@GustaafOldenbeuving
- 2024
Super mooie CP! Aardige eigenaar, prachtig sanitair, mooie omgeving! Echt alles wat je nodig hebt! Wij komen zeker terug 😀
Prima CP! Alles aanwezig en inkoop mogelijkheden in het dorp! Prima fietsomgeving. Super rustige nachten! Jammer dat men niet de moeite neemt om zijn glaswerk in het dorp te dumpen maar in plaats daarvan de flessen naast de vuilcontainer neer te zetten! en we weten allemaal …… waar er 1 staat komen er velen bij! Maar dat is een instelling van de gasten en doet niets af aan de CP!
Nette CP, stroom, water innemen en lozen, toilet lozen! Heerlijk rustig, goede fietspaden, plaatselijke wandelroutes en op komoot! Eetgelegenheid in Pronsfeld! En niet te vergeten afvalcontainers op het terrein!
Super mooie en fijne Camperplaats in een prachtige omgeving! Mogelijkheid om te lozen en water in te nemen! Mooi en rustig gelegen aan de rand van Wanroij. In Wanroij zijn een Albert Heijn en restaurantjes! Vanaf de Camperplaats kun je direct fietsen en wandelen! Heel vriendelijke en behulpzame beheerder! Zonnige en wat meer schaduwrijke plaatsen en die prijs…. €10,- p.n. Wij komen absoluut terug! Willy, bedankt voor het fijne verblijf!
Mooie Cp! Schoon, water innemen, lozen en stroom! Geen idee of het werkt, we hadden het niet nodig! Mooi uitzicht en een typisch Spaans dorp met een café waar je een drankje kan doen! Voor een kleine Eroski is het aanbod best wel uitgebreid! Als de Cp niet zo schuin was hadden wij 5 sterren gedaan! Blokken echt nodig 😉
De grote parkeerplaats is nu verboden voor campers. De CP direct aan de rontonde is nu een betaalde CP. €12,00 voor 1 overnachting en voor elke volgende nacht €20,00
Prima plek als je de “woestijn van het Noorden” wil bezoeken! Service mogelijkheid en Dia supermarkt in de buurt! s’Nachts lekker rustig!
Vanmorgen vertrokken na een verblijf van 2 weken op deze heerlijke basic CP! Mogelijkheid om vers water in te nemen en grijs en zwart water te lossen! Even het hek door en je vindt een buiten douche, buiten keuken, wasmachine, zitje en het huis van Paul en Manon! Deze super vriendelijke eigenaresse zal je alle mogelijke bezienswaardigheden en tips geven om je verblijf super te maken! Dit was onze eerste keer hier en zeker niet de laatste! € 12 pn
Zeer nette CP gelegen tussen mooie natuurgebieden. Water aan en afvoer aanwezig en ook het lozen van zwart water. Ruime plaatsen en een gastvriendelijke eigenaar. Wij komen zeker terug!
Top camperplaats. Schoon, netjes en vriendelijk. Onze 2de maal hier en volgend jaar komen we weer terug. Ideaal om te fietsen en te wandelen.
Mooie CP met ruime plaatsen, goed sanitair , hele aardige eigenaren! Er werden zelfs waterijsjes uitgedeeld tijdens deze super warme dagen en bij aankomst twee eitjes 😀 In het dorp een Poiesz en restaurants genoeg in de buurt! Lozen afwalwater in her dorp verder alles aanwezig wat je nodig hebt! Goede fiets en wandel mogelijkheden!
Mooie CP met alle voorzieningen voor de prijs (momenteel) €14,00 daar kan je niets verkeerds van zeggen. Ruime plaatsen en een leuk restaurant in het dorp. Restaurant Bar de la Loire lekker eten voor een nette prijs.
Sitecode: 1909
Goed genoeg om er een paar dagen door te brengen. Sani is verouderd en slecht onderhouden.
Een nacht op deze CP! Geen gebruik gemaakt van de service mogelijkheden. Prima rustige nacht gehad! Wij hebben geparkeerd op de plaats bij de kasteelmuur!
Rustige gratis CP met water lozen, innemen en toilet legen en een vuilcontainer! Groot sportveld maar absolute rust wat dat betreft! Consum en een Dia super en kleinere winkels en barretjes in het dorp! Voor de liefhebbers: er is ook een China store 😀 Leuke wandelingen in de omgeving (komoot) Met dank aan de gemeente 😀
Hele mooie Camperplaats bij hele leuke mensen! Prijs is prima, fijne douche, stroom incl. De cactussen van Kevin zijn ook prachtig en het eten van Mimi is lekker 😀 En zeer ruime plaatsen!! Wij komen zeker terug 😀😀
Leuke plaats met veel potentie! Geen stroom, wordt ook gezegd maar als men dan toch stroom probeert te pakken heeft de hele CP geen water! Dus schuld van eigenwijze camperaars! Douche helaas koud water dus dan toch maar in de camper douchen! ieder weekend live muziek met afwisselende bandjes! Spare ribs zijn okay! Prima plek voor €10 p.n.
