@Guillaumke
- 2012
Oktober 2026
4 foto's toegevoegd · 4 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Vanaf de cp kun je prachtig uitlopen, bv langs de rivier. Het is er schoon en rustig. Het centrum op 2.4 km is vrij hoog gelegen, maar is eventueel ook per bus bereikbaar.. De supermarkt is goed te voet te bereiken. 6 camperplaatsen voor zo'n interessante stad met een enorme kathedraal in het centrum en gratis voorzieningen is natuurlijk snel vol. Elektriciteit is er niet, maar daar zorgen camperaars steeds meer zelf voor.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 dagen geleden

September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Het is een prachtige naturistencamping met ruime plekken en schoon sanitair. Wij werden niet hartelijk ontvangen. Wij misten de spontaniteit en betrokkenheid zoals bij de vorige eigenaar. Verplicht: Aankomst na 14.00 Vertrek voor 10.00 Geen winkel in de buurt. Wel broodservice. Geen plek om grijs water te lozen. Campertoilet mag enkel met "groene" chemicaliën geloosd worden. Zwembad was niet open. Er wordt geen Nederlands of Engels gesproken.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Nette en geschikte plek. 's nachts rustig. Wel gauw vol, maar dan is er aan de overzijde nog wel ruime gelegenheid. Prima bakker iets over de houten brug.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Er is nog steeds een Camping car kaart nodig. Als je die niet hebt, kun je ter plaatse een account aanmaken waarbij veel nutteloze informatie gevraagd wordt. In de stromende regen het hele proces doorgelopen voordat de prijs vermeld werd E20,- incl. btw. excl. elektriciteit en water. Onduidelijk hoe je er na registratie in komt. Wij zijn hiermee niet verder gegaan. Om de kraanvogels te spotten word je gedwongen om de camper op deze CP te zetten.
Sitecode: 22031
Voor een overnachting tijdens doorreis is dit een goede plek. Voorzieningen werken allemaal en gratis. 's nachts rustig, overdag nogal lawaai van verkeer en naastliggende werkplaats.