergrond. Sani is o.k. Leuke wandeling naar het dorpje. Lekkere wijn bij de cave. Alles naar wens en gratis.
Mooie plek, maar vaak te vol en de plaatsen zijn wat krap. In het dorpje is niets te koop (althans geen winkel gezien). Erg dicht aan een drukke doorgaande route, nogal storend. Sani is niet hygiënisch .
Handige en goed toegankelijke nette CP ideaal voor de reis van/naar het zuiden. Vriendelijke mensen. Plekken voldoende groot (achter en voor vrij). Voorzieningen goed en alles gratis. Daarom graag een bezoek gebracht aan het winkeltje.
De standplaats is prachtig. Er te komen is goed te doen, mits er geen tegenliggers zijn. Mooie wandelgelegenheden. Sani faciliteiten is mager, zeker voor het gevraagde geld: watertappunt en stortplaats te dicht bij elkaar. WC (zeer eenvoudig) hoort niet bij CP maar bij de algemene parkeerplaats. Dus verder lopen. Terrein is redelijk vlak. Coordinaten waren niet geheel juist.
Deze "camping" is nog verder achteruit gegaan. Er zijn geen watertappunten meer in de buurt, het sanitair veelal kapot en niet hygiënisch, wij hebben gezien dat 2x per week gif over het gebied wordt gespoten met een vliegtuigje. De prijzen variëren sterk voor hetzelfde. Veel loslopende honden. Nors personeel. Enkel vooruit betalen en ga je eerder weg, is je geld ook weg, gevaarlijk elektrisch enz.
Alles is er, hoewel basic. Let wel op hygiëne. Beheerders dringen je niets op. Mooi uitzicht. Vrije keuze van de staanplaats. Goed toegankelijk en dicht bij autobaan. Pomp en super in de buurt. Daar beleef je nog de stilte!
Coördinaten kloppen wel. Verwarring kan het 1ste bord geven dat verwijst naar het watertappunt. Echter 150 m. doorrijden naar het 2de bord en de CP. CP is vlak, groot en gemakkelijk toegankelijk. Echter onderhoud was slecht, overvolle afvalbak met zwerfvuil, flink eind teruglopen om kaartje te kopen bij zwembad tijdens openingstijden. Voorzieningen zijn op een andere minder toegankelijke locatie.
CP stat met even bordje op de doorgaande weg aangegeven, achter leegstaand hotel. Plek is prima. vlak, toegankelijk, ruim, goed uitzicht. Totaal geen honden waargenomen. Voor ons was een monotone toon gedurende de nacht goed hoorbaar en konden daardoor slecht slapen. Geluid komt van elektriciteitsstation achter het parkje. Als je daar niet gevoelig voor bent is de waardering wel een 7.
Inderdaad prima locatie voor natuurliefhebbers. Laatste 5km ernaartoe is een beetje lastig. 11 plaatsen is wel te optimistisch. Voor 11 grote campers (7m+) lijkt er geen plaats te zijn om te manoeuvreren. Beheerder enthousiast. Prima om er te eten! Mooi uitzicht. 's Morgens wel koud hoog in de bergen.
Wij waren hier op zondag. Sanitair gesloten. Ook dagelijks na 17.00 gesloten. Geen stroom te bekennen. Je staat echt tegen de straat aan. Er stond verder niemand. Omdat zondag niet representatief is voor de hele week toch nog een 5.
Met voldoende kabel en blokken zijn er meer dan 2 plaatsen mogelijk. 's nachts rustig. CP netjes. Stadje op zondag doods. Alles gesloten. Verder ok.
Inderdaad mooi uitzicht, als het maar niet te druk is, want dan kijk je tegen de wagen van je buurman aan. Terrein is mooi vlak. Stroom bij de plaats deed het niet maar bij de buurman gelukkig wel. Gemeld maar is nog niet gerepareerd. De CP toch nog lastig te vinden omdat het bord in het dorp besmeurd was. Brood is ok. Over prijzen en WiFi werden wij vooraf niet geïnformeerd. Stroom is extra.
Een echte stads CP. Geen enkele voorziening. Sat ontvangst op enkele plekken mogelijk. CP is goed toegankelijk. Overdekt winkelcentrum met gratis WiFi dichtbij. Wel druk. Indien de plaatsen bezet zijn gaan camperaars midden op het plein staan. Dat kan wel, maar daardoor wordt uitrijden uit de reguliere plekken wel bemoeilijkt.
Wij waren hier voor de 2de keer. Nog steeds prima CP. Plekken voldoende ruim en vlak. Elektriciteit gratis maar infra hiervan kan veiliger. Uiteraard wel even getankt bij de pomp tegenover, nog voordelig ook.
Goede plek om te staan. Dicht bij de winkels. Mooi uitzicht. Goed toegankelijk.
Omgeving keurig verzorgd. Plaatsen vaak erg schuin maar verder ok. Sani matig toegankelijk en wat gedateerd. Wel alles gratis. 2 nachten gestaan maar slecht geslapen wegens voortdurend hondengeblaf tot in de morgen. Het was net een soort hondenconcert in de buurt, achter elkaar door. Om deze reden komen wij hier niet snel terug.
Nette en in najaar ruime plaats voor camperaars. Hoewel geen stroom toch een 8 vanwege goede locatie, redelijk rustig, goed toegankelijk, vlak verjard terrein en gratis.
Inderdaad een geschikte plek om het mooie stadje te bezoeken. Voorzieningen prima in orde, washut heel schoon. Geen douche. Vriendelijke ontvangst. Jammer van de ligging. Erg kleine plaats en veel lawaai van goederen treinen en vrachtverkeer. Daardoor 's nachts nauwelijks geslapen.Daarom niet meer dan een 5, ook gezien de prijs.
Hier kan men goed staan voor een nacht. Zaterdags markt in stadje, lopend te bereiken. Betalen via automaat gaat soms lastig. 's Avonds komen auto's met honden om die uit te laten achter de campers. 's Ochtends worden naast de CP ballonnen opgelaten. Leuk om te zien.
Wel geschikt als CP in naseizoen. Als camping minder. Vooral in hoogseizoen propvol. Let op: ze willen graag alle persoonsgegevens van de gasten. in Sept.2018 was de drinkwatertemperatuur veel te warm om te gebruiken als fris water voor de camper. ca. 25 graden. Kans op versnelde bacteriegroei en daardoor ziektes. Douchewater oncomfortabel. Winkeltje was maar 1 dag open. Opgewarmd fabrieksbrood.
Als camperplaats niet zo geschikt. enorme aantallen muggen steken je letterlijk lek. Ook de beruchte tijgermug is hier meermaals gesignaleerd. Ter bestrijding komt regelmatig een vliegtuigje over die grote dosis vergif over het gebied laten neerdalen. De campinggasten ademen de lucht in... Zeker ongeschikt voor mijn kinderen. Geen klantvriendelijkheid, alleen het grote geldgraaierij.
Geen rustige CP. De verharde plekken hadden geen tv ontvangst, maar de onverharde wel. Vanwege de modder stond daar niemand. Er stonden meerdere sloopwaardige auto's op de CP, waar voortdurend in een open garage met lawaai aan gewerkt werd. Ook het aan en afreizen van klanten/kennissen en de luidruchtige gesprekken was de hele avond storend. Tot 22.00 was ook een radio hard aan in de garage.
Heel vriendelijke en behulpzame ontvangst. Plezierig hier te staan. Ruim en goed toegankelijk terrein. Natuurlijk hebben wij hier ook even getankt.