Prima CP water tap en afvoer grijs en zwart water allemaal gratis! Geen stroom! Dia in het dorp en restaurantjes en barretjes genoeg! Alleen niet rond de feestdagen gaan staan als je licht slaapt want het direct naastgelegen cultureel centrum wordt dan volop gebruikt voor feesten voor de jeugd! Tot een uur of 5 s’nachts veel lawaai van muziek jongeren! Toen wij er stonden heeft het een nacht flink geregend en veranderde de plaats in een meer!
Wandelen, motorrijden, winkels en terrasjes vlakbij! Een fijne CP waar je langer kan blijven staan! Stoeltje buiten geen probleem! De plaats is dit jaar gesloten van 19 dec tot 7 Januari! s’avonds maakt de politie een rondje, heel veilig allemaal! De CP wordt veel gebruikt door paraglyders, dit kun je ook volgen vanaf de CP! Alles gratis, de stroom is afgesloten maar genoeg zon voor de panelen! Kortom een toplocatie met dank aan de gemeente!
Super camperplaats! Alles gratis aanwezig alleen geen stroom! Hoge druk op het water! Je hebt een grote waterdief nodig! Dichtbij centrum, goede wasserette! Even op Google maps zoeken op La Colada! Restaurantje en barretjes vlakbij! Je mag wel stoelen en een tafeltje buiten zetten tussen 08.00 en 24.00, geen waslijn! Dus geen kampeer gedrag klopt niet helemaal!
Gratis dus okay! Jammer dat je alleen vrij water kan lozen! Nogal wat hondenpoep op de plaats maar dat is de schuld van de eigenaren! De tweede avond nogal wat herrie van auto’s waarvan het gaspedaal bleef hangen! En knetterhard langsscheuren is schijnbaar ook gaaf! Maar dat is natuurlijk ook niet de fout van de CP! Maar wel een goede plek om het stadje te ontdekken en het kasteel te bezoeken!
Drie sterren! Toen wij er waren was het nogal winderig en op het terrein achter de CP was alleen maar wapperend plastic te horen! Alles gratis dat wel maar door het giga bord met ALLEEN maar verboden vraag ik me af waarom ze in hemelsbaam een CP
Prima plek voor een nacht! Mogelijkheid om je camper te wassen, redelijk rustig!
Prima Camperplek! een nacht gestaan, heerlijk rustig! Uiteindelijk met 3 campers! Water vullen, grijs en zwart water lozen allemaal gratis! Geen stroom! Vuilcontainers aanwezig! Dorp inderdaad wel heel rustig! Met dank aan de gemeente!
Sitecode: 19260
Prima plek voor een nacht maar vrij krap ten opzichte van de campers tegenover je! In ons geval stonden er grote campers tegenover ons wat het insteken wat moeilijker maakt! toen wij er stonden was het best onrustig! Wel op loopafstand van de mooie oude binnenstad en een Dia super tegenover de CP!
Mooie rustige CP! Wij hebben een probleem gehad met het opladen via de zonnepanelen! De zon komt niet meer over de heuvel dus amper opgeladen! Doet niks af aan de locatie maar vanaf November een ding om rekening mee te houden! Wij konden niet ontdekken welke van de twee kanten van de sanizuil voor het toilet was! Beide met een roostertje afgedekt! Wij hebben een prachtige motor toer gemaakt!
In Juni hier een aantal nachten gestaan en nu op doorreis maar weer een nachtje! Prima plek! Muntje voor water in het museum!
Gratis CP, stroom betaald! Toilet casette legen mogelijk maar schoon spoelen niet! Wij konden de grijs water afvoer niet vinden! Water betaald!
Super nette betaalde CP met keus in hoeveelheid water! Gewoon met geld! wil je 50L dan 50 cent erin! Betaald stroom! Veel stroomzuilen dus geen geharrewar wie er “recht” heeft op stroom! Bijzonder brede uitgezette plaatsen, zelfs met aanhanger naast de camper stonden we riant! Wandelen en fietsen ook mogelijk! Alle winkels die je nodig hebt op loopafstand We hebben gegeten in het Brauhaus! Helemaal goed hier in Prüm!
Prima CP, deze is goed te vinden! We komen nl van een zoektocht naar andere plaatsen 😉 Goede service zuil, goed druk op het water, gratis maar geen stroom! ook niet nodig!Heerlijke rustige nacht gehad!
