@Guusje8263
ik ben opnieuw op deze camperplek. er is een nieuwe leiding. dat is te merken. Een zeer vriendelijke havenmeester helpt je bij alles wat je nodig hebt. electra en douche zijn prima te gebruiken en alles ziet er netjes uit. de plekken zijn goed gemarkeerd, en zijn ruim genoeg. Op loopafstand van de stad en op het terrein een plek waar je tegen normale prijzen een lekker biertje kan drinken. Fijn aan het water, wat wil je nog meer. Ga zo door. G.IJ
wat een fijne plek, aardige eigenaar en zijn vrouw. je staat hier gratis, met alles wat je nodig hebt. electriciteit, lozen cassette, water. Het wordt zeer gewaardeerd als je een flesje wijn bij hun koopt. 300 meter van het prachtige centrum. leuke gezellige straatjes, echt een bezoek waard. Tot nu toe de fijnste camperplek van onze vakantie. Gerrit IJzerman. Nederland.
Fijne gezellige camping, rustig en vriendelijke eigenaresse. dicht bij centrum Budel. 5 minuten fietsen.
Wat een fijn verblijf, erg aardige eigenaar. 3 km van de prachtige stad. Rustgevend, en heerlijke plek om te verblijven. kan het iedereen aanbevelen. Gerrit IJzerman
De mooiste plek waar ooit geweest ben. Zeer gastvrije eigenaar lekker koel biertje en lekker eten op het terras. Je mag zelf een plek kiezen. Geen stress, alleen maar genieten. Kan deze plek aan iedereen aanbevelen. Gerrit IJzerman
Wat een fijne plek. heerlijk rustig. midden tussen de wijngaarden. aardige en behulpzame eigenaares