Prima CP met gratis service, ook stroom (even delen met 3 weg stekkers) Grote Supermarkt op loopafstand!
Prima plek voor 1 nacht! Sanizuil werkt goed, geen stroom! Helaas geen vuilnisbakken! Schaduwrijk dus als je zon nodig hebt voor de panelen moet je in het gras gaan staan! In de herfst sowieso beter want wij hebben de camper verzet omdat er steeds eikels op het dak vielen 🤣 Wel direct vanaf de CP een prachtige wandeling gemaakt!
Zeer nette CP , prima voor een nacht! Een minpuntje vond ik dat je de WC cassette niet kon spoelen! Ik kon alleen de knoppen vinden om de put te spoelen! De Jetons haal je oa bij het gemeentehuis (! Dat is het gebouw bij de Marché , er staat Hotel de Ville op de gevel ) en de Boulanger! Let op alleen s’morgens open! Verder zijn er nog 2 andere punten waar je Jetons kunt halen maar die hebben we niet gevonden!
Hele leuke mini camping! Alles wat je nodig hebt is aanwezig en de droogmolens her en der… geniaal! Heerlijke plek waar wij 3 nachten hebben gestaan! Bijzonder aardige ontvangst door de eigenaren! Dank jullie wel en we hebben geen afscheid genomen, wij vertrokken vroeg en wilden jullie niet storen! Tot een volgende keer?? 😉😉
Prima plek voor een nacht! Service gratis, stroom met jetons maar is volgens mij kapot! Wij vonden Tonneins absoluut geen leuke plaats, grauw, depressief en verwaarloosd! Maar dat is onze mening en dat doet niets af aan de CP
Grote CP met gratis voorzieningen! Stroom geen idee! Ook hele grote campers kunnen hier terecht! Aan een riviertje! Staanplaatsen overwegend gras! De eerste nacht best vol de tweede nacht beduidend minder vol! Geen Roma’s toen wij er stonden! Redelijk vlakke plaatsen! Prima plek!
Gratis, ook stroom maar dan 1 uurtje! Iets om rekening mee te houden! Geen ruimte voor grote campers! Wij hebben een 6.90 m met aanhanger en komen op de enige dubbele plaats staan! Kom op tijd want de CP is snel vol met 7 plaatsen! Carrefour op loopafstand! Prima plek voor een nachtje!
Een super mooie gratis CP in een giga gezellig dorp met super vriendelijke mensen! wij troffen het, we waren er tijdens de jaarlijkse Fiësta week! Wij voelden ons super welkom en de inwoners hebben ons meegenomen in de tradities van het dorp! Na het feest is het inderdaad een zeer rustig dorp maar ons is verteld dat de bar gewoon het hele jaar open is! Super lekkere wijn voor een meer dan redelijke prijs! Wij komen hier zeker weer terug!
Hele mooie CP , nog steeds gratis en nog steeds geen service mogelijkheid! Dat is jammer maar het is niet anders! Goed bezocht dus wees op tijd! Ezcaray is een leuk stadje met een mooie en gezellige binnenstad! Markt op zaterdag en een fijn zwembad! Als er service mogelijkheid was kreeg het 5 sterren!
Max verblijf 48 uur, geen blokken of level systeem toegestaan terwijl met blokken de camper nog scheef staat! Absoluut geen kampeer gedrag toegestaan!Leuke plek voor dag recreatie meer niet! Service mogelijk, geen stroom! Super slecht telefoon bereik! Wij zijn toch maar doorgereden!!
Best wel leuke CP! Thermaal badjes erbij, rivier, terras en kiosk! Alles aanwezig aan service, stroom beperkt wel gratis volgens mij en toilet legen is moeizaam! Stond s’avonds behoorlijk vol! Ondanks terras is het s’avonds rustig 😀
Sitecode: 19456
Prima plek voor een nacht! Alle service aanwezig behalve stroom!! Leuk om een dagje door de stad te slenteren! Het blijft een grote parking vandaar 3 sterren!
Alles aanwezig behalve stroom! Maar hebben we niet nodig 😀Rustig en op loopafstand van het stadje! Mercadonna in de buurt! Overdag een paar campers en s’avonds behoorlijk vol! Wel blokken nodig 😀 Met dank aan de gemeente!
Wat een heerlijke Camper plaats! De €7,- meer dan waard! Super vriendelijke eigenaren, pracht locatie tussen de bergen! Wij hebben mede door de recensies hier het restaurant opgezocht in het dorp! En daar is geen woord van gelogen, zalig vers eten voor een kleine prijs, bijzonder aardige eigenaren! Ze gaven je het gevoel of je al jaren stamgast bent! Wij komen zeker terug, zowel op de Camper plaats als in het restaurant “Calleja”
Voor de plaats 4 sterren! Leuke gratis plek maar 0 sterren voor het volk wat er neerdaalde! Er werd ons verteld dat er vanaf de volgende dag een aantal dagen feest zou zijn op het terrein! s’Nachts liep het binnen met een giga grote kermiscamper en bijbehorende auto’s en de service plek werd deels geblokkeerd en ze sloten zich permanent aan op het schone water! misschien zou de gemeente de plaats tijdelijk moeten sluiten als er een feest is!
Fijne plek, mooie fiets mogelijkheid, wandelen, motorritten! Toilet schijnt op slot maar hebben we niet nodig! Staan stroompalen maar werken niet! Maar wederom ook niet nodig voor ons! Gratis toilet en grijswater lozen en water innemen! Voor een gratis plek….. helemaal okay! Met dank aan deze gemeente!
Omdat het “alleen” om een parkeerplaats gaat geef ik 3 sterren! Geen service mogelijkheid maar heerlijk rustig! Ook wij hebben gevraagd( in het winkeltje open van 16.00 tot 19.15 ) of we mochten overnachten, het mocht 😀 Lekker biertje gekocht, kleine donatie voor het klooster gedaan ( mag je ook in ) en heerlijk geslapen! Er is een toilet maar dat hebben we niet nodig! Bijzonder aardige mensen daar en een plekje “anders dan anders”
Super fijne plek! Gratis laden en lozen! Lekker rustig en toch vlakbij het dorp! wij hebben hier 2 prachtige wandelingen gemaakt, een motor toer gereden en een relax dag gehad! Elke dag vlogen er rode wouwen rond, echt een aanrader!!!! Dikke 5 sterren 😀😀Met dank aan de gemeente!
Door de week vast prima maar wij kwamen aan op zaterdag en er was nog plaats op de achterste plaats( als dat ook een cp is) Echt gruwelijk druk! Had het idee dat we op een bouwplaats stonden! Wij zijn er dan ook weer vertrokken! Ook al is het gratis, ik vond het werkelijk helemaal niks!
Fijne plek mede door het nabijgelegen zwembad! Het was nl erg warm en dan is dat een fijne afkoeling! Alles gratis dus niks te klagen ( lozen en tanken )en inderdaad elke dag de Paragliders die daar rondzweven en soms in het weiland achter je landen! Leuk stadje voor een terrasje
We hebben hier 2 nachten gestaan, prima plek! Heerlijk zwembad direct ernaast! Gratis service, helemaal goed!

Wat een plaatje van een Camperplaats! Je moet wel even tot ruim 1400m klimmen maar dan……WOW!!! Alle faciliteiten gratis op stroom na! Er staat een stroomkast ( betaald) maar wij hebben geen stroom nodig dus geen idee of deze werkt! Prachtige omgeving voor wandelen, motor rijden!Het plaatsje Castellar de n’Hug is op loopafstand! Wij zijn super enthousiast! Misschien dat de faciliteiten in de winter afgesloten worden maar nu , 30 Juni alles okay!
Lekker rustige camper plaats! Gastvrij ontvangen door de eigenaresse en zelf een plaats uitgezocht! Hebben eigen sanitair dus kan geen oordeel geven over deze faciliteiten! s’Morgens lekkere broodjes vanaf 08.30 uur! 10 € prima prijs!
Een aantal dagen gestaan! Hele mooie wandeling gemaakt, een schitterende motor rit naar de lavendel velden! Bijzonder aardige en behulpzame mensen in het dorp! Gemeente Annot, bedankt voor de fijne camperplaats!
Voor een gratis camperplaats een dikke 5 sterren! super rustig s’nachts, supertje in de buurt, mooie wandeling gemaakt alleen toen giga bagger door de vele regen de dagen ervoor! Maar niet zaniken en door…😀😀 Mooie motor toer gemaakt en lekker genikst! Kortom een zeer nette camperplaats voor een overnachting of een paar dagen 😀😀 Met dank aan de gemeente Izernore 😀
Perfecte gratis camperplaats! laden, lossen en je watertank vol voor €2.- Super rustig s’nachts en een leuke uitvalsbasis voor wandelen, fietsen of motorrijden! We hebben er 4 nachten gestaan! Dikke 4 sterren! Geen 5 want je staat er inderdaad behoorlijk schuin! Wel iets op te vangen met blokken 😀 Maar hé, gratis plek, dus niet zaniken 😀😀. Denk er wel om dat je een muntje voor water moet kopen in het museum en die gaat s’avonds dicht!
Vier sterren voor een gratis overnachtingsplaats zonder voorzieningen! Helemaal top deze plaats! Heerlijk rustig, je kunt een leuke wandeling door de omgeving maken( leuke streuobstwiese ) Prima dus voor een nacht!